Dzięki chopaky za wszystkie hinty

Większość z tego co proponujecie już dawno wykorzystałam: plejaka+stos gier ma, golarka była, nie pali, krawatów nie nosi, alkohol to raczej ja dostaję od niego, bo on częściej podróżuje po świecie, muzyka raczej nie będzie dobrym pomysłem odkąd jest Internet, radio do samochodu se kupił, kubek (robiony na zamówienie:P) dostał, multitoola dostał, zegarek jeśli fajny, to za drogi (nie chcę, aby ktokolwiek czuł się 'zobowiązany dać mi coś drogiego'), perfumy są zbyt oklepane, skarpetki też 'za łatwe' ;D Co do kombinowania różnych specjalnych prezentów typu jakieś wyjście gdzieś i zrobienie czegoś to takie też lubię i organizuję "wycieczki-niespodzianki" nawet bez okazji (sugestia Trzeciego bardzo ciekawa

)

Raczej nie chcę, aby to były zabawki, więc większość asortymentu stron podanych wyżej odpada
Redzik: takie właśnie najbardziej lubię robić

Aby to obdarowanemu było miło i żeby był totalnie zaszokowany i kolegom się podobało ;D Moje najlepsze dzieło było w czasach, kiedy byłam jeszcze nastolatką, hip hop był totalnym podziemiem i zbliżała się 18tka mojego bardzo dobrego kumpla. Przyśniło mi się, że nagrałam mu płytę z życzeniami od różnych raperów. Jak mu o tym powiedziałam w formie żartu, to usłyszałam, że chce coś takiego i koniec i się obrazi i koniec i w ogóle (of kors też w formie żartu to powiedział). Czasu było mało, ale udało mi się coś takiego zrobić, co prawda tylko jeden raper (drugi odmówił bo "nie zna człowieka", więc przestałam go słuchać:P), ale warto było się natrudzić dla miny kumpla i jego kolegów, którzy potem pokazywali mnie sobie palcami i mówili "to ta od [nick rapera]"

Nicka rapera (?) nie podaję, bo się skomercjalizował i w ogóle kupa ;D Ale takie prezenty lubię dawać. Pełna zaskoczka, w pełni spersonalizowane, praktyczne, ew. z wysublimowanym jajem
Najmniej problemów miałabym tutaj chyba z Foxim

Na pewno nie chciałabym tak jak Maybe - zero zaskoczenia
Większość z Was podaje "prezent dla partnera", ale może macie jakieś konkretne pomysły w kategorii "dla brata" albo "dla ojca"

(Rozumiem, ze kategoria "dla ojca" może być trudniejsza

)
Of kors czekamy z Magdą na kolejne hinty