Witam szukam kogoś kto mógłby mi zrobić auto z Moim nickiem na masce czyli T4F||PartY oraz zrobi logo dla teamu T4F, z góry dzięki propozycje wklejajcie tutaj mogę zapłacić coopersami za auto i herb z góry dzięki.
/przeniesione
Samochód z neonem i herb dla teamu
- CreativePL
- Doświadczony driver
Jakieś konkretne życzenia co do herbu? Jakieś konkretne kolory itd? Czy wolna rękę mamy?

W tym to już wasz wybór
To jak z tym autem ? ^^
- Jack Bauer
- Moderator
No i jednak dobrze by było, gdybyś doradził coś w kwestii kolorów czy ich ułożenia :?
Chodzi mu pewnie o to, żeby ktoś się zadeklarowałZbakany wrote:na hop siu nie zrobią ci skina, trochę cierpliwości.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Re: Samochód z neonem i herb dla teamu
Na masce... W stadiumie trudno wyróżnić maskę, więc masz na myśli inny model? Jaki?Dertinho wrote:z Moim nickiem na masce czyli T4F||PartY
Na modelu mi nie zależy chce tylko samochód na którym jest Vodoczny mój nick czyli T4F||PartY
(Dodano 11 lutego 2010, 21:19)
A kolory samochodu moga być np czerwony, zółty i jaskrawy zielony lub czerwony pomaranczowy i zółty czyli coś w stylu płomieni
(Dodano 11 lutego 2010, 21:19)
A kolory samochodu moga być np czerwony, zółty i jaskrawy zielony lub czerwony pomaranczowy i zółty czyli coś w stylu płomieni
To jest ktoś chętny do tego?