ESWC przez neta!

Newsy ze strony glównej
Post Reply
ShaDDy
Emerytowany Admin

ESWC przez neta!

Post by ShaDDy »

Scooter Fox
Zaczyna szaleć na ulicach

ESWC przez neta!

Post by Scooter Fox »

O ile dobrze zrozumiałem, zwycięzca nadal jedzie do Francji, nagrody będą, tylko finał będzie online. Bez stresu towarzyszącemu grze "na żywo" będzie z pewnością "wspaniałym" sprawdzianem przed paryskim finałem.

Szczerze mówiąc wygląda mi to trochę na wykorzystanie powodzi jako wygodnej wymówki, tym bardziej, że "dopinanie szczegółów na ostatni guzik" (czyżby problemy z komunikacją na linii organizatorzy-sponsor?) trwało już dobre dwa tygodnie, jeśli nie dłużej... No, ale ja nic w sumie nie wiem, to tylko domysły.
Image
Image
Image
Abszt
Pirat drogowy

ESWC przez neta!

Post by Abszt »

Tak jak Scooter - Na żywca a online to zupełnie dwie różne rzeczy. Szkoda, że tak się to odbędzie, bo dla niektórych to chyba byłaby pierwszy taki konkretny wyjazd by pograć w jakimś konkretnym evencie...

PGA też już nie będzie. To jakie konkretne LANiory z TMNF w tym roku się odbędą jakby co?
Słowik
Lubi ostrą jazdę

ESWC przez neta!

Post by Słowik »

hah teraz pytanie... co z ludźmi którzy zrezygnowali przez to że nie mogli pojechac do Wawy a się dostali??? jakaś parodia....
Ssijcie mi jajca :)

Moje ostrzeżenia roxują xD

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
ShaDDy
Emerytowany Admin

ESWC przez neta!

Post by ShaDDy »

Słowik wrote:hah teraz pytanie... co z ludźmi którzy zrezygnowali przez to że nie mogli pojechac do Wawy a się dostali??? jakaś parodia....
skoro nie mogli do wawy to i do paryza nie mogli chyba?
Słowik
Lubi ostrą jazdę

ESWC przez neta!

Post by Słowik »

damianhhh wrote:
Słowik wrote:hah teraz pytanie... co z ludźmi którzy zrezygnowali przez to że nie mogli pojechac do Wawy a się dostali??? jakaś parodia....
skoro nie mogli do wawy to i do paryza nie mogli chyba?
no niekoniecznie??? nie pasująca data np... ???
Ssijcie mi jajca :)

Moje ostrzeżenia roxują xD

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Lewy
V.I.P.

ESWC przez neta!

Post by Lewy »

Jak dobrze, że urlop wziąłem tylko na piątek a nie tak jak zawsze piątek i poniedziałek. Tak by były 2 dni urlopu nie potrzebnie zmarnowane a tak jest tylko 1. Ale ciała dali ostro. Jeżeli chodzi o tych co oddali miejsca bo nie mogli jechać do wawy. Jak dla mnie powinni wystąpić online.
SuNRisE
Emerytowany Admin

ESWC przez neta!

Post by SuNRisE »

Chłopaki niestety ta wiadomość mnie załamała wczorajszego dnia i sam nie pojechałem z familią do Włoch tylko zostałem na eswc a tutaj widzicie sami :) no cóżstało się muszę was bardzo przeprosić za zaisniałą sytuacjie ale nie jest to z mojej winy bo gdybym miał te 2-3 tygodnie wiecej nawet gdzies w łodzi znowu by się zrobiło samą TMN by się ogarneło lecz teraz musimy dokończyć all online. Finalista poleci do Paryża a pozostałe 2 miejsca jakieś rzeczówki się znajdą ;). Jeszcze raz bardzo was przepraszam :)
Image
Image
mor_olo
RoKsTaR

ESWC przez neta!

Post by mor_olo »

Tak to jest jak się robi finały w Warszawie....

W Poznaniu takich kłopotów nie było :P
*... i wszystko jasne.
ShaDDy
Emerytowany Admin

ESWC przez neta!

Post by ShaDDy »

hmh, kiedyś ten dziwny obrazek z pytajnikami po prawej stronie na AGL odnosil do witryny Zdobywcow Pewnych Oskarow, zespolu.
Kawalek z profilu Harry'ego Kasperskiego (fota - http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 6558_n.jpg :D) (producenta, scenarzysty) na Goldenline:

Firma:
Zdobywcy Pewnych Oskarów (od 2009-12)
Stanowisko:
Pomysłodawca i Menadżer PROJEKTU " COME BACK ZPO"
Obowiązki:
Menadżer projektu.
Materiał na płytę i teledyski powstaje. Nowe utwory już gotowe ( kwiecień 2010), czas na teledyski.

Na tej samej stronie Kasperski polecał film w reżyserii Michała Goldmana. Inny "M." Goldman to Marek Goldman, właściciel Gold-Sport, sklepu sportowego. Jednak na stronie ESWC widzimy pseudopodpis "N." Goldmana, więc FOMFNY podejrzewa, że to będzie zagraniczny inwestor - rzeczywiście w KRS-ie takiej osoby nie ma. który z tej czworki mogl miec wielomilionowe straty z powodu powodzi? I czy umowy sponsorskie 'dopina się na ostatni guzik', jak to powiedzial Scooter, 9 dni przed eventem?

9 dni przed eventem: albo były zalatwione komputery, ktore zostaly oplacone i teraz ta kasa przepadla, albo jeszcze nie były zalatwione... identycznie miejscowka. Nagrody - sponsor nic nie daje i kasa leci od Beholdera (z czego niby tyle maja?), czy leci od sponsora? jeśli to drugie to miejscowka i komputery były na bank zalatwione (oplacone), wiec nie moglo być mowy o naglym wycofaniu się sponsora, skoro już tyle kasy stracil.
kyzzn
Ostra jak żyleta

ESWC przez neta!

Post by kyzzn »

Ej weźcie! Ale przyjeżdżacie, nie? :D
ImageImageImage
Scrappler
Yo MaDaFaKa

ESWC przez neta!

Post by Scrappler »

hmm, uncleS przybywa na ratunek :D

Kto może nie rezygnować niech jeszcze nie rezygnuje :P, zobaczymy może coś z tego wyjdzie :D :P
...
ShaDDy
Emerytowany Admin

ESWC przez neta!

Post by ShaDDy »

ej no nie rob tego! my już ustalone LANa na Pomorzu mamy;d
Lewy
V.I.P.

ESWC przez neta!

Post by Lewy »

Ja tam i tak mam urlop, Xen też pisał, że by się wybrał do wawy tak więc my się piszemy jak coś będzie się działo :)
Scrappler
Yo MaDaFaKa

ESWC przez neta!

Post by Scrappler »

i d*pa, wujek nie pomoże :P
...
ShaDDy
Emerytowany Admin

ESWC przez neta!

Post by ShaDDy »

z Emilka gadales? :F bo scena quake'a zamierza robić to na wlasna reke i coś tam im niby wychodzi...
SuNRisE
Emerytowany Admin

ESWC przez neta!

Post by SuNRisE »

Słuchajcie niestety nie dało się wywalczyć lana na finał:) bo no nie możemy są pewne powody :) ale za to będzie niespodzianka mała :) i kończyć się będzie lanem :) Obiecać wam to mogę :)
Image
Image
DiabloS_CRB
Pirat drogowy

ESWC przez neta!

Post by DiabloS_CRB »

... brak mi słów ... naprawdę. Zapierdalałem z Włoch 12 godzin ;f (w tym 10 autem z Katowic do Koszalina xD) a wy mi tu wyskakujecie z takim k**wa jebanym w dupe info ;F. Widziałem tą jeb*** wartę która prawie wlazła na autostrade, ale prawie nie oznacza że wlazła ;D. Finał powinien się odbyć, a wykorzystywanie powodzi, która jednak jest poważna w wielu rejonach to normalnie dziecinna zagrywka -.-. W sumie bardzo nie leżało mi, że nic nie wiedziałem, a teraz się w sumie nie dziwię.
Image
Image
Image
Majkel
Lubi ostrą jazdę

ESWC przez neta!

Post by Majkel »

nie mowia nic, jakoby powodz byla przeszkoda w organizacji lana, tylko sponsor poniosl przez nia na tyle duze straty ze kasa wylozona na eswc moglaby być gwozdziem do trumny(?) calej firmy.
Image
Image
Post Reply

Return to “News”