Problem z tagiem, pomocy!

Dyskusje o komercyjnej wersji TrackManii
Post Reply
Gaceek
Samochodowy prawiczek

Post by Gaceek »

Witam, chciałem sobie kupić Taga, miałem fajnie 3000C, zrobiłem tam to zdjęcie, kupiłem i pod 'kreatorem' tagów pojawiła się tabelka, był tam przycisk Give i jakoś odruchowo na niego kliknąłem :p To źle? Bo w "Tags list" nie ma żadnego ...

Image
Image
JarOo
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by JarOo »

Ktoś Cię wych.... www.nickr.brun.pl Tu robisz tag i wklejasz kod na tag w profil pseudo.
Image
Image
Gaceek
Samochodowy prawiczek

Post by Gaceek »

Na tej stronie widzę tylko opcje tworzenia nicków :roll:

adres: official.trackmania.com/ i to jest niby oszustwo? :o
Mike
Pirat drogowy

Post by Mike »

Jarosiek, tu chodzi o takie obrazeczki przed avkiem w tablicy wyników, w profilu, nie o teamowe tagi w nicku -.-
official.trackmania.com jest od samych producentów TM zrobione w celu zaawansowanego ustawiania konta, więc oszustwem nie jest. Niestety ci nie powiem, o co chodzi z tym problemem dokładniej, gdyż sam tego doświadczenia nie dokonałem. Jedynie mogę przypuszczać, że ten przycisk chyba służy do przekazania komuś tego taga. Z resztą zobaczymy, co powią ci eksperci w tmpl'u :P
Cappy
Pirat drogowy

Post by Cappy »

Sobie samemu też można wysyłać tag. Ja mam natomiast inny problem.

Kiedy próbuję wysłać, wyświetla mi się komunikat, że już posiadam taki tag. Oczywiście w TM żadnego nie mam. Zmiana nazwy, formatu pliku itp. nic nie daje.
Image
AnteQ

Post by AnteQ »

Cappy, tez to miałem. Chodzi o nazwę, bo chyba mają jeden serwer ogólny na tagi i każdy musi być inaczej obrazek podpisany. Nie mają folderów użytkowników. Machnij nazwę "capiszon1634bsfufy" i od razu Ci wskoczy :D Choć mogę się mylić, ale mi to pomagało :P
Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.
Gaceek
Samochodowy prawiczek

Post by Gaceek »

Super, że sobie pomagacie, ale może ktoś by pomógł rozwiązać mój problem? :)):D Albo chociaż wyjaśnić mi o co chodzi :p
tomerq

Post by tomerq »

Zabrało ci miedziaki? Wypełniłeś wszystkie pola? Poprawnie wpisałeś swój login, na który miał tag pójść?
Image
Image
Image
Cappy
Pirat drogowy

Post by Cappy »

AnteQ wrote:Cappy, tez to miałem. Chodzi o nazwę, bo chyba mają jeden serwer ogólny na tagi i każdy musi być inaczej obrazek podpisany. Nie mają folderów użytkowników. Machnij nazwę "capiszon1634bsfufy" i od razu Ci wskoczy :D Choć mogę się mylić, ale mi to pomagało :P
To nie działa. Robiłem kombinacje i po 50 znaków, a nadal nie wchodziło :?
Image
AnteQ

Post by AnteQ »

To Capson, kombinuj. Ja kombinowałem po kilka razy, aż w końcu dało radę :D
Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.
Gaceek
Samochodowy prawiczek

Post by Gaceek »

tomerq wrote:Zabrało ci miedziaki? Wypełniłeś wszystkie pola? Poprawnie wpisałeś swój login, na który miał tag pójść?
Miedziaki zabrało, ale boli mnie to, że prawdopodobnie podałem zły nick ... przepadło?
jeffrey
Team Poland

Post by jeffrey »

Tak, przepadło. Sprezentowałeś komuś tag :P
Gaceek
Samochodowy prawiczek

Post by Gaceek »

Ajj ... :P Jak szybko dorobić się miedziaków? :) Bo zostało mi aż 19, a za grę na Multiplayer i za wygrywanie jakoś nie dostaje :p
Pat.wi
Jeździ konno

Post by Pat.wi »

http://taxi-servers.pl/cennik.php <-- Jeśli chcesz na szybko to musisz się liczyć z tym, że musisz zapłacić.
A jak chcesz 3K miedziaków bez płacenia to wchodź dziennie na multiplayera przez 60 dni ( 50 miedziaków razy 60 dni daje 3K miedziaków. ) :)
Post Reply

Return to “TrackMania United Forever”