Trackmania portable
- tuner12
- Doświadczony driver
Trackmania portable
Jak w temacie. Potrzebuje takiej wersji tmnf która działa bez instalacji. spotkał się ktoś kiedyś z czymś takim? jeśli tak to zarzućcie linka, innym na pewno się też przyda żeby pograć sobie np. w szkole na informatyce ;p
Trackmania portable
Tylko powiedz mi po co? To instalacja zbyt długo trwa? Parę minut i jest zainstalowane i gracie, co za problem? Najlepiej na serwer wrzucić, wszyscy ściągną i za parę minut już wszyscy ścigacie się po lanie. Nie widzę sensu istnienia wersji portable gier... Wrzucasz na pendrive instalkę i folder "Moje dokumenty" i masz wszystko to co w domu na kompie.

- Ludwik
- Zaczyna szaleć na ulicach
Trackmania portable
Nie pomyslales ze w szkole nie da rady/nie mozna instalowac gier? A tak to sobie tylko odpali i po problemie.digger wrote:Tylko powiedz mi po co? To instalacja zbyt długo trwa? Parę minut i jest zainstalowane i gracie, co za problem? Najlepiej na serwer wrzucić, wszyscy ściągną i za parę minut już wszyscy ścigacie się po lanie. Nie widzę sensu istnienia wersji portable gier... Wrzucasz na pendrive instalkę i folder "Moje dokumenty" i masz wszystko to co w domu na kompie.
Nie chodzi przypadkiem o to?
http://download.f60s.com/forums/t/13007.aspx
Trackmania portable
No u mnie nie ma takiego problemu znamy hasła adminów w każdej sali i instalować można praktycznie wszystko, nawet na makach w gry pykaliśmy (szkoda że nie ma TM na Mac OS'a :/ ) a nauczyciele są spoko i raz na jakiś czas nie widzą problemu żeby dać nam chwilę relaksu. Ale w Trackmanię nie grałem bo na zintegrowanych kartach i starych szkolnych kompach zrezygnowałem i nie widzę sensu (przynajmniej u mnie w szkole). A poza tym w maturalnej klasie już nie gramy prawie wcale po lanie.Ludwik' wrote:Nie pomyslales ze w szkole nie da rady/nie mozna instalowac gier? A tak to sobie tylko odpali i po problemie.
A skoro nie można instalować to nic nie poradzę. Ja bym jednak próbował się dogadać z nauczycielem bo jeśli jest czas na grę to i lekcja pewno luźna i może mógłby pozwolić zainstalować i raz na jakiś czas pograć.
Kwestia dogadania się moim zdaniem a nie braku wersji portable czy "bo nie wolno instalować".
Y sorry nie doczytałem. Widzę że jednak jest taka wersja więc życzę miłej gry

Trackmania portable
szkoda ze niema wersji na Psp już by szlo se posmigac na tym ;]
- tuner12
- Doświadczony driver
Trackmania portable
No właśnie chodziło mi o to, że u nas w szkole opiekun jest zainstalowany, dlatego nie idzie instalować gier, tylko portable, jak wróce do domu to przestestuje ten plik od ludwika.