Wehikuł Czasu 2
Wehikuł Czasu 2
Myślimy z Bilusiem nad zorganizowaniem w najbliższym czasie drugiej edycji zeszłorocznego Wehikułu Czasu. Cóż to takiego? Jeśli nie słyszał ktoś ostatnim razem, przypomnę.
Mały turniej rozgrywany na starej wersji gry, mianowicie TMN ESWC, na mapkach różnego typu, które łączy jedno - zostały wydane jeszcze za czasów starej TMN. Bez kwalifikacji w trybie TA, od razu podział na grupy i od początku gra na rundach. Termin - najprawdopodobniej coś koło 1. połowy lipca.
Póki co większych konkretów niet. Temat ten ma służyć wstępnemu rozeznaniu, czy jest w ogóle zainteresowanie warte organizacji turnieju. To jak, są chętni czy mamy sobie darować?
Mały turniej rozgrywany na starej wersji gry, mianowicie TMN ESWC, na mapkach różnego typu, które łączy jedno - zostały wydane jeszcze za czasów starej TMN. Bez kwalifikacji w trybie TA, od razu podział na grupy i od początku gra na rundach. Termin - najprawdopodobniej coś koło 1. połowy lipca.
Póki co większych konkretów niet. Temat ten ma służyć wstępnemu rozeznaniu, czy jest w ogóle zainteresowanie warte organizacji turnieju. To jak, są chętni czy mamy sobie darować?
Wehikuł Czasu 2
Jeśli dobrze rozumiem to żeby móc wziąć udział trzeba mieć TMN ESWC?
Wehikuł Czasu 2
przed
Wehikuł Czasu 2
ta.J.Cezar wrote:Jeśli dobrze rozumiem to żeby móc wziąć udział trzeba mieć TMN ESWC?
Wehikuł Czasu 2
Loczek to będzie drużynowy turniej czy personalny?
jeśli candidus privatus to jestem nawet za
jeśli ktoś nie ma to proszę bardzo linczek
http://www.instalki.pl/gry/pobierz/wysc ... C.html?s=1
jeśli candidus privatus to jestem nawet za
jeśli ktoś nie ma to proszę bardzo linczek
http://www.instalki.pl/gry/pobierz/wysc ... C.html?s=1
W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
Wehikuł Czasu 2
tym razem może trochę bardziej powalcze^^
Wehikuł Czasu 2
Ja bym się karnął. 
"Miłość jest jak zesikanie się w majtki: wszyscy to widzą, ale tylko ty czujesz to ciepło."
Wehikuł Czasu 2
Też!maziarz wrote:z WC zawsze chętnie skorzystam
Wehikuł Czasu 2
również za
Wehikuł Czasu 2
Mam wrażenie, że niektóre osoby biorące udział w tym turnieju po raz pierwszy odpalą TMN
Ja też chętny 
Wehikuł Czasu 2
@up: A co niektóre pierwszy raz od dawna w ogóle odpalą jakąkolwiek wersje tm ;]

--->