STML2 + admin na ESL
STML2 + admin na ESL
Heh dobre, 1 mecz niby z elf, i sa już w nim komenty elfow i xxow^^
STML2 + admin na ESL
Już jest chyba normalnie, tylko zmienili kolejność meczów. W drugiej kolejce mieliśmy grać z 8bitPixels & ImperialResidents a gramy z Elf-team xd

STML2 + admin na ESL
Mhm, nie wiem, w meczach wyswietla ze gramy z snp, ale gdy klikam w szczegoly to już rywalem jest 8bit...
STML2 + admin na ESL
u nas tak samo, tylko inni przeciwnicy.damianhhh wrote:Mhm, nie wiem, w meczach wyswietla ze gramy z snp, ale gdy klikam w szczegoly to już rywalem jest 8bit...
-
Scooter Fox
- Zaczyna szaleć na ulicach
STML2 + admin na ESL
Niestety zabrakło mi czasu, więc nawet nie ogarniam, co się działo w ciągu ostatniej doby. Widzę, że były jakieś zabawy z meczami, ale teraz albo już ich nie ma, albo mam fart i akurat mi jednemu wszystko działa normalnie. Na forum, gdzie admini piszą o STML, panuje cisza w tej konkretnej kwestii, więc nie powiem wam nawet, co się dzieje.
Przypominam też, że choć jestem adminem STML, nie mam uprawnień, by grzebać w rosyjskich rozgrywkach ESL, więc jak coś się wali, to nic z tym samodzielnie nie mogę zrobić, toteż pisanie do mnie z prośbą "napraw to, tamto" mija się z celem; mogę co najwyżej zgłosić, że coś jest nie tak.
Dalej - zmieniły się zasady wpisywania wyników. Nie przetłumaczę wam tego (brak czasu, taki stan potrwa pewnie do weekendu), ale tu macie angielską wersję ostatniego newsa: http://www.esl.eu/uk/tmnf/news/112976/-FAQ/.
Przypominam też, że choć jestem adminem STML, nie mam uprawnień, by grzebać w rosyjskich rozgrywkach ESL, więc jak coś się wali, to nic z tym samodzielnie nie mogę zrobić, toteż pisanie do mnie z prośbą "napraw to, tamto" mija się z celem; mogę co najwyżej zgłosić, że coś jest nie tak.
Dalej - zmieniły się zasady wpisywania wyników. Nie przetłumaczę wam tego (brak czasu, taki stan potrwa pewnie do weekendu), ale tu macie angielską wersję ostatniego newsa: http://www.esl.eu/uk/tmnf/news/112976/-FAQ/.

STML2 + admin na ESL
VPG - xROX 1:2
byli do ogarniecia ale ten typek co ma 2 wry trochę niszczył
byli do ogarniecia ale ten typek co ma 2 wry trochę niszczył
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
STML2 + admin na ESL
XX vs P4G
1 mapa (5v5) 1-7
nic dziwnego jak nie chcieli zmienić map i musiałem z lewym w biegu grać -.- w ogóle nie skomentuje... Do przyjemnych ta mapa nie należała
1 mapa (5v5) 1-7
nic dziwnego jak nie chcieli zmienić map i musiałem z lewym w biegu grać -.- w ogóle nie skomentuje... Do przyjemnych ta mapa nie należała

STML2 + admin na ESL
jak wy macie po 3-0 kiedy gra się do 4 
snp - ff 4-0
snp - ff 4-0
STML2 + admin na ESL
wszyscy mowia ile było w mapach zapominajac o punktach za konkretne trasy;p My gramy jutro i mamy zamiar rozdupczyc ruskow^^
STML2 + admin na ESL
tak diablos wczoraj bilus proponował inną kolej map,zgodziłem się,dzisiaj majkel/jero inną tez się zgodziłem...
STML2 + admin na ESL
Dokładnie DiabloSik ;]
Siedzimy sobie spokojnie na serwerze i któryś z graczy xX, nie pamiętam, który wbija i gada kolejność jail, cośtam i svk, no to się zgodziliśmy... Potem krzyki wrzaski, że nie tak ;]
Sądzę, że łatwiej byłoby starym, dobrym sposobem: pomiędzy liderami się ugadać, ale to tylko swobodna propozycja ;]
anyway, GG za mecz
Siedzimy sobie spokojnie na serwerze i któryś z graczy xX, nie pamiętam, który wbija i gada kolejność jail, cośtam i svk, no to się zgodziliśmy... Potem krzyki wrzaski, że nie tak ;]
Sądzę, że łatwiej byłoby starym, dobrym sposobem: pomiędzy liderami się ugadać, ale to tylko swobodna propozycja ;]
anyway, GG za mecz
STML2 + admin na ESL
W 3. i 4. lidze wszystkie mapy są za 1 punkt, żeby nie było remisów.
STML2 + admin na ESL
Ja taką kolejność podałem bo chwile wcześniej na naszym serwie taką kolejność uzgodniliśmy a nie chciałem już zmieniać i kombinować bo zaraz noth by gadał że on też się musi rozgrzać bo miał grać 2vs2 która była jako druga ustawiona, więc chciałem uniknąć zbędnego zamieszania, tyle.
Thx za mecz.
Thx za mecz.

- OrdonekQ7
- Moderator
STML2 + admin na ESL
Po 2óch mapach 2-0 dla OFF. Hakki rozpierdala tam system. :<
a ja zjebaaaałem..
a ja zjebaaaałem..

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
STML2 + admin na ESL
Dupy daliśmy na Jailbait'cie
Daliśmy się wywieść na 4-0, potem było odrabianie strat, była szansa na wygranie i remis na koniec ale brakowało zgrania - jeden czysto a inny w bande i na odwrót
Bez Hakkiego by było inaczej, może byśmy nawet wygrali ;d
- OrdonekQ7
- Moderator
STML2 + admin na ESL
Subterfuge był na 100% do wygrania, bo ciągle remisy, Kreciu setne za Hakkim, dosłownie setne. ;/

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
-
pszczola_pl
- Jeździ konno
STML2 + admin na ESL
brawo kd !
pokazujecie jak zasługiwaliście na 1 ligę !
;p
pokazujecie jak zasługiwaliście na 1 ligę !
MaDriversteam 3 : 0
RED WINGS