tutaj final francja urugwaj mysle
chociaż japonia nawet nawet hshshsh
chile-hiszpania finał zdecydowanie ;pppMajkel wrote:tutaj final francja urugwaj mysle
chociaż japonia nawet nawet hshshsh
a mnie za to POZYTYWNIE zdziwiło RPA! Zaskoczyło mnie szybką i pomysłową grą, też mieli sporo niewykorzystanych sytuacji. Szarżowali dużo przed golem Marquez'a, potem przystopowali i do końca mecz był już wyrównany.Słowik wrote:w dupe!!!... też♦ wiedziałem że będzie remis ale jednak dałem na Meksyk bo naprawdę na nich liczyłem i pokazali w 1 połowie że naprawdę mogli wysoko wygrac ten mecz

Zapytałbym się Ciebie gdzie ty masz oczy ale dobra, rzecz gustu
Raczej wątpie oddo
Mi napisales ze 3:0, King mówi ze jemu pisales 1:0, zaspamowales ludziom gg roznymi wynikami to nie dziwne wiec ze u kogos trafiles...Jakub wrote:!!!derty 16:02:40
aeaeaeeaeeaae australia
Ja 16:02:55
w zyciu australia nie wygra
Ja 16:03:05
stawiam na 4:0 dla ger
derty 16:03:20
wiem ze nie wygra
ale czlowieku, przeciez niemcy już dawno nie sa tymi, ktorzy się kojarza z 2. wojna swiatowa.ksdfan wrote:brawa dla niemców, 4:0 z czego 2 gole polaków, 1 jakiegoś afrykańca i 1 niemca. Teraz wygrali, ale ich maksimum to 1/8 będzie, czego im życzę ze zwykłej polskiej nienawiści do niemców:)
uwielbiam te twoje posty ' a rozjebie jakubowi autorytet' ;Dmor_olo wrote:Mi napisales ze 3:0, King mówi ze jemu pisales 1:0, zaspamowales ludziom gg roznymi wynikami to nie dziwne wiec ze u kogos trafiles...Jakub wrote:!!!derty 16:02:40
aeaeaeeaeeaae australia
Ja 16:02:55
w zyciu australia nie wygra
Ja 16:03:05
stawiam na 4:0 dla ger
derty 16:03:20
wiem ze nie wygra