Jeśli miałbym być szczery głównym winowajcą problemów drużyny, które ciągnęły się nieprzerwanie od prawie roku jestem ja. Mało czasu poświęcanego na TM i na ogarnięcie drużyny zaczęło skutkować przegrywaniem meczów nawet z najsłabszymi drużynami, na co nie mogliśmy sobie pozwolić. Gracze coraz bardziej tracili motywacje do gry, a po każdym przegranym meczu sytuacja tylko się pogarszała. Kłótnie, brak zaangażowania i inne tego typu problemy w końcu stały się męczące psychicznie dla wszystkich graczy - ludzie zaczęli masowo odchodzić i szukać sobie lepszych drużyn. Z teamu, który miał być for fun powstał jeden wielki burdel, który tylko z pozoru wyglądał na jako tako ogarnięty. Stwierdziliśmy więc, że nie warto tego ciągnąć dalej i z dniem dzisiejszym No Name przestało istnieć.
Na zakończenie chciałbym podziękować wszystkim graczom, którzy kiedykolwiek grali z tagiem No Name za to, że po prostu mieli siłę wytrzymać w teamie przynajmniej te kilka dni ;] Pozdro ;]
To by było na tyle jeśli chodzi o oficjalną część. Dłuższa opowieść w ciągu kilku najbliższych dni pojawi się na stronce teamu.
Specjalne podziękowania dla:
aryS`a - za ogarnięcie stronki internetowej drużyny.
HornET`a - za to, że pomagał mi w zarządzaniu drużyną, oraz za to, co włożył w tą drużynę.
Pysza - za filmik promujący drużynę, za pomoc w zarządzaniu drużyną, oraz za to, że mi nie chciał kupić piwa.
Maziarza - za pomoc w zarządzaniu drużyną.
Szynpola - nie pamiętam za co, ale coś mnie natchnęło, żeby go też uwzględnić.
Trz3ciego i Psikuty - za stworzenie skinu drużynowego (tu nie jestem pewien kto jaką rolę odegrał, Psikuta chyba skina stworzył, a Trz3ci go przerobił, ale pewności nie mam).
Pierwotnego składu drużyny, czyli dla Kostka, Sanforda, Siekiery, Kija i Mixera - za to, że pomogli stworzyć drużynę.
Ostatecznego składu drużyny - arySa, Mixera, HornETa, Białego, Kusiu, Voj4ka, Cappyego, Polaka, Lukasa, Krecia i BonGo (sry piczo, że o Tobie zapomniałem :*)
A także dla wszystkich, którzy kiedykolwiek grali pod banderą NN (wymienię tylko część) - FeXm, Ciacha, Sala, Taczora, IzZiego, Johna Ceny, Maxca, Słowika, Bombastica, MattheFa, Młodego, Nuggeta, Norco i Twista.
To by było na tyle

--->