Mieszanie środowisk

Stworzone przez was trasy, skiny, filmiki i inne
Post Reply
Scooter Fox
Zaczyna szaleć na ulicach

Mieszanie środowisk

Post by Scooter Fox »

Dzisiaj rano MixD udostępnił puste mapy pozwalające na używanie fizyki i samochodu z jednego środowiska na trasie w drugim środowisku. Oczywiście technika ta dostępna jest tylko dla posiadaczy TMUF, ale kto jeszcze nie widział, jak niesamowite możliwości to daje, niech albo wejdzie na jakiś serwer Revelation Skirmish, albo spojrzy na moją trasę (bezczelna reklama):

Code: Select all

http://united.tm-exchange.com/main.aspx?action=trackshow&id=2875516#auto
czyli mocno przeciętną próbę zrobienia mini techa z samochodem i fizyką Stadium na środowisku Rally.

Otwiera to przed mapperami multum nowych możliwości i stanowi kolejny argument za kupieniem TMUF. :)

Link do owych pustych map ze zmiksowanymi środowiskami: http://magnusknight.com/tm/envmix/
Image
Image
Image
Mały

Mieszanie środowisk

Post by Mały »

o kur**, nice :D to ja już czekam na trase z fizyka island i wyglądem coast :) jak takie trasy się będą pojawiać, to ja znacznie częściej będę grał na innych środowiskach niż stadion :)
Image
Image
Image
Tomczan
Team Poland

Mieszanie środowisk

Post by Tomczan »

Super sprawa :D Można by rzec, że to dodatek który dodaje nowe "klocki" do środowiska.
Image
Image
Image
Voj4k
Admin

Mieszanie środowisk

Post by Voj4k »

wiem ze tła można było mixowac, czyli tutaj są zmienione tylko fizyka?
dawid5791
Jeździ konno

Mieszanie środowisk

Post by dawid5791 »

Tak np. samochod stadion i coast środowisko. Zresztą na shoutbox napisałem ale się nikt nie zainteresowal. Trzeba tematy zakładać. Chyba teraz nowe techy zaczną powstawać i mam nadzieję że w końcu ludzie zaczną grać na innych envirach a nie tylko stadium.
Edit: Wpiszcie na TMX RS (taki turniej był i tam się pierwszy raz te trasy pojawiły i macie przyklady takich tras.
Winiacz
Pirat drogowy

Mieszanie środowisk

Post by Winiacz »

wracam do TM.
Image
Santacruz
V.I.P.

Mieszanie środowisk

Post by Santacruz »

BOSKIEEE!!!
MIRTEK2
Jeździ konno

Mieszanie środowisk

Post by MIRTEK2 »

takie miksowanie envirów jest zarąbiste, ale ja nie mam takiego skila aby ogarnąć edytory innych środowisk i co najwyżej może sklece coś do jednego driftu. btw jeździć techy stadcar'em na desercie to prawdziwe wyzwanie :D złapanie piachu kończy przejazd...
dawid5791
Jeździ konno

Mieszanie środowisk

Post by dawid5791 »

http://tm.maniazones.com/forum/index.php?topic=28891.0
na pewno większoś "stadiumowców" (bez obrazy) to przegapiło a było warto. Radze częściej odwiedzać MZ :) . Inne środowiska też fajne są. :wink:
Gobis
Lubi ostrą jazdę

Mieszanie środowisk

Post by Gobis »

Mapy na serwerach TMNF nie ruszą, więc nie ma się czym podniecać.
Mały

Mieszanie środowisk

Post by Mały »

tak Leon, ale jest naprawdę wielu graczy z kontem tmuf, którzy po prostu nie przepadają za innymi środowiskami :) a co do tych co nie mają united, to teraz jest jeszcze jeden powód aby ją zakupić :)
Image
Image
Image
volkzz
Jeździ konno

Mieszanie środowisk

Post by volkzz »

znalazłem filmik:
tmpl://www.youtube.com/watch?v=06EnnvcVI-8
Image
Mike
Pirat drogowy

Mieszanie środowisk

Post by Mike »

Słusznie, to co ty mówisz Mały :)
Jest już polski serwer United w trybie Rounds (to jest chyba Mixing Enviroments), parę tam tras grałem i miałem niezły ubaw.
I już mam większą ochotę na TM :) (ostatnie "regularne" granie było 2 tygodnie temu :P)
Mały

Mieszanie środowisk

Post by Mały »

omg, ciekawie to wygląda na filmie :D taki jakiś duży ten samochód się wydaje, ale to zmusza do większej precyzji jazdy :) go go mapmakers :D
Image
Image
Image
Gobis
Lubi ostrą jazdę

Mieszanie środowisk

Post by Gobis »

Mały wrote:tak Leon, ale jest naprawdę wielu graczy z kontem tmuf, którzy po prostu nie przepadają za innymi środowiskami :) a co do tych co nie mają united, to teraz jest jeszcze jeden powód aby ją zakupić :)
Masz rację, a jednym z nich byłem ja i oddałem swoje konto United innemu graczowi bo szkoda marnować skoro jak gram to tylko w TMNF . Jednak tutaj widzę fajne możliwości do tworzenia tras typu RPG, no ale kto by się tam obijał po serwerach United..
Post Reply

Return to “Trasy, Skiny, Filmy, Mody”