Yo! Chyba przedstawiać się nie muszę, ale co mi tam. Gram w TM jakieś wpizdylion czasu (na xfire pisze, że wyjeżdżone 1195 godzin (nie wierzę, grałem dłużej!)), czyli policzcie sobie, ile na tej durnej grze straciłem już! A tak ogólnie około hmm... dłużej, niż jestem tu zarejestrowany, czyli prawie półtorej roku. Co mogę oferować? Zero zaangażowania w turniejach poza mizernymi czasami (no, w STC grałem, ale to przez to, że nooby z PS nie trenowały i to jest fakt!), poza tym czasem nawet pojeżdżę techa jakiegoś, jak mi przypadnie do gustu, na przykład taki Fajfus z PL8, nawet czas w dedi miałem, ha!
A tak na serio: skilla na techach oceniam na może 5/10, nie oszukujmy się, orłem nie jestem. Czasów nie podam, bo po prostu nie pamiętam żadnego a czyszczenie autosave'ów robiłem niedawno. Na pozostałych trasach czuję się znacznie lepiej, RPG, miniasy (na których mam nawet parę wrów, to się wożę: z Oddem wygrałem, noobkiem a na shortach z Robotem, też noobkiem, ale chociaż walkę nawiązał), lole, jak każdy: wynocha z nimi!. Po co piszę? Bo jak wiemy, PS paszło w cholerę (wiem, że wielu mi to zarzuca, ale muszę zmartwić zwolenników wszechkonspiracji: odszedłem, nie moja wina, że po tym odeszli wszyscy?). Ile teamów odwiedziłem? z 10? Jednak przez ostatnie pół roku byłem w PS ale, cóż, jest jak jest. Co mogę zaoferować? Tak, jak napisałem na początku, orłem nie jestem, ale przynajmniej czasem jeżdżę jakieś takieś techy, nie wychodzi, ale się staram. Gram często, bo codziennie i mam talent w rozwalaniu drużyn, ponoć. A i ortografię ogarniam w sumie.
A po co piszę ten temat, skoro i tak noob ze mnie? Bo mam takie widzimisię, a i tak nie dostanę żadnej porządnej oferty, tak o, bo mogę. Miłego wieczoru/a (nigdy nie pamiętam, jak to się cholera pisze ;f), pamiętajcie, że afera hazardowa to kpiny, gnoje się chcą wymigać!
ajem szuka teamu
ajem szuka teamu
GL iam noobie ;d
ajem szuka teamu
No cóż, jest kilka niejasności w Twoim poście Misiek, ale nie mam zamiaru sypać solą
Powiem tyle - dziwie się, że do tego czasu nikt nie złożył Ci oferty... oO
Ludzie, nie macie pojęcia, jak wartościowym graczem jest ten NUP!!!
Łeb jak sklep, ogarnia za 10 a wy w chuja lecicie. Muehehehehehe nie ogarniam...
glHF bicz, cu@lan
Łeb jak sklep, ogarnia za 10 a wy w chuja lecicie. Muehehehehehe nie ogarniam...
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
ajem szuka teamu
!! LOL !!FRED wrote:No cóż, jest kilka niejasności w Twoim poście Misiek, ale nie mam zamiaru sypać solą![]()
Łeb jak sklep, ogarnia za 10 a wy w chuja lecicie. Muehehehehehe nie ogarniam...glHF bicz, cu@lan
ajem szuka teamu
Lolek to jest z Ciebie, Jakupie
hahahahahahahaa
hahahahahahahaa
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
ajem szuka teamu
Zgiń EMO !
a tak na serio, to super ogarnia chlopak, bardzo przyjazny sympatyczny, za***iscie przystojny ! ;p
Tylko ajem, podam Twoja jedna wade:
uzalasz się nad soba za bardzo ;p
k**wa umiesz jeździć i nie pierdol! A jak naprawdę masz tyle powodow do narzekania to się powieś ;p bo się bez kitu martwie kochanie ;p
a tak na serio, to super ogarnia chlopak, bardzo przyjazny sympatyczny, za***iscie przystojny ! ;p
Tylko ajem, podam Twoja jedna wade:
k**wa umiesz jeździć i nie pierdol! A jak naprawdę masz tyle powodow do narzekania to się powieś ;p bo się bez kitu martwie kochanie ;p
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
ajem szuka teamu
Mam to samo jak gadam z nim na GG o jego powrocie do filmów (które przeca były świetne w swoim czasie)...Wally wrote: Tylko ajem, podam Twoja jedna wade:
kur** umiesz jeździć i nie pierdol!
Discord: vanitasss
ajem szuka teamu
Hmm... wydaje mi się ,ze Iam nie będzie chciał grać dla drużyn nie co "słabszych" ale oczywiście warto propozycje złożyc ; p może jednak ;]FRED wrote: Powiem tyle - dziwie się, że do tego czasu nikt nie złożył Ci oferty... oO
Więc zapraszam do www.nn-team.pl

Re: ajem szuka teamu
Jak już skasowałeś nasze posty to mogłeś chociaż te błędy poprawiciam wrote:(na xfire pisze, że wyjeżdżone 1195 godzin) prawie półtorej roku. A i ortografię ogarniam w sumie.
//Specjalnie nie poprawiam, bo nie uważam się za orła ortograficznego, a za normalnie piszącego z uwzględnieniem podstaw ortografii kolesiem ;]