ESWC przez neta!
ESWC przez neta!
[teaser=http://www.tmpl.info]http://img228.imageshack.us/img228/3161/eswcduze.jpg[/teaser]Niestety. Czytajcie - http://eswc.pl/frm-cm-list.php?b=index. ... m_id=10628
I co, nikt nie leci do Francji?
I co, nikt nie leci do Francji?
-
Scooter Fox
- Zaczyna szaleć na ulicach
ESWC przez neta!
O ile dobrze zrozumiałem, zwycięzca nadal jedzie do Francji, nagrody będą, tylko finał będzie online. Bez stresu towarzyszącemu grze "na żywo" będzie z pewnością "wspaniałym" sprawdzianem przed paryskim finałem.
Szczerze mówiąc wygląda mi to trochę na wykorzystanie powodzi jako wygodnej wymówki, tym bardziej, że "dopinanie szczegółów na ostatni guzik" (czyżby problemy z komunikacją na linii organizatorzy-sponsor?) trwało już dobre dwa tygodnie, jeśli nie dłużej... No, ale ja nic w sumie nie wiem, to tylko domysły.
Szczerze mówiąc wygląda mi to trochę na wykorzystanie powodzi jako wygodnej wymówki, tym bardziej, że "dopinanie szczegółów na ostatni guzik" (czyżby problemy z komunikacją na linii organizatorzy-sponsor?) trwało już dobre dwa tygodnie, jeśli nie dłużej... No, ale ja nic w sumie nie wiem, to tylko domysły.

ESWC przez neta!
Tak jak Scooter - Na żywca a online to zupełnie dwie różne rzeczy. Szkoda, że tak się to odbędzie, bo dla niektórych to chyba byłaby pierwszy taki konkretny wyjazd by pograć w jakimś konkretnym evencie...
PGA też już nie będzie. To jakie konkretne LANiory z TMNF w tym roku się odbędą jakby co?
PGA też już nie będzie. To jakie konkretne LANiory z TMNF w tym roku się odbędą jakby co?
ESWC przez neta!
hah teraz pytanie... co z ludźmi którzy zrezygnowali przez to że nie mogli pojechac do Wawy a się dostali??? jakaś parodia....
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
ESWC przez neta!
skoro nie mogli do wawy to i do paryza nie mogli chyba?Słowik wrote:hah teraz pytanie... co z ludźmi którzy zrezygnowali przez to że nie mogli pojechac do Wawy a się dostali??? jakaś parodia....
ESWC przez neta!
no niekoniecznie??? nie pasująca data np...damianhhh wrote:skoro nie mogli do wawy to i do paryza nie mogli chyba?Słowik wrote:hah teraz pytanie... co z ludźmi którzy zrezygnowali przez to że nie mogli pojechac do Wawy a się dostali??? jakaś parodia....
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
ESWC przez neta!
Jak dobrze, że urlop wziąłem tylko na piątek a nie tak jak zawsze piątek i poniedziałek. Tak by były 2 dni urlopu nie potrzebnie zmarnowane a tak jest tylko 1. Ale ciała dali ostro. Jeżeli chodzi o tych co oddali miejsca bo nie mogli jechać do wawy. Jak dla mnie powinni wystąpić online.
ESWC przez neta!
Chłopaki niestety ta wiadomość mnie załamała wczorajszego dnia i sam nie pojechałem z familią do Włoch tylko zostałem na eswc a tutaj widzicie sami
no cóżstało się muszę was bardzo przeprosić za zaisniałą sytuacjie ale nie jest to z mojej winy bo gdybym miał te 2-3 tygodnie wiecej nawet gdzies w łodzi znowu by się zrobiło samą TMN by się ogarneło lecz teraz musimy dokończyć all online. Finalista poleci do Paryża a pozostałe 2 miejsca jakieś rzeczówki się znajdą
. Jeszcze raz bardzo was przepraszam 

ESWC przez neta!
Tak to jest jak się robi finały w Warszawie....
W Poznaniu takich kłopotów nie było
W Poznaniu takich kłopotów nie było
*... i wszystko jasne.
ESWC przez neta!
hmh, kiedyś ten dziwny obrazek z pytajnikami po prawej stronie na AGL odnosil do witryny Zdobywcow Pewnych Oskarow, zespolu.
Kawalek z profilu Harry'ego Kasperskiego (fota - http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 6558_n.jpg
) (producenta, scenarzysty) na Goldenline:
Firma:
Zdobywcy Pewnych Oskarów (od 2009-12)
Stanowisko:
Pomysłodawca i Menadżer PROJEKTU " COME BACK ZPO"
Obowiązki:
Menadżer projektu.
Materiał na płytę i teledyski powstaje. Nowe utwory już gotowe ( kwiecień 2010), czas na teledyski.
Na tej samej stronie Kasperski polecał film w reżyserii Michała Goldmana. Inny "M." Goldman to Marek Goldman, właściciel Gold-Sport, sklepu sportowego. Jednak na stronie ESWC widzimy pseudopodpis "N." Goldmana, więc FOMFNY podejrzewa, że to będzie zagraniczny inwestor - rzeczywiście w KRS-ie takiej osoby nie ma. który z tej czworki mogl miec wielomilionowe straty z powodu powodzi? I czy umowy sponsorskie 'dopina się na ostatni guzik', jak to powiedzial Scooter, 9 dni przed eventem?
9 dni przed eventem: albo były zalatwione komputery, ktore zostaly oplacone i teraz ta kasa przepadla, albo jeszcze nie były zalatwione... identycznie miejscowka. Nagrody - sponsor nic nie daje i kasa leci od Beholdera (z czego niby tyle maja?), czy leci od sponsora? jeśli to drugie to miejscowka i komputery były na bank zalatwione (oplacone), wiec nie moglo być mowy o naglym wycofaniu się sponsora, skoro już tyle kasy stracil.
Kawalek z profilu Harry'ego Kasperskiego (fota - http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 6558_n.jpg
Firma:
Zdobywcy Pewnych Oskarów (od 2009-12)
Stanowisko:
Pomysłodawca i Menadżer PROJEKTU " COME BACK ZPO"
Obowiązki:
Menadżer projektu.
Materiał na płytę i teledyski powstaje. Nowe utwory już gotowe ( kwiecień 2010), czas na teledyski.
Na tej samej stronie Kasperski polecał film w reżyserii Michała Goldmana. Inny "M." Goldman to Marek Goldman, właściciel Gold-Sport, sklepu sportowego. Jednak na stronie ESWC widzimy pseudopodpis "N." Goldmana, więc FOMFNY podejrzewa, że to będzie zagraniczny inwestor - rzeczywiście w KRS-ie takiej osoby nie ma. który z tej czworki mogl miec wielomilionowe straty z powodu powodzi? I czy umowy sponsorskie 'dopina się na ostatni guzik', jak to powiedzial Scooter, 9 dni przed eventem?
9 dni przed eventem: albo były zalatwione komputery, ktore zostaly oplacone i teraz ta kasa przepadla, albo jeszcze nie były zalatwione... identycznie miejscowka. Nagrody - sponsor nic nie daje i kasa leci od Beholdera (z czego niby tyle maja?), czy leci od sponsora? jeśli to drugie to miejscowka i komputery były na bank zalatwione (oplacone), wiec nie moglo być mowy o naglym wycofaniu się sponsora, skoro już tyle kasy stracil.
ESWC przez neta!
hmm, uncleS przybywa na ratunek 
Kto może nie rezygnować niech jeszcze nie rezygnuje
, zobaczymy może coś z tego wyjdzie

Kto może nie rezygnować niech jeszcze nie rezygnuje
...
ESWC przez neta!
ej no nie rob tego! my już ustalone LANa na Pomorzu mamy;d
ESWC przez neta!
Ja tam i tak mam urlop, Xen też pisał, że by się wybrał do wawy tak więc my się piszemy jak coś będzie się działo 
ESWC przez neta!
z Emilka gadales? :F bo scena quake'a zamierza robić to na wlasna reke i coś tam im niby wychodzi...
ESWC przez neta!
Słuchajcie niestety nie dało się wywalczyć lana na finał:) bo no nie możemy są pewne powody
ale za to będzie niespodzianka mała
i kończyć się będzie lanem
Obiecać wam to mogę 

- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
ESWC przez neta!
... brak mi słów ... naprawdę. Zapierdalałem z Włoch 12 godzin ;f (w tym 10 autem z Katowic do Koszalina
) a wy mi tu wyskakujecie z takim k**wa jebanym w dupe info ;F. Widziałem tą jeb*** wartę która prawie wlazła na autostrade, ale prawie nie oznacza że wlazła ;D. Finał powinien się odbyć, a wykorzystywanie powodzi, która jednak jest poważna w wielu rejonach to normalnie dziecinna zagrywka -.-. W sumie bardzo nie leżało mi, że nic nie wiedziałem, a teraz się w sumie nie dziwię.

ESWC przez neta!
nie mowia nic, jakoby powodz byla przeszkoda w organizacji lana, tylko sponsor poniosl przez nia na tyle duze straty ze kasa wylozona na eswc moglaby być gwozdziem do trumny(?) calej firmy.