szukam klanu Wujek Greg

Jeżeli poszukujesz klanu, załóż tutaj temat
Post Reply
mordzik
Samochodowy prawiczek

szukam klanu Wujek Greg

Post by mordzik »

witam bardzo serdecznie

gram tak sobie w ta gre bardzo pasywnie już od jakiegoś roku ( tak po kilka dni raz na parę miesiecy) i tak sobie gram i ostatnio mialem "male" problemy z komputerem i nie mogę już grać w to co gralem tak jakbym chciał dlatego tez postanowilem ze przezuce się na inna gre która mi "jakos" tam działa, tak sobie pomyslalem ze tą grą będzie tmnf itak sobie gralem ostatnio i tak gralem i pomyslalem ze warto by poszukac jakiegoś klanu dlatego tez pisze tutaj tego oto posta.

jeżeli chodzi o umiejetnosci:
staż : tak jak już mowilem ponad rok co kilka miesiecy wiec coś tam na pewno doswiadczenia mam
skill: no mi się wydaje ze na pewno powyzej przeciętnej krajowej
czasy na mapach: nie wiem na jakiej mapie mam się przetestowac wiec jako ktos bylby tak mily to niech napisze a ja się przetestuje i podam swoj zacny wynik.
jeżeli coś jezcze powinienem napisac to proszę mnie poprawic ipowiedziec co i jak
jeżeli chodzi o klan to preferowalbym klan który gra w jakiś ligach , pomoze mi się rozwinąć i pokaze co i jak, chcialbym tez aby klan ten uzywal jakiegoś komunikatora glosowego typu ts czy vt bo nie chce mi się pisać :)
to tyle z mojeje strony, propozycje ( o ile będą) proszę podawac w temacie bądz też na moim prywatnym numerze gadu gadu : 8854380

p.s. ranking mam coś kolo 160 tys ,aha i wiek : 18
Last edited by mordzik on 26 March 2010, 20:44, edited 1 time in total.
Jack Bauer
Moderator

szukam klanu Wujek Greg

Post by Jack Bauer »

Trasy (takie najbardziej miarodajne i najpopularniejsze)
ESL - Hockolicious
ESL - Dominhead
PL8 - Maxer
PL8 - Flavus

Jeżeli chcesz grać na nadeo to mapki od c do e.

Ranking się nie liczy.
Image
mordzik
Samochodowy prawiczek

szukam klanu Wujek Greg

Post by mordzik »

te mapy to skad mogę sciagnac i jak je odpalic w grze?
OrdonekQ7
Moderator

szukam klanu Wujek Greg

Post by OrdonekQ7 »

Trasy pobierasz stąd: http://tmnforever.tm-exchange.com/
Trasy ściągasz normalnie, przy kazdej jest przycisk download. Otwierasz klikając w nią 2 razy. :)
Image
Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
mordzik
Samochodowy prawiczek

szukam klanu Wujek Greg

Post by mordzik »

ok dzięki, pojezdze trochę i podam wyniki

ESL - Hockolicious 59.96
ESL - Dominhead 1.04.43

reszte jutro pojezdze bo dzisiaj już mi się nie chce
Maybe.
Pirat drogowy

szukam klanu Wujek Greg

Post by Maybe. »

Strasznie słabe czasy. Co najmniej 4-5 sekund za wysokie na Hocku i jakieś 7-8 na Dominie. I podałeś czasy po 2 minutach gry i się zmęczyłeś? Zdążyłeś w ogóle znaleźć, ściągnąć i zagrać? ;D Wnoszę tak po odstępie czasu od Twojego posta, a posta Ordonka... Chyba, że nie wyświetla się, iż post był edytowany ;)
mordzik
Samochodowy prawiczek

szukam klanu Wujek Greg

Post by mordzik »

jezdzilem około pol godziny bo 300 lecialo na tvn-ie :) dzisiaj potrenuje i dam znać

(Dodano 27 marca 2010, 19:48)
nie chce mi się jeździć tych tras bo jest to strasznie monotonne i nudne, jeden glupi blad i trzeba jechac na nowo a trasa nie jest najkrótsza, jeżeli jakiś klan chce to niech mnie przetestuje , bo takie jezdzenie samemu to nie dla mnie
Post Reply

Return to “Szukam klanu”