Nie widać polskiego bolidu...
- Diamond_Wolf
- Jeździ konno
Szukałem i nie znalazłem takiego tematu.. A więc kiedyś jeszcze próbowałem wbijać na tmn fajne autka , bajerowe ale żadna z tego była frajda bo nikt nie mógł ich zobaczyć. Teraz gram na zagranicznym servie i nawet nie widać polskiego bolidu (tego podstawowego) nie jest to raczej wina serva bo inne państwa mają swoje auta jak należy np: koleś z samochodem USA lub Hiszpani . Dlaczego inni nie widzą nawet mojego polskiego bolidu ? Chce przynajmniej żeby widzieli na drodze że obok nich jedzie Polak ! Ale jedyne co widać to szary samochód (chyba default) proszę o odp i jak temu zaradzić ?
- Jack Bauer
- Moderator
Zbakany wrote:nie przejmuj się. Gram właśnie i też mam szary bolid jak wszyscy.
Ale ty masz united a on ?? nie
- Jack Bauer
- Moderator
bo na tmn nie było polskiego skina i trzeba było uzywac stworzonego przez graczy. No i pewnie masz tego skina a nie masz united i inni nie moga widziec twoich custom skinow nawet jeżeli jest to skin panstwa

hyhy
- Diamond_Wolf
- Jeździ konno
I nic nie można z tym zrobić ? Dziwne... bo na serverze w którym graliśmy mecza , każdy widział mój biało czerwony bolid ;/
może usunął ci się plik z polskim bolidem a był on ustawiony prędzej. to może tłumaczyć szary bolid. Sprawdz dokładnie w ustawieniach.

Witam! Jestem nowy i kompletnie zielony.
Mam pytanie podobne: czy mając TMNF inni widzą że jadę np. Imprezą WRX 07 czy widzą zwykłe szare auto lub w ogóle mnie nie widzą?
"Miłość jest jak zesikanie się w majtki: wszyscy to widzą, ale tylko ty czujesz to ciepło."
Widzą szaraka.Matisek wrote:Witam! Jestem nowy i kompletnie zielony.Mam pytanie podobne: czy mając TMNF inni widzą że jadę np. Imprezą WRX 07 czy widzą zwykłe szare auto lub w ogóle mnie nie widzą?
AUDIO Onkyo 307 + Onkyo 406 + Kef C7 + Kef C6 + Jbl ES 250 PW + stare surroundy