STC6 - Grupy!
STC6 - Grupy!
XX powaaaaaaaaa !!!!!!! 1/8 wita....
Vampires 7-4
Fleetfeet 7-5
Vampires 7-4
Fleetfeet 7-5
Last edited by Słowik on 10 January 2010, 22:47, edited 2 times in total.
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
STC6 - Grupy!
amweliwybol !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Graty chłopaki, co wy wyprawiacie to nie mogę 
STC6 - Grupy!
super wynik, gratki XX.
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
STC6 - Grupy!
a mi się najbardziej podobało jak Noth w pewnym momencie krzyknął że go Sievin wkurzył i go dorwie i ja w ost. chwili napisałem "ja też" po czym na mecie
1. Noth
2. Ja
3. Sievin
1. Noth
2. Ja
3. Sievin

STC6 - Grupy!
Graty iksy. Wiedziałem, że wygracie, choć przed meczem Noth nie pałał optymizmem.
STC6 - Grupy!
zajebiocha Iksy
! gratki, byle tak dalej! GOGOGO XX 

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
STC6 - Grupy!
tmtp://#spectate=relay1sl ;]
STC6 - Grupy!
Shit happens
STC6 - Grupy!
SL 2-0 BVG
6-7
2-7
(((
6-7
2-7
STC6 - Grupy!
ehhh wielka szkoda BVG.... wbrew temu co bredził iam to naprawdę był widoczny brak mocnego treningu... SL tak jak pisał Flagg nie pokazało nic szczególnego i jak na zespół taki jak BVG to wygranie tego było tylko kwestią przygotowania....
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
STC6 - Grupy!
hmm co mogę napisac, wiem "k**wa mac"
gratuluje BVG za dojscie do tego etapu jednak wszyscy wiemy ze stac ich na wiecej i jednoczesnie zycze powodzenia Herbatkom
oby w STC7 było lepiej!
gratuluje BVG za dojscie do tego etapu jednak wszyscy wiemy ze stac ich na wiecej i jednoczesnie zycze powodzenia Herbatkom
oby w STC7 było lepiej!

STC6 - Grupy!
graty i szkoda ze się nie udalo dalej 
STC6 - Grupy!
Nie bredził, tylko po prostu śmieszy mnie za każdym razem, jak ktoś przegra "nie trenowaliśmy". Może w tym przypadku było inaczej, mam taką nadzieję ;]
A odnośnie meczu: może to i dobrze, że przegraliście? Będziecie mieli o co grać za rok i widać jednak, że nie jesteście najlepsi na świecie i brakuje do czołówki jednak sporo ;]
Taaa... zaraz to ludzie poodbierają, że na Was jadę, etc. Większość z Was jest kumata i zrozumie, o co mi chodzi, na resztę mam wyjebane ;]
A odnośnie meczu: może to i dobrze, że przegraliście? Będziecie mieli o co grać za rok i widać jednak, że nie jesteście najlepsi na świecie i brakuje do czołówki jednak sporo ;]
Taaa... zaraz to ludzie poodbierają, że na Was jadę, etc. Większość z Was jest kumata i zrozumie, o co mi chodzi, na resztę mam wyjebane ;]