Wally - TRASKI ;)

Stworzone przez was trasy, skiny, filmiki i inne
Bad Olo
Lubi ostrą jazdę

Wally - TRASKI ;)

Post by Bad Olo »

no co wy chcecie ;p
No mi się osobiscie trasa podoba mimo ze to pierwsza takiego rodzaju, brawo Wally ;) ale nie dam awarda bo pogubilem hasło i login na tmx :/ :D
Image
prezes
Team Poland

Wally - TRASKI ;)

Post by prezes »

Wally wrote: jeśli musimy przejechac miedzy slupkami i tuz za nimi zlozyc się w zakret, niektorzy jak hack przejezdzaja je już za każdym razem bez myslenia po prostu sa przyzwyczajeni i za każdym razem im się udaje,
LoL a żeś walnał "przykład", Hack to antyprzykład, on grzeje w słup 9/10, a ty mówisz, że za każdym razem jedzie dobrze :D <wow> :p
W sumie skad się wzieło powiedzenie : "Hack i jego regularnosc"

A co do samej trasy, to rzeczywiście nie wyszła ci najlepiej :) Zostań przy trasach technicznych, bo to potrafisz robić, a speedtracków niedosc, ze nie lubie to jeszcze trase HAVE Fun jechało się nieprzyjemnie i w ogóle brak tam twojego stylu :)

Pomysl nad kolejna trasa do Drifting pack, wtedy będzie git :D

Pozdro
Wally
Team Poland

Wally - TRASKI ;)

Post by Wally »

Co do hacka, chodzilo mi o moja mape NC2, tam zawsze się wbijal miedzy slupki, kiedy ja wolalem objechac obok i jednak stracic te 0.2s niz ryzykowac, hack natomiast smigal se miedzy slupami i jakims trafem się zawsze wyrabial :P Dobrze może przyklad zly ale trudno mi ocenic jak kto jezdzi w takich sytuacjach tymbardziej ze w NC2 mało było takich mapek (PHP-Az tego co pamietam) ktore mialy wlasnie takie fragmenciki w których ani bledu nie mozna było popelniac :)
A co do Driftingu, mysle czy by nie zrobić bardziej rozbudowanej trasy z ciekawymi driftami, ale to już nie taki sam drifting by był ;) ale dobra póki co wszystko jeszcze w swoim czasie i tam jak znajde czas może i nawet dzisiaj to zrekompensuje się za ta trase :P
pozdrawiam ;p
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
Gering
Jeździ konno

Wally - TRASKI ;)

Post by Gering »

O tych słupkach co Wally pisał wcześniej to zapewne o trase Drifting Pro chodziło. Ja do regularnych też nie należe ale akurat między te słupki wchodze prawie za każdym razem a zakret zaraz za nimi też szybko wyćwiczyłem. Najgorszy kawałek tej trasy dla mnie to chwilke później, jak jest zeskok z tego "daszku" z dziurami. Po zeskoku są jakby dwa tory i jeden jest "ślepy". Ja zeskakuje z daszku na trawe i kieruje się odrazu na ten prawidłowy tor. I tutaj się pojawia problem bo gdy wpadam z trawy na tor to lekko podskakuje mi auto i mam problem wyrobić przed bandą przy skręcie w lewo. Ale to też coraz częściej mi się udaje. A tak w ogóle to to jest świetna trasa, a najbardziej mi się podobają te krótkie offroady na początku. Gratsy Wally za te traski :)
" I never seem to understand the time, the place and who I am... "
Wally
Team Poland

Wally - TRASKI ;)

Post by Wally »

dzięki bardzo Gering :) No co do tego zeskoku polecic ci mogę jedynie zeby w powietrzu wyhamowac na dobra sylwetke i wtedy gry rowniutko skoczysz na asfalt, nie będzie mowy o zadnym podbiciu i zakret tez lzej wchodzi ;)

Dobra wiec postanowilem "wrocic do korzeni" i zrobić mape DriFting, ale jest to troszke inny DriFter ;) Polozylem nacisk na ciekawe rozwiazania a kilka driftow jest naprawdę wymyslnych aczkolwiek rownie dobrze (no może ma się troszke straty czasowej) zamiast robić niektorych driftow mozna po prostu zwolnic, ale coz driftera zrobilem dla tych ktorzy luba driftowac wiec nikomu tak nie odbije :P
I mam nadzieje ze się będziecie dobrze bawic, polecam serdecznie nowa trase:
>DriFting KinG<
http://nations.tm-exchange.com/main.asp ... 95256#auto
Image

ADIo
Zaczyna szaleć na ulicach

Wally - TRASKI ;)

Post by ADIo »

>Drifting King<:

Podoba mi się ta trasa, chociaż drift kingiem nie jestem :P . Podobają mi się te offroady i w ogóle, a zwłaszcza końcówka :P .

8/10

Have Fun:

Bardzo trudny jest ten pierwszy ostry zakręt. Za trudny. Jak się go nie przejedzie perfekcyjnie, to potem nie da się przejechać reszty trasy. Ogólnie trasa nie jest taka zła, ale lepiej żebyś został przy trasach technicznych.
Wally
Team Poland

Wally - TRASKI ;)

Post by Wally »

dawno tu nie pisalem, ale neidawno poproszony zostalem o zrobienier traski na serwer.
trochę już mialem zaczetego ale nie moglem wpasc na zakończenie.
I wymyslilem mysle, ze bardzo oryginalne ;p
czy takie zakończenie sprawdziloby się w PL9 ? ;)

http://tmnforever.tm-exchange.com/main. ... 75158#auto
Image

Rezys
Doświadczony driver

Wally - TRASKI ;)

Post by Rezys »

Ciekawa trasa aczkolwiek... myślę, że takie zakończenie by się nie przyjęło i coś takiego w techu raczej jest "psujką" niż ulepszeniem :D

Trasę oceniam na 7/10 . Nic specjalnego ale jeździ się fajnie :D
Image
Image
Post Reply

Return to “Trasy, Skiny, Filmy, Mody”