Cześć, wczoraj pobrałem sobie TMNF i zrobiłem konto. Troszkę mi się spieszyło i dałem flage Brazylii i wybrałem część Brazylii. Dzisiaj chciałem to zmienić i dałem flagę polski ale nie mogę zmienić tej części Brazyli na np dolnyśląsk. I tu jest mój problem. Czy da się to zmienić? Jeśli tak to powiedzcie jak bo nie chcem zmieniać konta bo zszedłem już poniżej 1.000.000 w rankingu i nie chcem od nowa tego zdobywać. Proszę o szybką odpowiedz.
I jeszcze jedno, gdzie wkleić mapy do TM? Chodzi mi o folder do którego mam wkleić mapy pobrane z neta
Problem z państwem
Problem z państwem
rank ssie, gra się dla skilla tyle w temacie
Problem z państwem
dokumenty/trackmania/ tracks / challenges / downloaded
Rank zbić to 1 godz. grania, a nawet mniej.Musisz zmienić login-założyć nowe konto.
Rank zbić to 1 godz. grania, a nawet mniej.Musisz zmienić login-założyć nowe konto.
-
patryk5891
- Samochodowy prawiczek
Re: Problem z państwem
Jak ci śpieszno kup konto United i będziesz mógł zmienić od zarazRollflex wrote:Dzisiaj chciałem to zmienić i dałem flagę polski ale nie mogę zmienić tej części Brazyli na np dolnyśląsk.
Jak ci nieśpieszno spróbuj za dwa tygodnie, 3, no może miesiąc czasu wtedy na darmowych kontach można zmienić lokalizację za free
Problem z państwem
naprawdę? A ja gram cały czas dla zabawy, to coś złego? ;<szopek wrote:rank ssie, gra się dla skilla tyle w temacie