MŚ2010
MŚ2010
No ja na przykład na Niemców stawiałem
... ale naprawdę, to co się dzieje na tych mistrzostwach to ... i weź tu hazardzisto coś obstaw. Trzeba będzie naprawdę wszystko przemyśleć przed obstawianiem ostatniej kolejki fazy grupowej. Na pierwszy rzut oka, bardzo prawdopodobny jest remis Meksyk - Urugwaj. Francja, RPA tutaj to już sam nie wiem, ale chyba jednak przeciwko Francji.
"Człowiek uczy się na błędach" - nie jestem człowiekiem
MŚ2010
z takim trenerem to moga wygrac TOP Trendy w Opolu.Outsid3r wrote:4:1 ole! mam nadzieję że teraz wszyscy krytycy Argentyny zamkną japy i zostawią ich w spokoju. a i tak wierzę, że to nie koniec możliwości Albicelestes.
-
pszczola_pl
- Jeździ konno
MŚ2010
Co chcesz od Opola ?;D
Jak coś to Sopot ;D
Jak coś to Sopot ;D
- mikohn_vegas
- Zaczyna szaleć na ulicach
MŚ2010
Łatwiej chyba zagrać w pięciu na brazylię niż usłyszeć TopTrendy w Opolu
Już pomijam to, że na chwilę obecną amfiteatru ni ma 
- Jack Bauer
- Moderator
MŚ2010
Polecam relację na zczuba.pl.
Wybrane fragmenty z początku meczu Anglia - Algieria:

Wybrane fragmenty z początku meczu Anglia - Algieria:
13. min.
Akcja Anglików taka, że jak ją opiszemy, wszyscy bedą wierzyć, że to akcja Anglików, a nie kogoś innego. Dośrodkowanie w pole karne prosto na głowę Heskeya. Ten przeycha się z obrońcami, uderza głową, piłka szybuje pod chmurami.
Szkoda, że nie ma takich komentatorów w telewizji20. min.
To prawda, że Algierczycy atakują, ale kryje się w tym stwierdzeniu jakieś nadużycie. To wygląda trochę tak, jakby próbować sterroryzować kogoś watą cukrową.
MŚ2010
http://www.weszlo.com/news/5114
P.S. Jeszcze jeden post i robię przerwę w pisaniu na forum
:D
P.S. 2. Nie zauważyłem wcześniejszego posta Mor Ola
:D
P.S. Jeszcze jeden post i robię przerwę w pisaniu na forum
P.S. 2. Nie zauważyłem wcześniejszego posta Mor Ola
Last edited by khorinis on 19 June 2010, 10:28, edited 1 time in total.
"Człowiek uczy się na błędach" - nie jestem człowiekiem
MŚ2010
Ta informacja jest ważniejsza dla nas polaków pod względem sportowym niż dzisiejsze wyniki fazy grupowej mistrzostw świata w RPA, a strata jest nie do ocenienia bo ten zawodnik był podporą naszej reprezentacji w piłce ręcznej, a słowo 'żal' w tym przypadku nie jest puste i bezwartościowe tylko oddaje to co boli kibica.
http://sport.wp.pl/kat,65242,title,Biel ... omosc.html
W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
MŚ2010
Ja myślałem, że ktoś nie żyje a tu tylko oko stracił reprezentant. Dramat to może jest, ale przede wszystkim dla niego. Zdarza się.ALTUS wrote:Ta informacja jest ważniejsza dla nas polaków pod względem sportowym niż dzisiejsze wyniki fazy grupowej mistrzostw świata w RPA, a strata jest nie do ocenienia bo ten zawodnik był podporą naszej reprezentacji w piłce ręcznej, a słowo 'żal' w tym przypadku nie jest puste i bezwartościowe tylko oddaje to co boli kibica.
- Jack Bauer
- Moderator
MŚ2010
Pff, Dowaliłeś jak łysy grzywką o kant kuli. Nie oglądasz chyba piłki ręcznej i nie wiesz co to oznacza dla naszej reprezentacji. To jest dramat zarówno niego, jak i całej polskiej piłki ręcznej. Bielecki stanowił ok. 30% wartości reprezentacji.Abszt wrote: Ja myślałem, że ktoś nie żyje a tu tylko oko stracił reprezentant. Dramat to może jest, ale przede wszystkim dla niego. Zdarza się.
A teraz na temat. Anglia mnie zaskakuje. Po remisie z USA, kolejny remis, tym razem z Algierią, która miała być skazana na pożarcie.
Szkoda mi Słoweńców, ale sami są sobie winni. Mogli już wczoraj awansować do 1/8 ale odpuścili sobie 2 połowę i muszę teraz grać z walczącymi o życie Anglikami. Będzie ciekawie.
- Mighty Stefan
- Jeździ konno
MŚ2010
Ja krzyczałem i jestem tu nadal... I dalej będę twierdził, że Hiszpania ssie