Jak stworzyc swoją drużyne ?
-
pomidor2234
- Samochodowy prawiczek
Jak stworzyc swoją drużyne w TMNF???
hmmm . musisz napisac podanie do firmy EX-idioters-Factory .
O przyznanie slotów na darmowy serwer . Potem kupić TMUF i zarejestrować nazwę ekipy w panelu administracyjnym na stronie ESL ,
O przyznanie slotów na darmowy serwer . Potem kupić TMUF i zarejestrować nazwę ekipy w panelu administracyjnym na stronie ESL ,
8. Jak założyć team?
nie zakladaj dopoki nie będziesz naprawdę dobry na trasach typu tech (nie to nie mini swensena ani nie nadeo)
nie zakladaj dopoki nie będziesz naprawdę dobry na trasach typu tech (nie to nie mini swensena ani nie nadeo)
-
Mały
- Zaczyna szaleć na ulicach
omg, pomocni jesteście... Vilshion, a Ty taki super jesteś na techach? są drużyny które grają tylko 4fun, więc po co im skill na techach?
pomidor2234 - nie żebym się czepiał, ale jednak może trochę za wcześnie na tworzenie drużyny? pojeździj dłużej, może jakiś team sam się o Ciebie upomni albo znajdziesz taki do którego będziesz chciał dołączyć
a jeśli już potrzebujesz mieć własną drużynę, to nic prostszego:
1. wymyślasz nazwę
2. tworzysz tag
3. rekrutujesz ludzi i gracie
oczywiście zalecane jest stworzenie jakiegoś forum czy coś takiego, żeby ułatwić komunikację między członkami ekipy
a i jeszcze jedno - tworzenie drużyny która po tygodniu przestanie istnieć jest bez sensu, więc zastanów się czy na pewno chcesz własny team
pomidor2234 - nie żebym się czepiał, ale jednak może trochę za wcześnie na tworzenie drużyny? pojeździj dłużej, może jakiś team sam się o Ciebie upomni albo znajdziesz taki do którego będziesz chciał dołączyć
1. wymyślasz nazwę
2. tworzysz tag
3. rekrutujesz ludzi i gracie
oczywiście zalecane jest stworzenie jakiegoś forum czy coś takiego, żeby ułatwić komunikację między członkami ekipy
a i jeszcze jedno - tworzenie drużyny która po tygodniu przestanie istnieć jest bez sensu, więc zastanów się czy na pewno chcesz własny team
A ja myślę, że jemu chodzi po prostu o to jak dodać drużynę tu na forum do zakładki Drużyny. Ale ciiii...
No tak, w sumie sprecyzował to właściwieMaybe. wrote:A ja myślę, że jemu chodzi po prostu o to jak dodać drużynę tu na forum do zakładki Drużyny. Ale ciiii...
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
-
pomidor2234
- Samochodowy prawiczek
Dzięki za odpowiedzi
Mnie chodziło jak założyc drużyne, ponieważ chciałem założyc ją z kolegami, ale chyba jeszcze pocwicze jazdę