d*pa tam według wiki to to samo więc ch** ja prowadzę gildie jako jedyny w Tm i ch** szukam skilowych magów i rycerzy a zamiast k**wa bolidu będę zapierdalał na koniu .... skoro to niczym się nie różni , a po miechu jak mi się znudzi to zamiast konia będę zapierdalał pieszo i dorobię sobie jakiegoś gun'a i wtedy przestane prowadzić gildie a zacznę klan !!!!! AVEksdfan wrote:Jak dla mnie team i klan to jeden ch**, i można stosować zamiennie te dwa słówkaale na pewno słowo gildia jest niewłaściwe ;p gildia może być teamem, co nie znaczy, że team może być gildią:)
SZUKAM KLANU
SZUKAM KLANU
SZUKAM KLANU
Autor zobaczył słowo klan na forum jako dział ''Klany/Drużyny'' więc użył słowa ''klan''. Prosty schemat. Nie wiem po co tyle spamu.
SZUKAM KLANU
jest głąb od kapusty, jest głąb jako określenie idioty, tak się przyjęło. w tm się przyjął klan jako drużyna, jakos nie widze powodu żeby wszczynac jakąś glebszą dyskusję. amen;d
SZUKAM KLANU
skin dla Ciebie:1X4rd451 wrote:zamiast kur** bolidu będę zapierdalał na koniu

SZUKAM KLANU
dosłownieksdfan wrote:Jak dla mnie team i klan to jeden ch**, i można stosować zamiennie te dwa słówkaale na pewno słowo gildia jest niewłaściwe ;p gildia może być teamem, co nie znaczy, że team może być gildią:)

SZUKAM KLANU
damianhhh wrote:skin dla Ciebie:1X4rd451 wrote:zamiast kur** bolidu będę zapierdalał na koniu
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kto wykona taki coś dla mnie ? : D
buahahahhaha o takie coś mi chodziło !!!!! Gildia RBF łapie za miecze !!!! xDDDDDDDDD
SZUKAM KLANU
A kiedyś to tu skończycie pierdolić nie na temat ?