prawie bym zapomnial o tym temacie, dzięki jeszzce raz wszystkim za pomoc.
dostalem ocene 1,3 (1,0 najlepsza mozliwa), wiec jestem super zadowolony.
przydala się ta wasza pomoc.
sykes, jeszzce raz dzieks za tomy komiksow janosika w komplecie.
polskie komiksy, janosik i amerykanskie superheroes
Cieszę się, że mogłem pomócJakub wrote:prawie bym zapomnial o tym temacie, dzięki jeszzce raz wszystkim za pomoc.
przydala się ta wasza pomoc.
sykes, jeszzce raz dzieks za tomy komiksow janosika w komplecie.
"I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
Christopher McCandless
Gratulacje za ocenęJakub wrote:prawie bym zapomnial o tym temacie, dzięki jeszzce raz wszystkim za pomoc.
Odbiegając nieco od tematu: pracuje teraz nad komiksem na MFK 2010 Łódź (założyłem się z bratem - jak się zgodzi to przedstawię jego komiks, w celu krytyki, bo mi skubaniec nie wierzy, że tworzy zbyt naiwne historyjki - , że wygram cosik tam lub mój komiks znajdzie się w katalogu festiwalu a jego nie
powodzenia Tobie i panowi bracie i dzięki jeszcze raz za pomoc.Abszt wrote:Gratulacje za ocenęJakub wrote:prawie bym zapomnial o tym temacie, dzięki jeszzce raz wszystkim za pomoc.
Odbiegając nieco od tematu: pracuje teraz nad komiksem na MFK 2010 Łódź (założyłem się z bratem - jak się zgodzi to przedstawię jego komiks, w celu krytyki, bo mi skubaniec nie wierzy, że tworzy zbyt naiwne historyjki - , że wygram cosik tam lub mój komiks znajdzie się w katalogu festiwalu a jego nie), wkrótce poproszę Was na tym forum o kilka opinii, bo będę próbował wybrać możliwie najlepsze rozwiązania, gdyż niektórych błędów jako twórca nie zauważę
.
ja mialem szczescie, ze u mnie pan prof. zajac ocenial, a on akurat jest otwartym na jakieś nowe medialne sprawy.
aktualnie uczy nas w kursie o videoclipach

W Polsce szczególnie w PRLu czytano komiksowe Westerny, gdyż komuna uważała Dziki Zachód za coś złego, za główny obraz amerykańskiego snu.--->cytat Cosworth' Abszt
Zapomninasz o Binio Billu , parę komiksow o nim wyszlo
.
Zapomninasz o Binio Billu , parę komiksow o nim wyszlo