Liczę oczywiście na ciekawy mecz
Wielka Piłka według nas !
powiem szczerze, nie zależy mi na wygranej interu, tylko na przegranej bayernu, bo nie lubię tego niemieckiego "futbolu"
aha,oddo wrote:nie bayern tylko Robbeniam wrote:chociaż Bayern mi Manchester wyeliminował ;p
i dziś bez ribbery nawet.
zapominsz jednak, ze pol repry niemiec tam gra + gracze innych repr (dzwine slowo).
stawiam na 3:0 dla monachium.
Niech Mourinho wprowadzi Materazziego na boisko to Robben będzie spierdalał na kilometr 
No i fajno 1-0 dla Interu za sprawą Milito.
Poprawka 2-0 i znowu Milito
Poprawka 2-0 i znowu Milito
oddo wrote:Forza Inter i choj ! 2-0
pokaz fotke jak placzecieJakub wrote:zrobie ci fotke, oddo (o ile nie zapomne ze bycia w stanie alkolizowanym), jak juergen, kolja i ja cieszymy się 3:0 strzelone przez robbena przy przedpracy schweinsteigera!!!!
ps. fajny meczyk
Last edited by oddowicz on 22 May 2010, 21:41, edited 1 time in total.
Brawka oddo ciekawe co powie Jakub...
No cóż
Robben nie zawiódł moich oczekiwań. Jeden z najlepszych zawodników świata. Finał nie zawiódł również, co prawda wynik mógłby być trochę inny, ale w sumie z zawodników interu też lubię paru (Zanetti, Materazzi
), więc nie jest źle. I jest jeszcze jeden plus, wczorajszego meczu, podczas przerwy zaprezentowano nam prawdopodobnie najlepszą reklamę świata http://www.youtube.com/watch?v=41IKaEB7Lkc A tak poza tym, to cholernie nie mogę się już doczekać mistrzostw świata.
"Człowiek uczy się na błędach" - nie jestem człowiekiem
Cudnie,Di Maria w Realu i jeszcze ma dojść tam Silvia,i kolejnym graczom zniszczą kariery....
Za tydzień rozpoczyna się mundial więc,może spróbujemy wytypować parę finałową,króla strzelców oraz niespodzianki na + i - Turnieju.
Mój typ to:
Finał:Anglia-Argentyna
Król strzelców:Wayne Rooney
Niespodzianki:
+ USA
- Brazylia
Czekam na wasze typy
Mój typ to:
Finał:Anglia-Argentyna
Król strzelców:Wayne Rooney
Niespodzianki:
+ USA
- Brazylia
Czekam na wasze typy
Ja licze na Holandie albo Włochow
ale może Argentyna, Meksyk, Niemcy, Hipszania.
No tak USA jakos nabralo skilla, niemniej zapowiada się ciekawie. już się nie mogę doczekac.
dla niewiedzacych dodam ze zadnej ekipie z europy nie udalo się jeszcze wygrac mundialu rozgrywanego na kontynecie innym niz europa.
Francji zycze 4 miejsca z grupie hah!
No tak USA jakos nabralo skilla, niemniej zapowiada się ciekawie. już się nie mogę doczekac.
dla niewiedzacych dodam ze zadnej ekipie z europy nie udalo się jeszcze wygrac mundialu rozgrywanego na kontynecie innym niz europa.
Francji zycze 4 miejsca z grupie hah!
Last edited by oddowicz on 04 June 2010, 21:12, edited 1 time in total.
Pokolenie tych 10 latków co ogladalo MŚ w USA w 1994 ma teraz 26 lat, myśle więc że to nie przypadekoddo wrote: No tak USA jakos nabralo skilla
*... i wszystko jasne.
futbol od paru lat śledzę bardzo pobieżnie, ale na mundial to się nawet jeszcze jako-tako mobilizuję. osobiście liczę chyba na holandię.
Przewidujesz powtórkę sprzed 8 lat?Kiciak wrote: niespodzianki: RPA w polfinale
finał: Włochy - Hiszpania
król: nie mam pojęcia
niespodzianki:
+ USA
- Argentyna
Cóż, liczę na Włochów
król: nie mam pojęcia
niespodzianki:
+ USA
- Argentyna
Cóż, liczę na Włochów
Osobiście nie typuję finału, ale jakby to Hiszpania z kimś, może Holandia?
Król strzelców? Mam nadzieję, że Rooney. Należy mu się nie tylko za ten sezon, lecz za całokształt... jedzie na mundial mimo złej formy (kontuzja w półfinale LM? Pamiętacie? A to nie wszystko ;/)... Oby Rooney i ekipa Anglii doszli jak najdalej, najbardziej doświadczona ekipa, jaka kiedykolwiek (Anglia ofc) wystartowała na mistrzostwach... powodzenia!
Król strzelców? Mam nadzieję, że Rooney. Należy mu się nie tylko za ten sezon, lecz za całokształt... jedzie na mundial mimo złej formy (kontuzja w półfinale LM? Pamiętacie? A to nie wszystko ;/)... Oby Rooney i ekipa Anglii doszli jak najdalej, najbardziej doświadczona ekipa, jaka kiedykolwiek (Anglia ofc) wystartowała na mistrzostwach... powodzenia!
Iam, Manchester nie doszedł do połfinału lm w tym roku
Finał: Anglia - Francja, ale nie wiem jak jest ustawiona drabinka;p
w każdym razie wszyscy poza Włochami, nie wiem jak można lubić tą reprezentacje. A już zupełnie nie pojmuje jak można lubić Materazziego (wtf!?), toż to najwiekszy skurwiel w historii piłki nożnej chyba.
Król: Oczywiście Roo, należy mu się zdecydowanie, ale nawet jak nie zostanie królem strzelców to i tak będzie najlepszym piłkarzem turnieju, bo w przeciwieństwie do reszty napastników prezentuje niewairygodną wole walki i lata wte i wewte :p Licze na niego.
Niespodzianki:
+ USA, Dania
- w sumie to nie niespodzianki, ale reprezentacje Argentyny i Brazylii nie mają szans na wygraną w turnieju, a szczególnie ta pierwsza, bo jeszcze nikt nie wygrał samym atakiem. Brazylijczycy mają przynajmniej Juliusza Cezara po swojej stronie
Finał: Anglia - Francja, ale nie wiem jak jest ustawiona drabinka;p
w każdym razie wszyscy poza Włochami, nie wiem jak można lubić tą reprezentacje. A już zupełnie nie pojmuje jak można lubić Materazziego (wtf!?), toż to najwiekszy skurwiel w historii piłki nożnej chyba.
Król: Oczywiście Roo, należy mu się zdecydowanie, ale nawet jak nie zostanie królem strzelców to i tak będzie najlepszym piłkarzem turnieju, bo w przeciwieństwie do reszty napastników prezentuje niewairygodną wole walki i lata wte i wewte :p Licze na niego.
Niespodzianki:
+ USA, Dania
- w sumie to nie niespodzianki, ale reprezentacje Argentyny i Brazylii nie mają szans na wygraną w turnieju, a szczególnie ta pierwsza, bo jeszcze nikt nie wygrał samym atakiem. Brazylijczycy mają przynajmniej Juliusza Cezara po swojej stronie
- Jack Bauer
- Moderator
Jeżeli patrzeć na wyniki faworytów to (to tylko moja opinia):
Włosi odpadną szybko
Francja pomogła sobie perfidnie ręką Henry'ego, czyli zostaną pokarani na mistrzostwach (przegrali zresztą z Chinami)
Portugalia nie ma jaj, żeby wygrać mś
Anglicy już nie raz byli stawiani w roli faworytów, a potem przegrywali sromotnie. Do tego są poważnie osłabieni.
Ogólnie stawiam, że Hiszpania dotrze bardzo daleko, tak samo jak Brazylia oraz Argentyna, chociaż nie wierze ani trochę w talent trenerski Maradony. Może w końcu jakaś drużyna z Afryki namiesza?
Włosi odpadną szybko
Francja pomogła sobie perfidnie ręką Henry'ego, czyli zostaną pokarani na mistrzostwach (przegrali zresztą z Chinami)
Portugalia nie ma jaj, żeby wygrać mś
Anglicy już nie raz byli stawiani w roli faworytów, a potem przegrywali sromotnie. Do tego są poważnie osłabieni.
Ogólnie stawiam, że Hiszpania dotrze bardzo daleko, tak samo jak Brazylia oraz Argentyna, chociaż nie wierze ani trochę w talent trenerski Maradony. Może w końcu jakaś drużyna z Afryki namiesza?