miałem dziwne perypetie wirusowe z kompem.
wywaliłem avasta4, i przy próbie zainstalowania triala noda32 z pliku msi który pobrałem ze strony ESET'u mam błąd: funkcja której próbujesz użyć znajduje się w niedostępnym zasobie sieciowym
i każe wybrać mi plik msi z którego instalowałem.
wybieram plik, ale według noda ten plik jest nieprawidłowy, i nie mogę ani zainstalować, ani wypierdolić na zbity pysk.
próbowałem wszystkiego.
a samego wpisu w rejestrze też nie mogę wywalić.
BŁAGAM O POMOC!
- ThunderCat
- Jeździ konno
BŁAGAM O POMOC!
Windows 7 jest lekarstwem 
BŁAGAM O POMOC!
taaa najlepiej to jeszcze powiedzieć że format C dobry na wszystko. to tak jakby zmieniac samochód za każdym razem jak przebijesz oponę 
nie tędy droga. uruchom kompa w trybie awaryjnym i wtedy spróbuj wywalić ten plik. potem sugerowałbym sprawdzenie rejestru - możliwe że NOD zostawił coś na pamiątkę w systemie. Jeśli rejestr jest czysty i uda się wywalić plik to zassaj jeszcze raz instalke NOD-a ze strony ESETa z jakiegoś alternatywnego mirrora (jeśli jest dostępny) lub w ogóle inną wersje NODA i spróbuj zainstalować.
jak nie zadziała to trzeba będzie kombinować
nie tędy droga. uruchom kompa w trybie awaryjnym i wtedy spróbuj wywalić ten plik. potem sugerowałbym sprawdzenie rejestru - możliwe że NOD zostawił coś na pamiątkę w systemie. Jeśli rejestr jest czysty i uda się wywalić plik to zassaj jeszcze raz instalke NOD-a ze strony ESETa z jakiegoś alternatywnego mirrora (jeśli jest dostępny) lub w ogóle inną wersje NODA i spróbuj zainstalować.
jak nie zadziała to trzeba będzie kombinować

- mikohn_vegas
- Zaczyna szaleć na ulicach
BŁAGAM O POMOC!
A spróbuj skorzystać z ComboFix. Może on coś znajdzie. Ja swego czasu ratowałem się przy pomocy Dr Web z live CD albo kasperskiego i też z live.
Czasem może pomóc (choć pewnie nie w przypadku wirusów) przywrócenie systemu ale kto by pamiętał robić taki punkt
Czasem może pomóc (choć pewnie nie w przypadku wirusów) przywrócenie systemu ale kto by pamiętał robić taki punkt
BŁAGAM O POMOC!
ComboFix to dobry pomysł. ale ja zazwyczaj robię to łopatologicznie: start - uruchom - regedit - i ręczne usuwanie kluczy w rejestrze

BŁAGAM O POMOC!
Polecam program Uninstall Toola
Po typowej unistalacji usuwa tez śmieci z rejestru;)
ZAPRASZAM;)
http://www.4clubbers.com.pl/register.ph ... rerid=1607
TANIA GRAFIKA, OKŁADKI, PLAKATY, LAYOUTY WWW. pisać NA GG
http://www.4clubbers.com.pl/register.ph ... rerid=1607
TANIA GRAFIKA, OKŁADKI, PLAKATY, LAYOUTY WWW. pisać NA GG