Witam!
Jestem członkiem teamu Team For Fun, szukamy członków do naszego nowo powstałego teamu.
Jakie trasy jeździmy?
Przede wszystkim są to trasy typu LOL oraz SHORt ale możemy do tego dołączyć TECH
Co oferujemy?
Obecnie posiadamy serwer który jest usytuowany w województwie Kujawsko Pomorskim pod nazwa <<T4F>> LOL & TECH MIX oraz miłą atmosfere.
Czego wymagamy?
-Dyspozycyjności
-wieku (minimum 16 lat)
-dobrej gry
Gdzie składać podania
www.team4fun.bb4u.pl
mala poprawka w nazwie tematu - Envy
Team 4 Fun szuka graczy :)
Pozwole sobie skrytykowac parę rzeczy:
1. Na ch** piszesz kolorami ?
2. Oczekujesz dobrej gry na lolach ? może jestem ignorantem ale tam raczej w 98% decyduje fart.
3. Wiek +16 ekhm... czyli np. Nothinga bys nie przyjal? ;/
1. Na ch** piszesz kolorami ?
2. Oczekujesz dobrej gry na lolach ? może jestem ignorantem ale tam raczej w 98% decyduje fart.
3. Wiek +16 ekhm... czyli np. Nothinga bys nie przyjal? ;/

Sorry Out, ale o czym Ty pierdolisz ? Napisał, że team for fun więc mogą grać se mapki jakie chcą. A na lolach też trzeba mieć skilla, jakby na to nie patrzeć - chociaż zupełnie innego niż na techach. Tutaj trzeba wymusić fart, a nie czekać na fart ;p.Outsid3r wrote:2. Oczekujesz dobrej gry na lolach ? może jestem ignorantem ale tam raczej w 98% decyduje fart.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
- glooooooooooch!
- Zaczyna szaleć na ulicach
O ile się nie myle to kiedyś był team 4fun ? 
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Pierwszy rzut oka na topic i przez niewyspanie oczom moim ukazał się taki oto topic: "Team 4 fuck".
Hmmm...
Hmmm...
Discord: vanitasss
Lexaeus wrote:Pierwszy rzut oka na topic i przez niewyspanie oczom moim ukazał się taki oto topic: "Team 4 fuck".
Hmmm...
1.Hehehe trochę mnie to uraziło ale spoko
2.Bilus ma racje wejdz na lol i spróbuj grać na sam fart i zbaczymy co ci z tego wyjdzie a poza tym naszych tras nie można do konca nazwać lolami niby nazwane lol ale są po 10 sekund i trzeba trochę pograć zeby uzyskać dobry czas.