Elo, mimo, że zarzekałem się, że nie będę już tworzył mapek, natrafiłem (jakieś 2 lata temu) na możliwość (wówczas jeszcze nieznaną) tworzenia modeli większych niż niesławny maxbox, co dało mi nowe możliwości. Trochę guzdrałem się z tworzeniem mapki (sporo modeli było do zrobienia i nagrania ghostów) więc zajęło mi to prawie 2 lata, ale lepiej późno niz wcale. Wszystko co chcielibyście wiedzieć o mapce jest w detalach na tmx, oto link:
http://tmnforever.tm-exchange.com/main. ... 35497#auto
Komentarze mile widziane ;]
Story track by Captain Jack Sparrow
- Captain Jack Sparrow
- Gangsta Mapper
- S.O.A.D....
- Jeździ konno
Daj link bo mi pokazuje tyko Pobieranie trasy i nic się nie dzieje

"Chciałem dobrze"-A.Hitler
Mediapacki już wyszły z mody, powinieneś zrobić preedowloadera czyli mapke zwaierajaca wszystkie pliki z glownej mapy ale nie zawierala jej tresci, pobiore i zobaczymy twoje arcydzielo
- Captain Jack Sparrow
- Gangsta Mapper
ehm preedownloadera? Niestety nie wiem cóż by to miało być, sporo się zmieniło od ostatniego czasu jak zaglądałem na tmx czy tmpl ;p
link:
tmnforever.tm-exchange.com/main.aspx?action=trackshow&id=2635497#auto
Dorzuć http:// przed link i powinno działać
Żadnym sposobem nie da się linka wstawić, zaraz się zamienia na obrazek 0_o
link:
tmnforever.tm-exchange.com/main.aspx?action=trackshow&id=2635497#auto
Dorzuć http:// przed link i powinno działać
Żadnym sposobem nie da się linka wstawić, zaraz się zamienia na obrazek 0_o
Mistrzostwo świata! Za rok award murowany!
BRAWO!
Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Podczas intra ja się zastanawiałem, czy na pewno TMUF uruchomiłem... Oszałamiająca mapa, niesamowite modele, znakomite intro, mogłaby być trochę dłuższa. Choć jednak jeśli miałbym wybierać krótsza-esencjonalna a długa-rozwodniona to wolę tę pierwszą opcję 
Świetna robota
Świetna robota
Discord: vanitasss
jack link można dać w Code
No no mistrzowska robota z modelami.
Gratuluję cierpliwości. Trochę czasu musiałem przesiedzieć nad tym.
Co do elementów powinny być przynajmniej zlokalizowane (że same się pobierają z internetu i nie potrzebujesz "MediaPacku"), a przyjemniej zawarte w preloaderze.
Prawdopodobnie w najbliższym czasie jakiś awardzik wleci.
PS. Też robię coś na United storytrackowego (w sumie już na wykończeniu), ale z mniejszym rozmachem i na pewno traska nie sięgnie tej do stóp, no ale zobaczymy
Gratuluję cierpliwości. Trochę czasu musiałem przesiedzieć nad tym.
Co do elementów powinny być przynajmniej zlokalizowane (że same się pobierają z internetu i nie potrzebujesz "MediaPacku"), a przyjemniej zawarte w preloaderze.
Prawdopodobnie w najbliższym czasie jakiś awardzik wleci.
PS. Też robię coś na United storytrackowego (w sumie już na wykończeniu), ale z mniejszym rozmachem i na pewno traska nie sięgnie tej do stóp, no ale zobaczymy
Seba(jak i inni), nie sądzę, żeby komuś się chciało czekać w TM, żeby mu się 50mb ściągnęło
Mi by się nie chciało czekać, a tak pobierając mediapack jestem już nakręcony i liczę każdą sekundę "pobierze się i zobaczę, jeszcze 10 sekund, 9, 8 itd"
Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.