MŚ2010

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
Majkel
Lubi ostrą jazdę

MŚ2010

Post by Majkel »

Jakub wrote:to jest smieszne, ze niektorzy tu widzal wielki skandal o niedanym golu, a w BBC shearer i Lineker mowili o tym, jak slabo anglia grala.

pytanie teraz, kto tu sa prawdziwi eksperci, młodzi fany z polski, czy doswiadczone legendy angieslkiego futbolu.
jakub masz racje ze eksperci wiedza lepiej... ALE! nie wiesz jak by grali gdyby było 2-2. Wtedy i jedni i drudzy graliby otwarty futbol, a tak niemcy nastawili się na granie z kontry co swietnie im wyszlo ;) zaluje ze nie uznali tego gola bo byloby lepiej dla widowiska
Image
Image
Fistashi
Pirat drogowy

MŚ2010

Post by Fistashi »

Jakub, nieuznanie tego gola TO JEST SKANDAL, i nic tego nie zmieni.
Słaba gra anglików to druga sprawa ;)

(Dodano 27 czerwca 2010, 19:39)
MEKSYYYYYYYYYYYYYYK ZMIAŻDŻYC TĄ ARGENTYNE : D Pierwsze 10 minut i dwie akcje bramkowe, szkoda tej poprzeczki bo by byla bramka mistrzostw, gogogog, pojechac Argentynców, może się Szpakowski uspokoi w tych zachwytach nad nimi ;d

(Dodano 27 czerwca 2010, 19:56)
SPALONY k**wa
Image
Image
Image
[ladderbar]
Botrex
Zaczyna szaleć na ulicach

MŚ2010

Post by Botrex »

Ambitny Meksyk dostaje po tyłku od sędziego.
Jezus, co za mundial....
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

MŚ2010

Post by Kiciak »

k**wa sedziowie rulezz na tym mundialu, ale k**wa tu jeszcze wina fifa jest bo wzieli sedziow ktorzy w ostatnim zczasie pomylek mieli od chuja ;e
Image
Image
Image
Fistashi
Pirat drogowy

MŚ2010

Post by Fistashi »

brawo brawo brawo, nie zmieniajmy pierdolonego sedziowania jeszcze kilka lat, na pewno będzie fajnie!

2 dzisiejsze mecze wypaczone przez pierdolonych sędziów, no k**wa
Image
Image
Image
[ladderbar]
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

MŚ2010

Post by Maciuś »

k**wa 2-0, ja jebie :/ Sędziowanie na tych MŚ to jakaś porażka ;/
Fistashi
Pirat drogowy

MŚ2010

Post by Fistashi »

to samo co w 1 meczu, błąd sędziego zmienił cały mecz : | chłopakom na pewno nie gra się fajnie ze świadomością że sędzia ich wyruchał, to samo było z anglią - co by nie mówić, gdyby nie te błędy, to oba mecze wyglądały by zupełnie inaczej
Image
Image
Image
[ladderbar]
snopek
Jeździ konno

MŚ2010

Post by snopek »

Ale nie mów, że Meksyk by wygrał :D

To samo Niemcy, oni mają sportową złość, jakby przegrywali nawet 1-2 to podnieśli by się bo to jest taka drużyna :)
Fistashi
Pirat drogowy

MŚ2010

Post by Fistashi »

Meksyk nie wygralby? Póki co to sytuacji bramkowych mają tyle samo, Meksyk miał poprzeczke, przed chwila Hernandezowi brakło centymetrów, wcześniej Giovaniemu to samo. Zapatrzeni w tą argentyne jak ja pi***olę : p

Zauwaz Snopek że Anglia też się podniosła z 2-0 na 2-2, tylko przez przypadek ich bramka nie została zaliczona i morale podupadło, teraz jest to samo
Image
Image
Image
[ladderbar]
Cezar
Pedo

MŚ2010

Post by Cezar »

3-0 i Meksyk może się pakować,ale gol ładny...
Fistashi
Pirat drogowy

MŚ2010

Post by Fistashi »

zajebista brama Teveza, z Meksyku niestety zeszło powietrze
Image
Image
Image
[ladderbar]
Jack Bauer
Moderator

MŚ2010

Post by Jack Bauer »

Ciekawe co dziadek Blatter będzie jutro mówił w wywiadach. Pewnie będzie pierdzielił trzy po trzy, że takie rzeczy się zdarzają, że taka jest piłka nożna. Tylko dlaczego wypacza to przyjemność z oglądania oraz odbiera szansę jednej z drużyn :?:
Image
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

MŚ2010

Post by Kiciak »

no teveza brama zajebista chyba najladniejsza narazie w tych ms
Image
Image
Image
Słowik
Lubi ostrą jazdę

MŚ2010

Post by Słowik »

Fist przydałby się Tobie jakiś zp na jakiś czas.... z dnia na dzień irytujesz mnie k**wa co raz bardziej.... temat o MŚ a Ty się do chuja z Absztem który wcale lepszy od Ciebie nie jest kłócisz o jakieś g*wna./... piszesz o politykach.... co to ma do MŚ idioto... A od Argentyny się od****dol bo jak na razie grają najlepszy futbol na tym Mundialu i nie piszę tego ze względu na opinie Komentatorów ani ze względu na t że jestem ich mega fanem... ja po prostu mam oczy...
Ssijcie mi jajca :)

Moje ostrzeżenia roxują xD

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Fistashi
Pirat drogowy

MŚ2010

Post by Fistashi »

ojebali Meksyk i to jest fakt, zaprzeczysz? Przecieżn nigdzie nie napisalem że argentyna jest zła, po prostu ich nie lubie bo mam do tego prawo tak samo jak ty do tego żeby twierdzic ze graja najlepiej na munidalu. Póki co to ty mnie obrażasz a nie na odwrót 'idioto' wiec cicho siedz
Image
Image
Image
[ladderbar]
Abszt
Pirat drogowy

MŚ2010

Post by Abszt »

Słowik wrote:Fist przydałby się Tobie jakiś zp na jakiś czas.... z dnia na dzień irytujesz mnie kur** co raz bardziej.... temat o MŚ a Ty się do chuja z Absztem który wcale lepszy od Ciebie nie jest kłócisz o jakieś g*wna./... piszesz o politykach.... co to ma do MŚ idioto... A od Argentyny się od****dol bo jak na razie grają najlepszy futbol na tym Mundialu i nie piszę tego ze względu na opinie Komentatorów ani ze względu na t że jestem ich mega fanem... ja po prostu mam oczy...
Takie masz oczy, że nie zauważyłeś jak sobie rok szkolny zjebał*ś panie nieuku i tłuczku. Gdzie tutaj ktoś się kłóci? Było rzucenie kilku uwag, ale że od razu kłótnia? Spinasz się gorzej niż Fist, a sam jego pouczasz...
Last edited by Abszt on 27 June 2010, 21:19, edited 1 time in total.
Słowik
Lubi ostrą jazdę

MŚ2010

Post by Słowik »

Fist pedale wiesz że Cię lubię ;)
Po prostu czytam wszystkie posty w tym tamcie dzień w dzień i momentami jesteś strasznie wqrwiający i zachowujesz się jakbyś pojadł wszystkie rozumy...
Co do tego że sędzia ojebał Meksyk ... może i tak ale nawet jeśli i tak to Argentyna by wygrała... nie uznałby tych goli to strzeliliby w innej akcji bo nie mając na koncie tych goli co mają logiczne jest że graliby tak żeby strzelic... Meksyk lubię i w grupie im kibicowałem bo chciałem żeby wyszli... Ale Albicelestes są od nich lepsi i tego również nie można ukryc... Wygrał lepszy i tyle...

(Dodano 27 czerwca 2010, 21:19)
Abszt wrote:
Słowik wrote:Fist przydałby się Tobie jakiś zp na jakiś czas.... z dnia na dzień irytujesz mnie kur** co raz bardziej.... temat o MŚ a Ty się do chuja z Absztem który wcale lepszy od Ciebie nie jest kłócisz o jakieś g*wna./... piszesz o politykach.... co to ma do MŚ idioto... A od Argentyny się od****dol bo jak na razie grają najlepszy futbol na tym Mundialu i nie piszę tego ze względu na opinie Komentatorów ani ze względu na t że jestem ich mega fanem... ja po prostu mam oczy...
Takie masz oczy, że nie zauważyłeś jak sobie rok szkolny zjebał*ś panie nieuku i tłumoku. Gdzie tutaj ktoś się kłóci? Było rzucenie kilku uwag, ale że od razu kłótnia? Spinasz się gorzej niż Fist, a sam jego pouczasz...
Z Tobą palancie wgle nie mam zamiaru wdawac się w dyskusje...
Znasz mnie że ciśniesz po mnie od tłumoka??? nie więc zamknij mordę

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Abszt
Pirat drogowy

MŚ2010

Post by Abszt »

Słowik wrote: Z Tobą palancie wgle nie mam zamiaru wdawac się w dyskusje...
To w takim razie jak nie chcesz się wdawać w dyskusje to nie wymieniaj niepotrzebnie czyjegoś nicku, ciućmoku.
Słowik
Lubi ostrą jazdę

MŚ2010

Post by Słowik »

Abszt wrote:
Słowik wrote: Z Tobą palancie wgle nie mam zamiaru wdawac się w dyskusje...
To w takim razie jak nie chcesz się wdawać w dyskusje to nie wymieniaj niepotrzebnie czyjegoś nicku, ciućmoku.
obrażaj dowoli... w d*pie mam zdanie osoby która mnie nawet na oczy nie widział ;)
Last edited by Słowik on 27 June 2010, 21:23, edited 1 time in total.

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Abszt
Pirat drogowy

MŚ2010

Post by Abszt »

Słowik wrote: Znasz mnie że ciśniesz po mnie od tłumoka??? nie więc zamknij mordę
Hah, a sam przed chwilą napisałeś, że nie jestem o wiele lepszy od Fista - to by znaczyło, ze ty mnie znasz? O proszę... Kolejny hipokryta do koryta...
Post Reply

Return to “Off-Topic”