Mam 16 lat i gram w TMNF 6miesięcy
Ranking-Polska 102
Świat-3650.
województwo chyba 6
nick podam jak już ktoś napisze
Obecnie gram na trasach typu tech i full speed(PS.na krótkich trasach też se dobrze radze)
Pozdrawiam
1X4rd451 wrote:kur** mac... sry ze się wtrącam ale na sam widok "KLAN" mnie kurwica strzela... lol nauczcie się w końcu ze w TMN nie ma klanów to nie kur** CS ... tu są teamy/druzyny ....
I jak ktoś w podaniu pisze swój ranking to z góry jest skreślony ...
AVE
Japierdolę, co wy się do tych klanów przypierdoliliście...1X4rd451 wrote:kur** mac... sry ze się wtrącam ale na sam widok "KLAN" mnie kurwica strzela... lol nauczcie się w końcu ze w TMN nie ma klanów to nie kur** CS ... tu są teamy/druzyny ....
szczep gołębi rekrutuje :*iam wrote:ja bym z chęcią do jakiegoś szczepu się dostał, ale to ciężko to jest, no.

quote by wikipedia.plLexaeus wrote:Japierdolę, co wy się do tych klanów przypierdoliliście...1X4rd451 wrote:kur** mac... sry ze się wtrącam ale na sam widok "KLAN" mnie kurwica strzela... lol nauczcie się w końcu ze w TMN nie ma klanów to nie kur** CS ... tu są teamy/druzyny ....
Krzyś, wsadź nos w ency/wikipedię i nie pierdol.
Klany są jednostkami charakteryzującymi gry MMORPG, FPS, MMOG, strategiczne jak również fabularne.
Wiec przykro mi Jakub, ale nie przekonasz mnie ze nie jestem w klaniew społeczności komputerowej, zrzeszenie graczy grających w konkretną grę komputerową multiplayer poprzez Internet.
Za to ja takFefan wrote:ponownie wikipedia:Wiec przykro mi Jakub, ale nie przekonasz mnie ze nie jestem w klaniew społeczności komputerowej, zrzeszenie graczy grających w konkretną grę komputerową multiplayer poprzez Internet.
Ontopic offtopicu:Wikipedia wrote:Klub Ludzi Artystycznie Niewyżytych (KLAN) - młodzieżowy, alternatywny ruch artystyczny, prowadzony przez poetkę i prozaika Danutę Wawiłow.
Wikipedia wrote:klan – określenie stosowane dla grupy graczy w grach komputerowych
voj4k wrote:Wzorując się tematem to tak:
Potrzebujesz ludzi dużo ludzi!!!!!!!
kupujesz kamere.
tym ludzią nadajesz role np. aktor, scenarzysta, rezyser, kamerzysta.
musisz isc do rysia zeby ci chate udostepnił albo robisz to u siebie ale u rysia wiekszy klimat jest.
maćka nie potzrebujecie bo ty mozesz zagrac.
scenarzysta ci napisze to co ma mówic każdy aktor.
potem montujesz to.
wysyłasz na mejla TVP1 a oni to.... niewazne co z tym robią.
I masz Własny KLAN
Ja się z tym zgadzam na 100%. Ja tam mówię do tych "stowarzyszeń" team, a coJakub wrote:slowo "klan" w grach komputerowych powstalo przez gry RPG, gdzie wlasnie powstaly pierwsze "klany".
jakby pierwsze "klany" były w samochodowkach, na pewno nie nazwaly by się "klany".
mozecie te slowo uzywac jak chcecie, dla mnie "klan" w zwiazku z gra samochodowa jest poprostu smieszna.