MŚ2010

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

MŚ2010

Post by Kiciak »

wiesz jaka jest roznica miedzy Messim a C.Ronaldo Fist? ten pierwszy potrafi poswiecic swoje "gwiazdorzenie" dla zespolu przez co nie jest widoczny, a MR. Ronaldo liczy na to ze caly team będzie gral pod niego, a on sam uwaza mecz a stracony jeżeli nie zalozy dziury min. trzem graczom przeciwnikow^^
Image
Image
Image
Fistashi
Pirat drogowy

MŚ2010

Post by Fistashi »

nie zgadzam się, oglądałes w ogole jakikolwiek mecz portugalii na tym mundialu? Bo z tego co piszesz to wątpie. Cristiano gwiazdorzy? To w takim razie gwiazdorzą chyba wszyscy. To CR jest głównym konkstruktorem akcji i podającym, a to że ma ciągoty do akcji indywidualnych, to świadczy tylko na jego korzyść. Co np. zrobił po meczu z Korea, gdzie został wybrany najlepszym graczem meczu (oddał trofeum bodajże Tiago, nie pamietam już komu, bo powiedział że to on w tym meczu był najlepszy) to już w ogóle - tacy powinni być kapitanowie każdej reprezentacji.
Image
Image
Image
[ladderbar]
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

MŚ2010

Post by Kiciak »

racja nie ogladalem zadnego meczu portugalii w calosci na mundialu, a ja mowie ogolnie po tym jag gral w realu;]
Image
Image
Image
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

MŚ2010

Post by Maciuś »

Image

^ To dla tych, którzy mają jakieś wątpliwości co do słuszności czerwonej kartki dla Chilijczyka :lol:
mor_olo
RoKsTaR

MŚ2010

Post by mor_olo »

Snajper na stadionie ?:D
*... i wszystko jasne.
Blade
Doświadczony driver

MŚ2010

Post by Blade »

to jest parodia ... i jak tak mozna
Image
Jero
Admin

MŚ2010

Post by Jero »

I Estrada dostał za to drugą żółtą i w konsekwencji czerwoną kartkę... lol, żałosne ;d Ja wale, mogli by zacząć używać replayów z kamer podczas meczów przy niepewnych akcjach bo to co się czasami dzieje to naprawdę wymaga dokładnego zbliżenia żeby dostrzec co się stało. To co zrobił Torres to na pewno nie jest gra fair-play.
Image
Lox
Moderator

MŚ2010

Post by Lox »

ja w ogóle tego nie rozumiem dlaczego takiego czegoś jeszcze nie ma. możliwości techniczne są, nic nie stoi na przeszkodzie. ale nie, bo po co.
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

MŚ2010

Post by Kiciak »

jakby dali powtorki dla sedziego na meczu to by transmisja nie 2 godz tylko 4 trwala bo naduzywaliby tego jak nic
Image
Image
Image
mor_olo
RoKsTaR

MŚ2010

Post by mor_olo »

Mozna jak w NFL czy NBA dać "challenge". Każdy trener miałby 2 challenge w meczu i jak uważa że warto aby sedzia zobaczył sytuacje na replayu to by go uzyli... Wydłuzyloby o parę minut ?
Wydaję mi się że piłkarze symulowali by ostrozniej, a to teżczesto wydluza spotkania ;) Więc wychodzi na to samo czasowo
*... i wszystko jasne.
oddowicz
Team Poland

MŚ2010

Post by oddowicz »

już był taki pomsyl, ale prezydent FIFA czy UEFA, już nie pamietam który, go potepil. W sumie ja tez jestem przeciw. Jedynie to podobal mi się pomysl z wprowadzeniem do pilki czipa który pozwolilby dokładnie okreslic czy pilka przeszla linie bramkowa czy nie. Reszta pomyslow typu czy ktos wymusil karny czy nie to dla mnie bezsens. Zdecydowanie jest dobrze z czartym sedzia na boisku.

a co pilkarza turnieju to mysle ze Forlan tez nie zawodzi. Obaj ładnie graja, pchaja druzyne do przodu. może starcie Urugwaj vs Portugalia w finale : )
Image Image
Mighty Stefan
Jeździ konno

MŚ2010

Post by Mighty Stefan »

Mi się najbardziej podobała wypowiedź komentatora: "Teraz nie ma wątpliwości, że czerwona kartka była słuszna"

Z resztą, Hiszpanie wcale nie są lepsi od włochów w oszukiwaniu, co pokazała Barcelona w tym sezonie, a także Hiszpania teraz, co z resztą nie było ich pierwszym razem. Szkoda mi tej pierwszej bramki, bo Hiszpanie by nie dali rady Chilijczykom raczej...
khorinis
Doświadczony driver

MŚ2010

Post by khorinis »

Albo chociaż po meczu za takie udawanie również karać piłkarzy. Tak jak to czasem bywa, za brutalne faule.
"Człowiek uczy się na błędach" - nie jestem człowiekiem
Cezar
Pedo

MŚ2010

Post by Cezar »

JEEEEEEEEE Kolejny niepełnosprytny bramkarz już 6 się takich znalazło...
khorinis
Doświadczony driver

MŚ2010

Post by khorinis »

Wszystko okey, tylko czemu do jasnej cholery, od 35 minuty do 73 minuty Urugwaj nic nie grał?
"Człowiek uczy się na błędach" - nie jestem człowiekiem
Jack Bauer
Moderator

MŚ2010

Post by Jack Bauer »

Szpakowski to mój bohater: Gyan to Dzian. Rozumiem, że angielski jest na topie, ale bez przesady.
Image
snopek
Jeździ konno

MŚ2010

Post by snopek »

Yeah :D

Ghana 2:1 USA :)
Memorial
Doświadczony driver

MŚ2010

Post by Memorial »

Udało się asfaltom ;/
Manek
Zaczyna szaleć na ulicach

MŚ2010

Post by Manek »

jeb*** bialas :f Ghhanna!:d na pewno to zwyciestwo ma wieksze znaczenie w ich kraju, niz mialoby w usa gdzie co 8 osoba wie o trwajacym mundialu.
Image
snopek
Jeździ konno

MŚ2010

Post by snopek »

Dokładnie, obstawiałem że będzie to najlepszy Afrykański zespół na tych mistrzostwach, kibicuje im od początku i licze, że napsują sporo krwi Urugwajczykom ;)
Post Reply

Return to “Off-Topic”