Witam
Przeszukałem forum ale nie znalazłem tematu który rozwiązałby mój problem.
Otóż chce nagrać film z powtórki na trackmanii, żeby wrzucić na YT, ale nie wiem co jak ustawić żeby film miał znośną jakość i nie za duży rozmiar żeby szybko go wrzucić.
Może mi ktoś powiedzieć jakie parametry ustawić?
Z góry dziękuje
PS. I jeszcze czy da się dodać tak żeby pokazywało czas mojego przejazdu, tzn nie tylko jaki miałem czas na mecie, a tak od startu do mety
Nagrywanie filmu
- S.O.A.D....
- Jeździ konno
Nagrywanie filmu

"Chciałem dobrze"-A.Hitler
Nagrywanie filmu
W tym widocznie mogę pomoc tylko ja
Zajmuje się profesionalnym montazem filmow , a wiec , w trackmanii wciskasz ,, nagraj film ,, , nastepnie nic nie zmieniasz w opcjach tylko wciskasz ,,ok,, . Plik zapisuje się w formacie .avi. Format jest bardzo dobry, proponuje sciagnac program Sony Vegas 9.0 studio. Po zmontowaniu filmu jakosc poprawia się o 200 % . Mozna ustawic także FULL HD. Jest dostepnych ponad 30 formatow w jakich mozna zapisac material. w razie problemow zapraszam na PW 
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Nagrywanie filmu
W tym widocznie mogę pomoc tylko ja Smile Zajmuje się profesionalnym montazem filmow , a wiec , w trackmanii wciskasz ,, nagraj film ,, , nastepnie nic nie zmieniasz w opcjach tylko wciskasz ,,ok,, . Plik zapisuje się w formacie .avi. Format jest bardzo dobry, proponuje sciagnac program Sony Vegas 9.0 studio. Po zmontowaniu filmu jakosc poprawia się o 200 % . Mozna ustawic także FULL HD. Jest dostepnych ponad 30 formatow w jakich mozna zapisac material. w razie problemow zapraszam na PW Smile
Pozdro
Discord: vanitasss