SKIN BY TRZ3CI - 10K
SKIN BY TRZ3CI - 10K
omg, just great
Oo - i love it !
O_O The Last Screen is amazing
It's a bomb !!! Nice!!!
+100Piękny..!
SKIN BY TRZ3CI - 10K
Czadowy - jak zawsze!
Jeśli można się do czegoś przyczepić to jedynie do "lustrzanych" napisów, no chyba że tak ma być.
Jeśli można się do czegoś przyczepić to jedynie do "lustrzanych" napisów, no chyba że tak ma być.
SKIN BY TRZ3CI - 10K
Tak ma być, wszystkie samochody przeznaczone do driftu są pomalowane w ten sposób.JUREK wrote:Czadowy - jak zawsze!

SKIN BY TRZ3CI - 10K
Szczerze mówiąc ten skin (pomijając koła i przednie owiewki) jakoś średnio mi się podoba. Nie wiem jak to wygląda w grze ale nie przemawia do mnie. Ale to tylko moja opinia, pozdro 

- Ludwik
- Zaczyna szaleć na ulicach
SKIN BY TRZ3CI - 10K
Po prawdzie to mi tekze się nie podoba
jakiś taki... nudny. Jak zawsze skiny Trzeciego były w pytke, to ten jest taki nijaki.
SKIN BY TRZ3CI - 10K
Skin jest dobry jak wszystkie twoje, ale jakiś taki nijaki, chyba najgorszy jak ci do tej pory wyszedł. Dałbym 6/10 ale przez koła dam 7/10 bo mi się podobają 

SKIN BY TRZ3CI - 10K
W grze wyglada troszke lepiej poniewaz widac maty, polmaty i połysk.
Dodam jeszcze ze pod wzgledem technicznym nameczylem się jak nigdy
Dodam jeszcze ze pod wzgledem technicznym nameczylem się jak nigdy
SKIN BY TRZ3CI - 10K
widac ;p po mainbody under i przodzie
SKIN BY TRZ3CI - 10K
TRZ3CI. Czy byłbyś w stanie wykonać dla teamu Street Style Clan skin?
Zapłacimy miedziakami.
Info: GG - 5262862
Zapłacimy miedziakami.
Info: GG - 5262862

SKIN BY TRZ3CI - 10K
To ja bym poprosił o skina dla mnie - zapłacę jak tylko będę miał z Allegro TMUF.
GG: 20484349
"Miłość jest jak zesikanie się w majtki: wszyscy to widzą, ale tylko ty czujesz to ciepło."
SKIN BY TRZ3CI - 10K
Gdyby podał gg tutaj, to by miał po 10 wiadomości dziennie odnośnie skinów.. ^^
btw. Skin dla RtA jest nawet nawet, ale kurcze jakoś po bokach tak pustawo ^^ screen z PS'a lepiej wyglądał
btw. Skin dla RtA jest nawet nawet, ale kurcze jakoś po bokach tak pustawo ^^ screen z PS'a lepiej wyglądał

SKIN BY TRZ3CI - 10K
Skin ciekawie się prezentuje
Mi się podoba
Po co nawalać w ciul rzeczy na boki? Żeby gównianie wyglądało?John. wrote: btw. ale kurcze jakoś po bokach tak pustawo

Gdy płonie Afgan, to tak jakbyś był na plaży - prawda?
SKIN BY TRZ3CI - 10K
tak wcześniejsze skiny trz3eciego ocenialiście wspaniale a tu nawet żadnego komenta, więc ja skomentuje, Skina jak wszystkie trz3eciego bardzo dobry, aż żem go ściągnął