1 pytanie 1 odpowiedz - macie problem, piszcie tutaj
Zbakany... przy zgrywaniu możesz ustawić sobie rozdzielczość jaką chcesz nie musi być jak okienko 
- ChelseaHubert
- Jeździ konno
Ma ktoś podać link, gdzie można pobrać naklejki do malowania samochodów w TMN ?
Jasiu czeka z mamą na samolot.
Jasiu:
- mamo siku.
Mama na to:
- nie, bo zaraz przyleci samolot.
Po jakimś czasie:
- Mamo leci!
- Gdzie?!
- Po nogawkach........
Jasiu:
- mamo siku.
Mama na to:
Po jakimś czasie:
- Mamo leci!
- Gdzie?!
- Po nogawkach........
Ehm, mam taki problem związany z TM a komunikatorem.
Mam to już od dooooooość dawna, a w końcu chciałbym się dowiedzieć, od czego to zależy, gdy gram w TM z włączonym programem AQQ (tak też było w GG, ICQ i XFire), to zamiast normalnie pokazać okno informacyjne jak w każdych grach, jak ktoś pisze do mnie wiadomość albo jak jest dostępny, to po prostu mi miga jak prawie spalona żarówka. Nie wiem, kombinowałem trochę w ustawieniach, przełączajać VSync, synchronizację CPU/GPU, ale to nie rozwiązało mój problem. Gdyby ktoś się czepił o parametry kompa, biteszyn:
AMD Athlon XP 2200+ (1.79GHz)
1,5 GB RAM'u
ATI Radeon HD 2600 (512MB)
Mam to już od dooooooość dawna, a w końcu chciałbym się dowiedzieć, od czego to zależy, gdy gram w TM z włączonym programem AQQ (tak też było w GG, ICQ i XFire), to zamiast normalnie pokazać okno informacyjne jak w każdych grach, jak ktoś pisze do mnie wiadomość albo jak jest dostępny, to po prostu mi miga jak prawie spalona żarówka. Nie wiem, kombinowałem trochę w ustawieniach, przełączajać VSync, synchronizację CPU/GPU, ale to nie rozwiązało mój problem. Gdyby ktoś się czepił o parametry kompa, biteszyn:
AMD Athlon XP 2200+ (1.79GHz)
1,5 GB RAM'u
ATI Radeon HD 2600 (512MB)
graj w oknie tak nie będzie ;d
Moje dokumenty\TrackMania\Skins\Vehicles\StadiumCar

-
michal12386
- Samochodowy prawiczek
Tak, to patch do TMUF. Niech ktoś mu da ZP, bo ostrzeżenia, jak widać, nie skutkują :?
To zależy od wersji gry. Będą widzieć tylko, jeżeli masz TMUF (płatna wersja).
- ChelseaHubert
- Jeździ konno
za pomocą jakiego programu otworzę i zedytuję pliki .DDS ?
Jasiu:
- mamo siku.
Mama na to:
Po jakimś czasie:
- Mamo leci!
- Gdzie?!
- Po nogawkach........
Jasiu:
- mamo siku.
Mama na to:
Po jakimś czasie:
- Mamo leci!
- Gdzie?!
- Po nogawkach........
photoshop z pluginem .dds lub gimp z pluginem .dds lub DxtBMP
- ChelseaHubert
- Jeździ konno
TxN
Jasiu:
- mamo siku.
Mama na to:
Po jakimś czasie:
- Mamo leci!
- Gdzie?!
- Po nogawkach........
Jasiu:
- mamo siku.
Mama na to:
Po jakimś czasie:
- Mamo leci!
- Gdzie?!
- Po nogawkach........
Dobra czas na poważny problem;]
Od pewnego czasu nie gram już na swoim starym blaszaku gdyż karta nie wyrabia. Przerzuciłem się na laptopa siostry.
HP PAvilion dv6880ew
Procesor: Intel® Core™ 2 Duo Processor T8300
Prędkość procesora: 2400MHz
Pamięć RAM: DDR2 SDRAM 4096 MB (2 moduły DIMM)
Karta graficzna: NVIDIA® GeForce™ 8400M GS dedykowanymi z 256MB pamięci graficznej DDR
Windows Vista
(coś więcej mam podać, pisać)
I zmierzamy do problemu. Podczas mojego pobytu na jakimkolwiek serwerze Tm mam do czynienia z:
#Podczas chęci napisania czegokolwiek wciskam "spacje". lag!(mija 10-15sek) Mogę coś napisać.(w tym czasie już mam nieważny przejazdxD). Wciskam enter aby wysłać:] lag! mija kolejne 10 sek i możliwe że moja odpowiedź dojdzie. A jak nie to jeszcze raz. Aż do skutku, kiedy to wyślę.
#Wciskam "Esc" lag! Mija około 10sek (znowu mam niepoprawny czas przejazdu :/). Dobra wszystko wraca do normy. Mogę np zmienić teamy, zrobić jakieś głosowanie , dodać serwer do ulubionych. Ale ciach chce to wykonać i znowu lag. Kolejne 10sek straty, podczas których tylko słyszę warkot silnika, a tak to wszystko zamiera. Jakbym siedział wgapiony w screena;] Chyba się domyślacie, że znowu jestem na czerwono??
#Dochodząc do końca. Co bym chciał zrobić w Tm (poza obsługą głównego menu) kończy się wpieniającym lagiem.
Zapomniałbym
Połączenie internetowe z lapkiem możliwe jest dzięki Routerowi.
http://pl.wikipedia.org/wiki/WRT54G (coś więcej o nim)
Internet 2Mb
Moje pytanie brzmi jak skonfigurować lapka/routera aby nie mieć takich przedziwnych lagów, zacięć.
Od pewnego czasu nie gram już na swoim starym blaszaku gdyż karta nie wyrabia. Przerzuciłem się na laptopa siostry.
HP PAvilion dv6880ew
Procesor: Intel® Core™ 2 Duo Processor T8300
Prędkość procesora: 2400MHz
Pamięć RAM: DDR2 SDRAM 4096 MB (2 moduły DIMM)
Karta graficzna: NVIDIA® GeForce™ 8400M GS dedykowanymi z 256MB pamięci graficznej DDR
Windows Vista
(coś więcej mam podać, pisać)
I zmierzamy do problemu. Podczas mojego pobytu na jakimkolwiek serwerze Tm mam do czynienia z:
#Podczas chęci napisania czegokolwiek wciskam "spacje". lag!(mija 10-15sek) Mogę coś napisać.(w tym czasie już mam nieważny przejazdxD). Wciskam enter aby wysłać:] lag! mija kolejne 10 sek i możliwe że moja odpowiedź dojdzie. A jak nie to jeszcze raz. Aż do skutku, kiedy to wyślę.
#Wciskam "Esc" lag! Mija około 10sek (znowu mam niepoprawny czas przejazdu :/). Dobra wszystko wraca do normy. Mogę np zmienić teamy, zrobić jakieś głosowanie , dodać serwer do ulubionych. Ale ciach chce to wykonać i znowu lag. Kolejne 10sek straty, podczas których tylko słyszę warkot silnika, a tak to wszystko zamiera. Jakbym siedział wgapiony w screena;] Chyba się domyślacie, że znowu jestem na czerwono??
#Dochodząc do końca. Co bym chciał zrobić w Tm (poza obsługą głównego menu) kończy się wpieniającym lagiem.
Zapomniałbym
Połączenie internetowe z lapkiem możliwe jest dzięki Routerowi.
http://pl.wikipedia.org/wiki/WRT54G (coś więcej o nim)
Internet 2Mb
Moje pytanie brzmi jak skonfigurować lapka/routera aby nie mieć takich przedziwnych lagów, zacięć.
-
Diabolicue
- Samochodowy prawiczek
Kupiłem jakiś czas temu TMU, gdzies zapodzialem CD-KEY. Mam jednak na mailu dane do logowania do konta na TMU. Czy same konto bez keya wystarczy, żeby zagrać online?
Jeśli nie to jaka jest najlepsza darmowa wersje TM?
A nie możesz po prostu sprawdzić?Diabolicue wrote:Kupiłem jakiś czas temu TMU, gdzies zapodzialem CD-KEY. Mam jednak na mailu dane do logowania do konta na TMU. Czy same konto bez keya wystarczy, żeby zagrać online?
Po instalce trzeba wpisać cały CD-Key, a jeśli chcemy coś wydać za miedzi, prosi nas o wpisanie jeszcze 3 ostatnich znaków.
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
W menu głównym wywala mi komunikat, że nie można połączyć się z Manialinkiem bo jest niepoprawny. O co z tym chodzi?

C13
Mógłby ktoś napisać tutorial jak robić filmy?