IO
- Jack Bauer
- Moderator
IO
Spokoiam wrote:A, to przepraszam Cię bardzo Zbakany, niewyspany byłem, to i agresywny bardziej ;p
Majdić przewróciła się podczas treningu, jest obolała, więc może się nie liczyć podczas sprintu.Manek wrote:No i mam nadzieję że dzisiaj pierwsze złoto Smile oczywiście Justyny Kowalczyk
IO
Ale Majdić miała dziś serce do walki
to się nazywa wygrać z bólem... półprzytomna po tym wszystkim była i wcale nie wyglądała dobrze...
Brawo Justyna ;-)
Brawo Justyna ;-)
- Ludwik
- Zaczyna szaleć na ulicach
IO
Polprzytomna to wiele powiedziane ;p Jak dali na nią zblizenie to widac było ze za bardzo nie wie oco chodzi
A Kowalczyk widac było ze we wszystkich biegach tracila na zjazdach. Tyle ze male braki w technice nadrabiala niebywala para w łapach na podjazdach
A to dopiero poczatek, teraz będą jej konkurencje!
IO
Takie darcie ryja było, że komentarza w TV nie słyszałem
Dla takich chwil się k**wa żyje
Potem jak jeszcze raz ostatnie metry pokazywali to tylko mnie jedno rozwaliło jak Jóźwik powiedział "wyrwała jej ten medal z płuc" 
IO
e tam się Justysia podniecacie, dla mnie dziś prawdziwym boheterem jest... Grzesiu!
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/lig ... wa,1445339
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/lig ... wa,1445339
- Jack Bauer
- Moderator
IO
wylazłeś na czworaka? hmmmmm to chyba sam sobie nie polewałeś ^^
a wracając do tematu. 1złoto 3 srebra 2 brązy. coś takiego nie zdarzyło się dawno. mieliśmy dwójkę pewnych kandydatów do medalu, oni to wykorzystali, to było piękne. a całkowicie wspaniałe było to, że nasze panczenistki, mimo słabych wyników indywidualnie drużynowo są bardzo dobre, powtarzalne, pewne. gratulacje i podziękowania dla całej 7ki, która zapracowała na te medale (tak, wiem, że tylko 6tka otrzymała medale)
a wracając do tematu. 1złoto 3 srebra 2 brązy. coś takiego nie zdarzyło się dawno. mieliśmy dwójkę pewnych kandydatów do medalu, oni to wykorzystali, to było piękne. a całkowicie wspaniałe było to, że nasze panczenistki, mimo słabych wyników indywidualnie drużynowo są bardzo dobre, powtarzalne, pewne. gratulacje i podziękowania dla całej 7ki, która zapracowała na te medale (tak, wiem, że tylko 6tka otrzymała medale)