Witam
Mam pytanie co do skinów, ponieważ dowiedziałem się, że większość ludzi nie widzi mojego skina i aby osoby te mogły go zobaczyć muszę zgrać go na serwer. Nie wiem jednak na jaki serwer je zgrac, i tego właśnie dotyczy moje pytanie. Mam także instrukcje, którą załączam (pełna wersja tutaj http://www.tmu.boo.pl/porad1.php)
Rozwiązanie jest podobne jak w przypadku modyfikacji środowiska. Należy zip'a z samochodem zgrać na serwer i w pliku .loc umieścić ścieżkę do pliku na serwerze. A następnie oczywiście zrestartować TrackManię. Dla pewności (któż to wie tak do końca jak TrackMania tym wszystkim zarządza) warto stworzyć nowy samochód (czyli wejść w edytor i zapisać go pod inną nazwą), podając podczas zapisu URL do pliku na serwerze, wyjść z TM, wrzucić swój nowy samochód na serwer, stworzyć plik .loc i odpalić TrackManię.[/i]
Skiny na serwer
Skiny na serwer
jak masz tmnf to możesz stawać na głowie a i tak skina nikt n ie zobaczy...jak masz tmuf to wystarczy tylko locator 
AUDIO Onkyo 307 + Onkyo 406 + Kef C7 + Kef C6 + Jbl ES 250 PW + stare surroundy

Skiny na serwer
Hmm... To w końcu da się zrobić by inni widzieli naszego skina w tmnf czy jednak nie?
I nawet w united potrzebny jest lokator?
I nawet w united potrzebny jest lokator?

Skiny na serwer
Jak masz tylko konto TMNF to nic nie zrobisz.W TMUF nie jest potrzebny żaden lokator.To tylko ma znaczenie na szybkości pobierania przez innych Twojego skina.Jak wrzucisz na jakiś serwer, to wtedy lokator podajesz dla szybszego ściągnięcia właśnie z tego serwera.Taki skin w ciągu 5 min. będzie widoczny u innych, bez lokatora ciągnie od Ciebie z kompa i trwa to dłużej.