kibice = atrakcyjny futbol
czyli piłka Nożna = atrakcyjny futbol
z mojego punktu widzenia
na pewno nie wystawiliby Ibry samego na polowe rywala, a sami stali wszyscy w polu karnym przez caly mecz i kopali do przodu liczac na to ze Ibra coś z ta pilka zrobi;] Guardiola postaralby się wtedy co by było 4 obroncow a reszta na atak, ustawienie 4-2-3 i do przodu a nie 5-3-1 a na koniec 5-4-0 :Eoddo wrote:Ty myslisz ze gdyby Barca prowadzila 3-1 po pierwszym meczu i w rewanzowym grala w 10 to by atakowala i starala się wjebac 5 bramek ? czy raczej bronila zaliczki z pierwszego meczu ?

A gdzie MU jest teraz?;]Outsid3r wrote:Wg. mnie najlepszą drużyną świata jest Manchester United.
Jakub nie ma Neta SIALALALALA!Win'a wrote:bayern randomowa drużyna . . .

+1Pawel wrote:smiesza mnie komentarze wszystkich tych, ktorzy pisza o antyfutbolu, usprawiedliwiajac w ten sposob odpadniecie Barcelony.
Mourinho okazal się sprytniejszy, obrona jego druzyny byla monolitem i nie do przejscia, to jest umiejetnosc gry w pilke, a nie to, ze wymieni się piec milionow podan w polu karnym, przez prawie 80% czasu gry jest się przy pilce, a strzela się jedna bramke i to jeszcze ze spalonego.
a co, kibice Barcy, powiecie na aktorstwo Busquetsa po dotknieciu Motty? albo na debilne proby wymuszenia karnych, jak ta Alvesa? to ja już wole 'antyfutbol' niz probe oszustwa.
Kiciak wrote:na pewno nie wystawiliby Ibry samego na polowe rywala, a sami stali wszyscy w polu karnym przez caly mecz i kopali do przodu liczac na to ze Ibra coś z ta pilka zrobi;] Guardiola postaralby się wtedy co by było 4 obroncow a reszta na atak, ustawienie 4-2-3 i do przodu a nie 5-3-1 a na koniec 5-4-0 :Eoddo wrote:Ty myslisz ze gdyby Barca prowadzila 3-1 po pierwszym meczu i w rewanzowym grala w 10 to by atakowala i starala się wjebac 5 bramek ? czy raczej bronila zaliczki z pierwszego meczu ?
Nie bez powodu wlosi maja styl defensywny, jak ogldalem bezradna barce która chciala milionami podaniami wjechac do bramki, do bramki INTERufan boye barcy nie rozumieją niektórych praw rządzących futbolem. Powtórze jeszcze raz to co mowilem tydzien temu; piłka nożna to nie tylko klepka sztuczki techniczne i wejście podaniami do bramki, drodzy blaugraniarze
Chyba dla prezesow przedewszystkim ;] potem za kase z wygranych cupow kupia do twojego super teamu super gwiazdeczke ;] i będziesz mogl skakac z radosci ze zobaczysz jeszcze piekniejszy futbol który nie gwarantuje ze wygraja jeszcze wieciej ;] patrz real;] barcaNie dla wszystkim pierwszym priorytetem są wyniki.
Bayern: przypadkowe bramki> trofea
No fakt. Jak on mogl się cieszyc, ze jego drużyna w dwumeczu pokonala barcelone i awansowala do finalu ligi mistrzow... Przeciez powinien z placzem pasc na glebe bo paru osobom się nie podobal ich styl...Wally wrote:...a ich trener w ogromnej radości wznosi ręce w geście zwycięstwa.
Nie.Maciek wrote:Też uważacie, że w finale nie powinna obowiązywać zasada pauzowania za kartki?
Weź kur*** się ogarnij jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Jest napisane, że porównuje sezon mistrzowski i pomistrzowski w CL... jak tego nie rozumiesz to twoja sprawaCharnan wrote:Out to może porównaj te same sezony a nie 2 które ci się podobają. 2008/2009 ManU- Finał CL i mistrz kraju Barca- Zwycięzca CL i mistrz kraju
2009/2010 ManU- Ćwierćfinał i 2 miejsce w Premiership ze stratą 1 pkt Barca- Półfinał CL i lider PD z przewaga pkt nad Realem.
A do twojej postawy najlepiej pasuje twój avatar, Manchester, Manchester bla bla bla

haha zabraklo by noszy : PIMO ciekawi mnie jak kurduple (nie odbierajcie tego negatywnie plz ) z Barcelony i gwiazdki z Realu poradziliby sobie w Lidze Angielskiej