Szukam dobrej gierki strategicznej :p
Siemka!
Tak jak w temacie ;D Szukam dobrej gierki strategicznej, rozgrywającej się w realiach średniowiecza... znacie jakąś?? Oczywiście, żeby cena nie była z kosmosu :p
Moja karta graf.: Radeon X1300/1550 series
Jakby ktoś, mógł mi powiedzieć, jak sprawdzić specyfikacje (procek itp) mojego komputera, byłbym bardzo wdzięczny... i podałbym więcej szczegółów, jestem zielony w tym temacie...
Z góry dzięki za pomoc!
Tak jak w temacie ;D Szukam dobrej gierki strategicznej, rozgrywającej się w realiach średniowiecza... znacie jakąś?? Oczywiście, żeby cena nie była z kosmosu :p
Moja karta graf.: Radeon X1300/1550 series
Jakby ktoś, mógł mi powiedzieć, jak sprawdzić specyfikacje (procek itp) mojego komputera, byłbym bardzo wdzięczny... i podałbym więcej szczegółów, jestem zielony w tym temacie...
Z góry dzięki za pomoc!
Co do gier strategicznych.. nie gram więc nie podpowiem. Ale jak chcesz sprawdzić dokładną specyfikację ściągnij program Everest 

-
Mały
- Zaczyna szaleć na ulicach
nie znam się na grach strategicznych, bo ich po prostu nie lubie, ale kumpel kiedyś polecal serie Europa Universalis, podobno jedna z lepszych na rynku.
Może akurat nie wszystkie to średniowiecze, ale:
Age Of Empires 2 - najlepsza wg mnie z całej serii. Tanio znajdziesz spokojnie w internetowych sklepach. Najlepiej od razu kupić złota edycję z cała trylogia
.
American Conquest - też świetna lepsza od Kozaków (których też polecam na początek).
Anno 1503: The New World
Twierdza
Castle Strike
Celtic Kings: Rage of War
Knights of Honor
Stare gry ale jare.
Age Of Empires 2 - najlepsza wg mnie z całej serii. Tanio znajdziesz spokojnie w internetowych sklepach. Najlepiej od razu kupić złota edycję z cała trylogia
American Conquest - też świetna lepsza od Kozaków (których też polecam na początek).
Anno 1503: The New World
Twierdza
Castle Strike
Celtic Kings: Rage of War
Knights of Honor
Stare gry ale jare.
Tzar różne podtytuly
Napisz o jaką strategie ci chodzi...
Czy coś w stylu homeworlda, age of empires'a czy gierek o realiach współczesnych...
Nie grałem ale podobno RUSE jest dobra gierka
Czy coś w stylu homeworlda, age of empires'a czy gierek o realiach współczesnych...
Nie grałem ale podobno RUSE jest dobra gierka
Amd Athlon II x3 435 2.9ghz
2gb ddr3
Gainward GeForce gts250 gddr3
2gb ddr3
Gainward GeForce gts250 gddr3
czytanie ze zrozumieniem rlzSzukam dobrej gierki strategicznej, rozgrywającej się w realiach średniowiecza... znacie jakąś?? Oczywiście, żeby cena nie była z kosmosu :p
Napisał, że w realiach średniowiecza. Zgadzam się z Absztem, w AoE 2 do dzisiaj od czasu do czasu pogrywam, zdecydowanie jedna z najlepszych, o ile nie najlepsza strategia,w jaką grałem.Dzik wrote:Napisz o jaką strategie ci chodzi...
Company of Heroes, naprawdę spoko, a co do średniowiecza to mi przypadł do gustu: MedievalII Total War
Ja polece Ci : Warlords Battlecry II jest to bardziej w klimatach fantasy ale mi się strasznie podobala 
A tu masz Gameplay:
http://www.youtube.com/watch?v=I8S_acWA ... re=related
A tu masz Gameplay:
http://www.youtube.com/watch?v=I8S_acWA ... re=related
- Jack Bauer
- Moderator
- OrdonekQ7
- Moderator
Jak ktoś powyżej napisał - American Conquest bardzo fajne, przypada do gustu. 

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!