EMS VI - polskie kwalifikacje
Za szóste EMS odpowiadam ja, więc możecie być spokojni że przynajmniej polskie kwalifikacje nie skompromitują ESL (zawsze to jakaś miła odmiana)
Na gorąco - godzinę temu postanowiono, że Polska ponownie dostanie tylko 1 slot.
Kwalifikacje mam przeprowadzić do 23 marca, będę informował na bieżąco.
Na gorąco - godzinę temu postanowiono, że Polska ponownie dostanie tylko 1 slot.
Kwalifikacje mam przeprowadzić do 23 marca, będę informował na bieżąco.
Patrząc na aktywność w ESL, wczesniejsze wyniki polaków w EMS to AŻ jeden slot 
Gl, może ktoś się przyłoży do tego turnieju w końcu
Gl, może ktoś się przyłoży do tego turnieju w końcu
*... i wszystko jasne.
do 23 marca ok, ale chciałbym dowiedzieć się więcej o trasach, jakie będą obowiązywać ?
raczej nie te sprzed dwoch lat, tylko aktualny mappack...rugger wrote:do 23 marca ok, ale chciałbym dowiedzieć się więcej o trasach, jakie będą obowiązywać ?
No wiem, tylko nie orientuje się dokładnie czy aktualny mappack to ten z ostatniego ems czy jakiś jeszcze nowszy. Jak ten z ostatniego to lipa
Wolałbym mieć podane wszystko na tacy : D
wiec chcesz brac udzial w EMS ale nie zagladasz na strone ESLa? no przykro mi, ja Ci tej tacy nie podstawie tym razem
Otóż zaglądam ; o. Ale TMPL to Polska strona - nie ESL, jeżeli pojawia się tu wzmianka o EMS VI to raczej powinno tutaj być podane wszystko lub chociaż jakiś link ( myślę że to będzie podane za jakiś czas przez Botrexa : P ) Ale zapytałem bo mogę się w tym nie orientować, co było grane na ostatnim ems i jaki był mappack, nie ?
na ESLu jest o tym news, wiec albo tam nie zagladasz, wbrew temu co mowisz, albo wladasz angielskim w takim stopniu ze czytasz go od prawej do lewej, jak arabski, w co bardzo ciężko mi uwierzyc...
drugiej czesci postu nie rozumiem już zupelnie, od powstania swiata co turniej zmienia się mappack
drugiej czesci postu nie rozumiem już zupelnie, od powstania swiata co turniej zmienia się mappack
ehh ... jeżeli drugiej części postu nie rozumiesz to trudno :?
tresc sama w sobie nie byla jakos zawila, zwyczajnie zaczalem się zastanawiac, dlaczego zaczales pytac o to, jakie były mapy w poprzedniej edycji, wczesniej pytajac o sezon szosty
tak, wiem! powiesz ze nawiazywales do poprzedniego posta "czy aktualny mappack to ten z ostatniego ems czy jakiś jeszcze nowszy", ale na to już uzyskales ode mnie odpowiedz i to dwukrotnie (taca pod nosem, blizej się nie da
tak, wiem! powiesz ze nawiazywales do poprzedniego posta "czy aktualny mappack to ten z ostatniego ems czy jakiś jeszcze nowszy", ale na to już uzyskales ode mnie odpowiedz i to dwukrotnie (taca pod nosem, blizej się nie da
pisząc "aktualny mappack" też do końca nie wiadomo o co chodzi : D Każdy nowy mappack będzie aktualny tak ogólnie ; d Chodziło mi o to że ja jako nub, mogę się nie orientować w esl i zasadach jakie tam panują. Ale jeżeli już tutaj jest wzmianka o jakimś turnieju to ta taca powinna być jeszcze bliżej
. W postaci linka z rarem lub do artykułu ^ ^
po prostu przeceniasz Botrexa
stara się ale jeszcze mu nie do konca wychodzi, musisz mu wybaczyc
zabiegany, wiecznie niedouczony, nie wymagaj zbyt wiele
i tylko powtorze ze AKTUALNY mappack jest na stronie ESL 
jednoczesnie proszę nie pi**dol taka udawana skromnoscia/brakiem orientacji w terenie, bo to czasami bije po oczach bardziej niz glupota niektorych osob, ze nie będę wytykal palcem
jednoczesnie proszę nie pi**dol taka udawana skromnoscia/brakiem orientacji w terenie, bo to czasami bije po oczach bardziej niz glupota niektorych osob, ze nie będę wytykal palcem
Informacje są zdawkowe z prostego powodu - adminem jestem drugi dzień, a Holus i Baser wiecznie zalatani nie upomnieli się jeszcze o ten status.
2 dni temu upubliczniony został nowy mappack. Na tymże mappacku rozgrwane będzie EMS VI
http://www.esl.eu/eu/tmnf/download/19637313/
Mamy tu:
* ESL-Overdose! by ukrgman
* ESL-Alimero by race_iceman and Hipp-E
* ESL-Fellowship by Korre and maxil
* ESL-Mostachon by Dominhead
* ESL-Narguilé by maxil
* ESL-TaMaGo by mustava_dc
2 dni temu upubliczniony został nowy mappack. Na tymże mappacku rozgrwane będzie EMS VI
http://www.esl.eu/eu/tmnf/download/19637313/
Mamy tu:
* ESL-Overdose! by ukrgman
* ESL-Alimero by race_iceman and Hipp-E
* ESL-Fellowship by Korre and maxil
* ESL-Mostachon by Dominhead
* ESL-Narguilé by maxil
* ESL-TaMaGo by mustava_dc
z tego co wiem, to Holus z Baserem opominali się okolo miesiaca o admina 
Tak samo, jak ja. Scooter dał linki do naszych profili bodaj z 2 miesiące temu.
wiec nic się tam jeszcze nie zmieniloBotrex wrote:Tak samo, jak ja. Scooter dał linki do naszych profili bodaj z 2 miesiące temu.
Otworzyłem oficjalnie kwalifikacje do EMS VI - zapraszam na: http://www.esl.eu/pl/tmnf/1on1/news/117189/
Mam nadzieję, że uda mi się przeprowadzić je bezproblemowo, mimo, że ESL nie zawsze to ułatwia. Jednocześnie prośba do graczy - podejście typu "jeb** esl, nie gramy tam" w sumie nie doprowadzi do niczego. Spróbujmy wybrać wariant "pokazaliśmy, że Polska umie grać w Trackmanię, teraz wasz ruch".
P.S - wszelkie pytania odnośnie tego Premium darmowego (jeśli ktoś nie zrozumiał z newsa na esl) - ślijcie pm na esl.
Mam nadzieję, że uda mi się przeprowadzić je bezproblemowo, mimo, że ESL nie zawsze to ułatwia. Jednocześnie prośba do graczy - podejście typu "jeb** esl, nie gramy tam" w sumie nie doprowadzi do niczego. Spróbujmy wybrać wariant "pokazaliśmy, że Polska umie grać w Trackmanię, teraz wasz ruch".
P.S - wszelkie pytania odnośnie tego Premium darmowego (jeśli ktoś nie zrozumiał z newsa na esl) - ślijcie pm na esl.
http://www.esl.eu/pl/tmnf/1on1/emsvipl/rankings/
Pierwsza runda ma być rozegrane 13.03 (+/- 2 dni)
+ dojdzie Diablos za jedno dziecko csa
Pierwsza runda ma być rozegrane 13.03 (+/- 2 dni)
+ dojdzie Diablos za jedno dziecko csa
16 osób normalnie bomba jak na 32 miejsca
Proponowałbym ignorować esl bo po raz kolejny z rzędu jest to klapa.
Jarek vs ngt, no ładnie się ustawili 
"Comments are not currently allowed" <3
"Comments are not currently allowed" <3