PTMA Admin

Polish TrackMania Awards
Post Reply
Coof
Osiwiał za kierownicą

PTMA Admin

Post by Coof »

Witam. Jak już wspomniałem z tą edycją kończy się moje adminowanie PTMA i myślę, że najlepszą formą przejęcia stanowiska będą wybory scenowe.

W tym temacie proszę, aby zgłaszały się osoby chętne do przejęcia stanowiska admina PTMA wraz z argumentacją, jaką chcecie zachęcic ludzi na głosowanie na siebie.

Ankieta za kilka dni / jeśli chętny będzie jeden to z głowy.
NBlast
Moderator

PTMA Admin

Post by NBlast »

Chciałem zacząć jakoś oficjalnie, ale nie uda mi się to za Chiny... Otóż Biluś oraz niżej podpisany NBlast zgłaszamy się do zorganizowania kolejnej edycji PTMA.

Mając w zanadrzu parę pomysłów postanowiliśmy wspólnie podjąć się przygotowania następnej edycji. A oto nasze "ficzery":

- Wspólnie mamy 6 lat doświadczenia na scenie TM. Byliśmy liderami drużyny Republiki Herbacianej (pozdrawiamy Loxa :) ), a także byliśmy i jesteśmy członkami X-Treme X-Tea
- Mamy doświadczenie w organizacji scenowych wydarzeń (m. in. Wehikuł Czasu, Liga F1, RH Cup)
- Czasem można nas spotkać na różnego rodzaju LANach, więc nie jesteśmy anonimowi

Zamierzamy też wprowadzić kilka innowacji. Żal mi teraz je wyjawiać, bo chcielibyśmy zrobić Wam niespodziankę, ale i tak będziemy starać się zaskakiwać na każdym kroku:

- Prócz sygnaturek-medali, dedykowane avatary oraz skiny samochodów dla zwycięzców
- Oprawa wykraczająca poza tmpl. Trasy przedstawiające kandydatów... może nawet minieventy... :)

Wszystko to jesteśmy w stanie wziąć na nasze barki. Co Wy na to?
Image
ShaDDy
Emerytowany Admin

PTMA Admin

Post by ShaDDy »

no superancko tylko zebys nie wyskakiwal z takimi kategoriami jak w tym roku: http://www.tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=8468&start=0
mor_olo
RoKsTaR

PTMA Admin

Post by mor_olo »

Ale ostatnio politycznie się na tmpl zrobiło...
*... i wszystko jasne.
Coof
Osiwiał za kierownicą

PTMA Admin

Post by Coof »

"Część ile trzeba mieć minimum postów aby zostać Adminem PTMA?"

That's not how it works
Image
Bilus
Moderator

PTMA Admin

Post by Bilus »

no superancko tylko zebys nie wyskakiwal z takimi kategoriami jak w tym roku: http://www.tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=8468&start=0
Na pewno pojawią się propozycje nowych kategorii, ale to wszystko jest do przedyskutowania ze sceną, a na to mamy jeszcze czas.
Image
[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Coof
Osiwiał za kierownicą

PTMA Admin

Post by Coof »

To pozamiatane ;)
Image
Post Reply

Return to “Polish TM Awards”