Trasy by Foxy

Post Reply
Foxy
PITMC 2k9 Winner

Trasy by Foxy

Post by Foxy »

Prezentuję jedną z moich pierwszych tech-trasek. Liczę na jakieś komenatrze. Z czasem będę robił kolejne i je tutaj dodawał :)

*EpiC Night*

Code: Select all

http://tmnforever.tm-exchange.com/main.aspx?action=trackshow&id=2155349#auto
Image
CreativePL
Doświadczony driver

Trasy by Foxy

Post by CreativePL »

A wiec jak to twoja 1 trasa to gratki, jednak gdybym mial oceniac w skali 1-10 to daje 7, poniewaz zabardzo zakrecona jest dla mnie i za mało plynna :) no i na poczatku trochę musialem pokminic gdzie w ogóle jechac:) ale ogolnie jak już pisalem jeżeli to twoja 1 mapka to widac potencjał.
Image
Image
ShaDDy
Emerytowany Admin

Trasy by Foxy

Post by ShaDDy »

podobnie jak wyzej, daje 7/10, imho z dupy poczatek, bug na skoku i koniec - te elementy do poprawy i bylaby wypas traska :)

na przyszlosc polecam dawac mapki do sprawdzenia komus - bardzo czesto ludzie tak robia, zeby wlasnie przed opublikowaniem poprawic calosc :)

ahhh i nawet nie probuj tego wysylac na pl9 :)
Jarecki
Pirat drogowy

Trasy by Foxy

Post by Jarecki »

Jak dla mnie to 9/10 ;)

zajebiste pomysły, płynność też dobra. Jedyny malutki mankament to w ok 28s na skoku lubi bug wyskoczyć. Ale traska naprawdę wypas.
Image
Image

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
Rezys
Doświadczony driver

Trasy by Foxy

Post by Rezys »

A ja dam 6/10

Nie jestem ani dobrym graczem ani mapperem, ale jako słabszy gracz miałem na początku problemy z płynnością. Po kilku przejazdach było lepiej, lecz nadal nie dobrze. Uważam, że troszkę za trudna jak na nieturniejową trasę. :D

Jako mapper widzę raczej dobrze zbudowaną technicznie trasę, lecz są miejsca gdzie się bug zdarzy lub nodrift ;d

Zapraszam do mojego tematu: http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=7963

Proszę o opinie i ewentualne replaye i awardy.

Co do najnowszej trasy, która jest jeszcze w becie, proszę o dość krytyczne i dokładne opinie :D
Image
Image
Foxy
PITMC 2k9 Winner

Trasy by Foxy

Post by Foxy »

Shadow wrote:na przyszlosc polecam dawac mapki do sprawdzenia komus - bardzo czesto ludzie tak robia, zeby wlasnie przed opublikowaniem poprawic calosc
Mógłbyś wymienić kilka osób? :)

Co do Waszych uwag, to wielkie dzięki za nie ;) Na pewno je wykorzystam. Co do wysyłania na PL itd. to raczej "to" nie miałoby szans :) Spróbuje zrobić wtedy coś lepszego/wyczesanego. A propos buga na zeskoku -> dzisiaj mi nie wziął ani razu (mimo wielu przejazdów) -> spróbujcie ladowac jak najbardziej na prawo. :)

Jutro dodam następną.
Image
ShaDDy
Emerytowany Admin

Trasy by Foxy

Post by ShaDDy »

Foxy wrote:Mógłbyś wymienić kilka osób? :)
osob ktore sprawdzaja czy daja sprawdzac? daje sprawdzac wieksza czesc mapperów, wysylaja je znajomym, czy jakichś znanym osobom robiacym techy :) i moglbys na GG odpisac? :P
Rezys
Doświadczony driver

Trasy by Foxy

Post by Rezys »

Co do osób, które sprawdzają. Zrób tak jak ja i tak jak inni robią. Dodaj najpierw trasę do zakładki Beta na TMX :D Spróbuj jak najczęściej dawać o niej znać na forum Beta ( Jakieś update'y itp) i na 100% ktoś wyrazi opinię o niej. A potem nawet łatwiej jest tą trasę wypromować, ponieważ dużo osób jak polubi bety, to tylko czeka na ich release :D

Pomaga też zrobienie SC (Screen Competition) na TMX. :D
Oraz jak coś to możesz się pytać tych bardziej kojarzonych mapperów z Polski. Nie będę wymieniał, ponieważ każdy wie kto jest kojarzony w Polsce :D
Image
Image
Post Reply

Return to “Trasy”