Meg na nietuzinkowej sesji fotograficznej
[teaser=http://www.tmpl.info]http://img99.imageshack.us/img99/7215/madziula.jpg[/teaser] Najbardziej rozpoznawalna żeńska twarz naszej sceny będzie znana już w całym kraju! Magda Pastuszak wsiadła bowiem za kierownicę samochodu w grze Split/Second: Velocity. Po wyraźnie udanej sesji zdjęciowej, Madzia wykręciła najlepszy czas spośród trójki dziewcząt biorących udział w "zmaganiach". W związku z tym, ESL organizuje skromne rozrywki, gdzie do wygrania są kierownice oraz słuchawki Logitech. [more]
Reguły konkursu są banalne - ściągnąć demo gry, pobić czas dziewczyn i wysłać go formularzem do administratorów. Cała akcja trwa do 20 czerwca. Więc łapki przed siebie, kierownice w dłoń, a ja życzę wielokrotnego obicia zderzaków, zanim pobijecie czas Madzialeny. Jeśli natomiast ktoś chciałby dowiedzieć się od niej, jak błyskawicznie zrobić tak znakomity rezultat, jej punkt GG jest dostępny w jej profilu na ESL.
Źródło: http://www.esl.eu/pl/ssv/
Reguły konkursu są banalne - ściągnąć demo gry, pobić czas dziewczyn i wysłać go formularzem do administratorów. Cała akcja trwa do 20 czerwca. Więc łapki przed siebie, kierownice w dłoń, a ja życzę wielokrotnego obicia zderzaków, zanim pobijecie czas Madzialeny. Jeśli natomiast ktoś chciałby dowiedzieć się od niej, jak błyskawicznie zrobić tak znakomity rezultat, jej punkt GG jest dostępny w jej profilu na ESL.
Źródło: http://www.esl.eu/pl/ssv/
Hyh. Tak mi się zdawało, że to Meg, ale pomyślałem, że nieeeeeee :E Ah, fajnie.

Szalenie fotogeniczna jesteś Meg 
Co do konkursu... Kurde, bardzo mi na rękę, bo demka właśnie ściągam a i Split Second chętnie bym sobie kupił... tak więc For the Win!
Co do konkursu... Kurde, bardzo mi na rękę, bo demka właśnie ściągam a i Split Second chętnie bym sobie kupił... tak więc For the Win!
tmpl://www.youtube.com/watch?v=ch_EYpUwCSE
JE*ANY FOTOGRAF, MA NIKONA D3S
(aparacik za 18 000 zł za który bym sprzedał cnote)
EDIT: obiektyw też niezły ;d
JE*ANY FOTOGRAF, MA NIKONA D3S
EDIT: obiektyw też niezły ;d
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Re: Meg na nietuzinkowej sesji fotograficznej
Tęgo się uśmiałem, gdy to zobaczyłem (Madzia wie czemudamianhhh wrote:Po wyraźnie udanej sesji zdjęciowej, Madzia wykręciła najlepszy czas spośród trójki dziewcząt biorących udział w "zmaganiach".
Ja też, im więcej zderzaków tym gorsze czasydamianhhh wrote:życzę wielokrotnego obicia zderzaków, zanim pobijecie czas Madzialeny.
Moje pb 3:48, a wasze?
Discord: vanitasss

Nie wiem czy ktoś na to zwrócił uwagę, całkiem ciekawa musi być gra ^^

- OrdonekQ7
- Moderator
Można brać udział w konkursie, jeśli ma się pełną wersję?

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
- OrdonekQ7
- Moderator
Jeśli można na full wersji, to..jaka jest nazwa trasy? 

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Kuźwa no, jednak nie wezmę udziału w konkursie, bo mam sprzęt na tyle słaby że nie pogram sobie jednocześnie nagrywając film :/ A szkoda - 3:41 to dobry czas (SS dla niedowiarków ;P http://www.xfire.com/profile/khazarod/s ... w#98372637), przynajmniej tak myślę ;p.
To pewnie "puszczenie oka" do polskich graczy do tłumaczy. W angielskiej wersji powinno być po prostu "Wrecked" . Podobna sytuacja była z "Epic Failem" z najnowszego Battlefielda.Robot wrote:
Też zauważyłem, niby detal ale gra się robi ciekawszaNBlast wrote:To pewnie "puszczenie oka" do polskich graczy do tłumaczy. W angielskiej wersji powinno być po prostu "Wrecked" . Podobna sytuacja była z "Epic Failem" z najnowszego Battlefielda.Robot wrote:

OrdonekQ7 wrote:Jeśli można na full wersji, to..jaka jest nazwa trasy?
To chyba oznacza, że jak na razie możesz się wstrzymać#9 Rozgrywki prowadzone są na wersji demo, nie chcemy potem słyszeć zbytecznych komentarzy w naszą stronę, iż było coś źle zorganizowane.
Rozgrywki promocyjne, które trwają do 20 czerwca tak jak zostało to napisane przeprowadzane są na wersji demo.
Po zakończeniu tejże akcji będzie rozgrywka dla posiadaczy pełnej wersji w ladderach. Oto się nie bójcie
No i zapomniałbym o najważniejszym świetnie wyszłaś na tych zdjęciach Madziu 

już pisałem Meg na gg że jak się umaluje to nawet niezła jest
*
Dzięki wszystkim za miłe komplementy
(wyłaczając Szopka, ofc) 
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Hehe powiem ci tak - ledwo wystarcza mi mocy na tworzenie shortcutów, więc nie radzę korzystać z PowerPlayów do rozwalania, a tworzenia shortcutów. 
WYGRAM!
Meg za***iscie wyglądasz : )
(Dodano 02 czerwca 2010, 18:38)
3:39! : >
Meg za***iscie wyglądasz : )
(Dodano 02 czerwca 2010, 18:38)
3:39! : >