A wiec:
1. Już na samym początku nie podoba mi się nazwa, w której jest "xD" strasznie drażni mnie ta emotikona, kojarzy mi się z dziećmi neo, ale to tylko moje subiektywne odczucie.
2.
P.S. to moja pierwsza mapka, wiem że nie jest bardzo dobra i dopracowana ale się uczę... i nie komentować mi tu takiego czegoś że źle robisz itp bo ja to wiem. A już na pewno nie bluzgajcie... proszę powiedzieć co poprawić co dodać itp
Pierw piszesz ze wiesz co robisz źle i żeby nie komentować tego, a po chwili czytam że chcesz żeby ktoś ci powiedział co poprawić.
3. Co poprawić hm... wszystko? Nie mam pojęcia co to za typ mapki bo i zakręty nie sa wyprofilowane, po skokach trzeba hamować żeby się zmieścić, masa nie potrzebnych elementów na mapie i stanowczo monotonna i nudna mapa.
Na twoim miejscu pierw pojeździł bym trochę na dobrych mapach i podpatrzył jakie sekwencje sa dobre a jakie złe, bo wydaje mi się że większość robiąca pierwsze mapy jeździ na lolach a chce robić mapy typu tech i kończy się to tak że ni to w...ani to w oko.
Jak dla mnie 1/10 ale te 1 to za chęci.
p.s skoro wiesz że jest niedopracowana to po co ja wrzucasz?