Wielka Piłka według nas !
Nom. Tak się drą ,że to aż nie poważne ,ale z drugiej strony nie dziwie się im 
Dla mnie wielka piłka ma 2m średnicy.
Ogólnie mam wyje*ane na piłkę nożną. Pograć sobie można, ale oglądanie to dla mnie strata czasu. I niestety w młodości tak traciłem czas. Piss
Ogólnie mam wyje*ane na piłkę nożną. Pograć sobie można, ale oglądanie to dla mnie strata czasu. I niestety w młodości tak traciłem czas. Piss
Ja pierdziele, Roo raczej nie zagra z Milanem, przeforsowa się chopak, ehh : /
trzabylo zejsc z murawy i dac pograc innym a nie zgrywac bohatera - nic mie nie będzie, mam kolanka ze stali ;] Anglia - Egipt ;]
dawac środę !!
dawac środę !!

ciekaw tylko jestem kogo da Leonardo na bramkę i na obronę... Środek Nesta i Thiago Silva a boki to zagadka.
Widze jest w Was wiara ze Milan wygra w Manchesterze :p 3:1 i sajonara Milan ;p
btw. kurewscy to żal i ból i we wtorek pożegnają się z CL i znów nic nie osiągną, takie jest moje zdanie
btw. kurewscy to żal i ból i we wtorek pożegnają się z CL i znów nic nie osiągną, takie jest moje zdanie

Outsider wierny kibicu Red Devils.
Jak coś to Królewscy, grają u siebie z Lyonem i wygrają
.
Milanello wystarczy 2-0 ,a to jest osiągalne.. Bez Rooneya i Carricka ... Wszystko jest możliwe.
A jeszcze wracając do Lyonu. Lyon w lidze gra słabo więc Real poradzi sobie z Cristiano...
Jak coś to Królewscy, grają u siebie z Lyonem i wygrają
Milanello wystarczy 2-0 ,a to jest osiągalne.. Bez Rooneya i Carricka ... Wszystko jest możliwe.
A jeszcze wracając do Lyonu. Lyon w lidze gra słabo więc Real poradzi sobie z Cristiano...
Nie, bo Manchester teraz zaczął swą sławną serię 1:0 a jak już zaczynał to kończył koło zakończenia sezonu. ;p

No to powodzenia z tą serią
Ten mecz był wygrany na farta z Wolves... ,a nie że to było zaplanowane czy coś.
Tia.. na farta przez 80% czasu na ich połowie. fakt faktem ze potem Wolverhampton zmarnowali 2 setki ale 3 pkt sa faktem. w Premiership licza się punkty, w CL zwyciestwa. mam nadzieje ze teraz zagra vidic-ferdinand na srodku i milan se pomarzy o zwyciestwie.

Manu wygra, Lyon wygra. Skoro Lyon gra słabo w lidze to czemu real nie poradził sobie z nimi we Francji ? ; o
Lol, a Carrick to jakiś wymiatacz u nas, przepraszam? Carrick w tym sezonie całkowicie jest bez formy, miał 2-3 przebłyski, a to co robił w meczu z Wolver to przechodzi ludzkie pojęcie. Co prawda nie mamy Roo, ale jeżeli w napadzie wyjdziemy parą Berba-Diouf to i tak będzie dobrze.
Aha, Davox, ty chyba zapomniałeś, że my wygraliśmy z Milanem na wyjeździe, dlatego u siebie nie musimy nawet strzelać, a ze sprawną obroną Ferdinand-Vidic po prostu macie bardzo znikome szanse na sforsowanie naszej obrony, smutna prawda, ale prawda
Aha, Davox, ty chyba zapomniałeś, że my wygraliśmy z Milanem na wyjeździe, dlatego u siebie nie musimy nawet strzelać, a ze sprawną obroną Ferdinand-Vidic po prostu macie bardzo znikome szanse na sforsowanie naszej obrony, smutna prawda, ale prawda
Davox, mówisz o Ronaldinho jak o C. Ronaldo. Że z nim się na pewno uda. Ale prawda jest taka, że Ronaldinho już stracił swą wielką moc, od niego nie zależy już zwycięstwo Milanu.

Chyba żartujesz.Davox wrote:A tu wam pokaże bramkę wszech czasów!
http://www.youtube.com/watch?v=RL8xv4Pj ... L&index=13
http://www.youtube.com/watch?v=dwRYYeEk ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=RDRDaWz_ ... re=related
Bramka zidana nie może się nawet równać z tymi dwiema Carlosa. No i oczywiście ze strzałem z rzutu wolnego vs francja.
@Pikuś, ronaldinho jest jednym z głównych motorów napędowych Milanu, on się jeszcze nie skończył
Co do meczu ManU - Milan to jeśli wazzy nie będzie, to na pewno będzie o wiele trudniej. Na szczęście obrone powinniśmy mieć w pełni sprawną, jedyny plus.
Nie ma owena, więc bez roo albo sam berba(który nie wydaje mi się, żeby mógł coś zdziałać), albo berba - diouf(mało doświadczenia jeszcze, a na pewno za mało jak na ten mecz). Więc Szanse raczej znikome, mecz na remis nic więcej.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
WAZZA MOŻE ZAGRAĆ!
http://devilpage.pl/index/news/komentar ... z_milanem/
JEE ;d Chociaż szczerze mówiąc wolałbym żeby nie grał w tym meczu i ten jeden mecz zagrać ne remis, żeby Roo dać odpocząć, bo najgorsze co może się zdarzyć to to, żeby miał jakąś dłuższą kontuzje. Swoją drogą popatrzcie na prawą strone na devilpage - znowuy plaga kontuzji w manchesterze, ten sezon jest bardzo, naprawdę bardzo pechowy, zupełnie jak w Arsenalu : /
No zgadzam się z eskatesiedem, Ronaldinho jeszcze może przykozaczyć, mam nadzieje że nie w meczu z nami : )
A co do kwestii bramki wszechczasów to każdy ma swój gust, jak dla mnie lepsza od tej Zidane'a jest np. Rooneya z Newcastle, tak pierwsze co mi na mysl przyszło. W Arsenalu tez często ładne bramki padają, a ostatnia akcja Robinho z Adriano w meczu towarzyskim to majstersztyk : )
http://devilpage.pl/index/news/komentar ... z_milanem/
JEE ;d Chociaż szczerze mówiąc wolałbym żeby nie grał w tym meczu i ten jeden mecz zagrać ne remis, żeby Roo dać odpocząć, bo najgorsze co może się zdarzyć to to, żeby miał jakąś dłuższą kontuzje. Swoją drogą popatrzcie na prawą strone na devilpage - znowuy plaga kontuzji w manchesterze, ten sezon jest bardzo, naprawdę bardzo pechowy, zupełnie jak w Arsenalu : /
No zgadzam się z eskatesiedem, Ronaldinho jeszcze może przykozaczyć, mam nadzieje że nie w meczu z nami : )
A co do kwestii bramki wszechczasów to każdy ma swój gust, jak dla mnie lepsza od tej Zidane'a jest np. Rooneya z Newcastle, tak pierwsze co mi na mysl przyszło. W Arsenalu tez często ładne bramki padają, a ostatnia akcja Robinho z Adriano w meczu towarzyskim to majstersztyk : )
Dobry jest ten Roberto Carlos takie pokręty że człowiek świruje albo bramka z wolnego Carlosa co grała Brazylia kontra Francja też ładny Barhez mógł się tylko popatrzec
(Dodano 08 marca 2010, 15:21)
(Dodano 08 marca 2010, 15:21)
Ej chodzi Ci o mecz z Irlandią? Bo jak z Irlandią to zamiast Adriano to był Grafite... Adriano jest jak Ronaldo ( grubszy) nie do gry :pFistashi wrote:WAZZA MOŻE ZAGRAĆ!
, a ostatnia akcja Robinho z Adriano w meczu towarzyskim to majstersztyk : )