1. Taka strona mogłabybyć połączona z TMPL (jako osobna zakładka w górnym panelu).
Nie mówię nie, ale jako link, bo w końcu to będzie zupełnie co innego, a to już zależy od adminów tmpl
2. Przy dodawaniu mapy można byłoby dodać minuaturkę do podglądu trasy, ale w odróżnieniu do TMX dostępne by było dodaniu paru ładnych screenów.
Można zrobić kilka screenów, nic nie stoi na przeszkodzie

pomysł uważam bardzo dobry
3. Przy uploadowaniu mapy możnabyłoby dodać tag ligi (np. 1 okno z typu i wybierasz "PL9-", a w drugim wpisujesz nazwę. Unifikacja tagów ułatwi poszukiwanie tras, a nawet można w menu wyszukiwania dodać takie kryterium (problemem może być potrzeba ręcznego kreowania przez adminów tagów nowych lig).
Myślałem o porządnym drzewie kategorii i może być np:
Tech
- PL8
- STC6
...
W powyższym drzewie, można by dodać mapę do zarówno podkategorii (np PL8) jak i nadkategorii (czyli tu akurat Tech)
Mapy które będą w kategorii PL8, będą automatycznie też w kat. Tech
Kategorie zapewniają lepszy porządek i mniej pisania przy uploadzie mapy

a za tworzenie kategorii by byli odpowiedzialni moderatorzy i każde sugestie o nowych/zmianach starych by były do negocjacji
4. Przydałoby się wynagrodzić trud autora. Jednak odradzam award.... award to zwyczajne +1 do trasy, proponowałbym ustalić ocenianie jakości, np. w skali 5 gwiazdek, co dawałoby miarodajną ocenę. Nic nie stoi za przeszkodą, że np. głosy na 4 lub 5 gwiazdek uznawać za "awarda" i segregować tak trasy na stronie głównej.
Właśnie o tym rozmawiałem z Voj4kiem

nie będzie awardów na pewno, ocenianie jednak jest lepsze
5. Możnabyłoby przyłączyć sekcję United, jednak nie jak robi to TMX segregując na 2 działy. Calość mogłabybyć na jednym portalu, jednak w profilu wybierałbyś czy ukrywać trasy poza Stadionem.
Można nad tym pomyśleć, albo zwyczajnie zrobić to jako nadrzędne (główne) pozycje w drzewie kategorii
6. Weryfikator sprawdzający, czy login autora wysyłaniej trasy zgadza się z tym podanym w profilu
Z tym się zastanawiam, tzn na pewno coś takiego będzie, ale
zastanawia mnie sama rejestracja i potwierdzanie swojego nicka, w TM-exchange jest tak, że trzeba wrzucić swój replay i wtedy wyciągają login, ale co jeśli ktoś wrzuci czyjegoś repa? No to jest do przemyślenia
7. Włączony publiczny licznik ściągnęć.
Oczywiście
8. Na stronie głównej proponuję 2 tabelki: Najnowsze, BOTW (Best of the week), przy czym BOTW rozróźniałby trasy ligowe i pozostałe (nie zrobione po prostu do żadnej ligi). Można też dodać "Najpopularniejsze", które po prostu by miały najwyższy licznik ściągnięć do 7 dnia od wydania trasy.
Będzie się myśleć co na głównej jak już coś zrobię
9. Przy wyborze stylu omiąć "Race, Maze, Stunt...", a wstawić "Tech, SpeedTech, Speedway, RPG, Lol" itd...
No to załatwią kategorie
Ale najważniejsze, co teraz mnie interesuje
konkretne argumenty, dlaczego nie ma sensu robić tej strony
wtedy można za i przeciw postawić na wadze i ocenić sens dalszych działań