Napęd nie czyta gry
Napęd nie czyta gry
Kupiłem TMUF i chciałem zainstalować a tu lipa napęd nie czyta mi płyty wsadziłem dla pewności inną gre do napędu i sczytało bez problemu.
Pomoże ktoś?
Pomoże ktoś?
Napęd nie czyta gry
Ale jak wina gry jak komp nie czyta
Napęd nie czyta gry
Jeżeli inne płyty Ci czyta to znaczy że płyta z grą jest zrąbana, dlatego ją zareklamuj. Ew. sprawdź w innym napędzie (jeżeli masz) czy płytę widzi.

Napęd nie czyta gry
Masz 3 możliwości.
1- reklamacja płyty
2-TMNF aktywować do TMUF i ściągniesz sobie aktualizację.
3-KLIK
1- reklamacja płyty
2-TMNF aktywować do TMUF i ściągniesz sobie aktualizację.
3-KLIK
Napęd nie czyta gry
Sprawdziłem w laptopie i działa, wina kompa chyba
(Dodano 25 stycznia 2010, 15:26)
jak dać pochwałe?
(Dodano 25 stycznia 2010, 15:26)
jak dać pochwałe?
Napęd nie czyta gry
wyłączona opcja
Napęd nie czyta gry
a jeszcze jedno pytanie.
Jak zbierać coopers?
Jak zbierać coopers?
Napęd nie czyta gry
Codziennie dostajesz 30. Jeżeli nie zalogujesz się przez okres dłuższy niż 6 (czy tam 7, nie pamietam) dni, dostajesz 100. Możesz także dostawać coppersy za przejeżdżanie tras w trybie oficjalnym lub poprzez założenie własnego manialinku (ten różowy sześcian).
Napęd nie czyta gry
Dzięki wam.
(Dodano 26 stycznia 2010, 18:10)
I kolejne pytania:
1.Jak wysłać własną trasę w TMUF
2.Jak zrobić własnego moda
3.Po pobraniu moda co z nim zrobić?
Z góry dziękuję
(Dodano 26 stycznia 2010, 18:10)
I kolejne pytania:
1.Jak wysłać własną trasę w TMUF
2.Jak zrobić własnego moda
3.Po pobraniu moda co z nim zrobić?
Z góry dziękuję
Napęd nie czyta gry
2. To pytanie padało już chyba wiele razy
Otwórz ściągniętego moda i po prostu edytuj zawarte w nim pliki .dds (ściągnij program DXTBmp, otwórz w nim obrazek i zapisz jako .bmp; po skończonym malowaniu zapisz jako DDS, nie zmieniaj nazwy). Do właściwego usytuowania elementów dojedziesz metodą prób i błędów, chociaż wiele z nich jest charakterystycznych
3. Dokumenty>Trackmania>Skins>Stadium>Mod (w przypadku innych środowisk postępujesz analogicznie, np. ">Island>Mod").
3. Dokumenty>Trackmania>Skins>Stadium>Mod (w przypadku innych środowisk postępujesz analogicznie, np. ">Island>Mod").
Napęd nie czyta gry
Ale nie dostałem odpowiedzi na 1 pytanie o traski :C
Sprecyzuje je
Otóż jak wiecie można wysyłać trasy z TMUF tylko że nie jest to proste ponieważ należy ustawić poziom trudności trasy w oknie trudności i tego nie rozumiem jak to zrobić?
Sprecyzuje je
Otóż jak wiecie można wysyłać trasy z TMUF tylko że nie jest to proste ponieważ należy ustawić poziom trudności trasy w oknie trudności i tego nie rozumiem jak to zrobić?
Napęd nie czyta gry
No chyba "posłać w neta".
To możesz wysłać na TMX (TrackMania Exchange)
united.tm-exchange.com<-dla TMUF
Pzdr
To możesz wysłać na TMX (TrackMania Exchange)
united.tm-exchange.com<-dla TMUF
Pzdr