Zmiana "Narodowości"

Dyskusje o darmowej wersji TrackManii
Post Reply
mcaron
Samochodowy prawiczek

Zmiana "Narodowości"

Post by mcaron »

Jestem nowy w tej grze i nie zbyt wiele o niej jeszcze wiem choć trochę czasu już gram ale już mówię oco chodzi, ostatnio przyszedł do mnie kumpel i pod moją nieobecność bawil się opcjami. Zmienił mi narodowość na Pakistan :shock:
próbowałem spowroten na Polskę lecz było napisane że nieudalo się zmienić czy coś takiego.. pomyślałem że trzeba poprostu trochę odczekać. Później nemiałem dostępu do kompa jakiś tydzień. W końcu wchodzę do gry klikam profil > narodowość i NIC niema nawet okna wybierania. Więc moje pytanie brzmi: da się to jakoś zmienić? mogę jeszcze wrócić do Polski?
Kolumb
Zaczyna szaleć na ulicach

Zmiana "Narodowości"

Post by Kolumb »

Odpowiedz jest smutna lecz prawdziwa, niedlugo będziesz miał wjazd MOSADU na chate a poza tym , zostaniesz już pakistanczykiem do konca swoich dni . Ave.
Image

Image

Image

Image
BIG LOTRS xzibit1
Jeździ konno

Zmiana "Narodowości"

Post by BIG LOTRS xzibit1 »

Musisz mieć TMUF wtedy mozesz zmieniac narodowosc
ale za miedziaki
Bay : Image
Image
Image
Image
Vego
Jeździ konno

Zmiana "Narodowości"

Post by Vego »

Mudżyn czi wbije na chate : :wink: A tak serio to może kolega ci zmienił tylko flagę co a ty myślisz że to narodowość ? :roll:
skt7
Pirat drogowy

Zmiana "Narodowości"

Post by skt7 »

W tmuf jest tak: profil->obok nicku masz flagę, naciskasz na nią i zmieniasz.
ew. po prawej stronie masz "lokacja", naciskasz na kwadrat gdzie masz podaną lokacje i tam sobie zmieniasz.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Post Reply

Return to “TrackMania Nations Forever”