Wiem, że za nic to trochę nie idzie, ale prosiłbym, aby ktoś wykonał model tego najnowszego Ferrari 458. :? Jak już pisałem wiem, że bez żadnej zapłaty nikt mi raczej nie zrobi modelu, więc nie wiem jak mogę zapłacić- jakieś punkty ? Jakbym miał united to coppersy, no ale nie mam
Model Ferrari 458 Italia.
Cześć.
Wiem, że za nic to trochę nie idzie, ale prosiłbym, aby ktoś wykonał model tego najnowszego Ferrari 458. :? Jak już pisałem wiem, że bez żadnej zapłaty nikt mi raczej nie zrobi modelu, więc nie wiem jak mogę zapłacić- jakieś punkty ? Jakbym miał united to coppersy, no ale nie mam
. Hmm, a może już ktoś zrobił tenże model ? Jeśli tak to proszę o jakieś namiary na niego.
http://www.youtube.com/watch?v=oHg5SJYRHA0
tu jest film z tym modelem, napisz do autora to ci wyśle.
tu jest film z tym modelem, napisz do autora to ci wyśle.

Ekhm. Co to miało być ? Ja pytam się na serio o ten model, a ty se jaja robisz.
tego modelu nie ma i na razie nikt go nie zrobi. jak nie masz pojęcia o modelach 3d to nie narzekaj, nie wiesz ile pracy wymaga taki model

Zax mogles mu to odrazu powiedziec a nie jakieś g*wno wstawiac. ja tez nie ogarniam wszyskich skinow 3d jakie powstaly a jakie nie...zjedziesz mnie za to ? nie każdy musi wszystko wiedziec dlatego ogarnij się i nie staraj się być fajny na sile bo ci nie wychodzi 
A gdzie on narzeka?ZaX' wrote:tego modelu nie ma i na razie nikt go nie zrobi. jak nie masz pojęcia o modelach 3d to nie narzekaj, nie wiesz ile pracy wymaga taki model
muahahah...
ludzie, wam zaraz żyła na czole strzeli...
po co ta powaga?
"Powaga zabija powoli" - JoeMonster
po co ta powaga?

Re: Model Ferrari 458 Italia.
Darmowy model 3D znajdziesz tutaj (kadłubek bez wnętrza) http://sketchup.google.com/3dwarehouse/ ... ab&ct=mdrm. Wersja Spyider http://sketchup.google.com/3dwarehouse/ ... a1b706b44f. Modele już masz, pozostała tylko konwersjaJózef wrote:Cześć.
Wiem, że za nic to trochę nie idzie, ale prosiłbym, aby ktoś wykonał model tego najnowszego Ferrari 458. :? Jak już pisałem wiem, że bez żadnej zapłaty nikt mi raczej nie zrobi modelu, więc nie wiem jak mogę zapłacić- jakieś punkty ? Jakbym miał united to coppersy, no ale nie mam. Hmm, a może już ktoś zrobił tenże model ? Jeśli tak to proszę o jakieś namiary na niego.
powaga? ty z nudow zjechales autora tematu nie wiadomo po coZaX' wrote:muahahah...
po co ta powaga?
nie wyżywam się tylko robię sobie z niego jaja.
Bite my shiny metal ass.
/jape albo warn
japy nie dam.
Bite my shiny metal ass.
/jape albo warn
japy nie dam.
Last edited by Winiacz on 02 April 2010, 19:34, edited 1 time in total.

Mundi, a mógłbyś przekonwertować ten model jakoś ? :? Widziałem twój poradnik, ale nie rozumiem nic z tego. Jeśli nie masz czasu na takie głupoty to rozumiem, tak chciałem tylko zapytać. 
Mundi, a więc jak? Pomożesz? Proszę, bo ja próbowałem dokonać tej całej konwersji, ale nic z tego.
W Tobie nadzieja 
on za free nic nie zrobi bo się nie opłaca, za dużo z tym roboty jest. napisz do jakiegoś zagranicznego modelera...
To nie jest tak że nie zrobię czegoś za free, przy konwersjach modeli do TM dużo się nauczyłem. Pewnego razu urodziło mi się w główce że chcę mięć Malucha w TM, i to jest mój początek z programami do edycji modeli 3d. Konwersja modelu nie polega na tym że ktoś uruchomi program do edycji na 10 min i szuka buttona "convert to trackmania"voj4k wrote:on za free nic nie zrobi bo się nie opłaca, za dużo z tym roboty jest. napisz do jakiegoś zagranicznego modelera...