MikuŚ gra o utrzymanie w turnieju
Szkoda, że Noth nie mógł pojechać, zrobił by tam niezły rozpierdol. Sądzę, że top 3 było by spokojnie w jego zasięgu gdyby się nie stresował.

Echh... No ja nie mogę... Po prostu bez komentarza to co Ci organizatorzy wyrabiają...
Nie zazdroszczę Nothingowi w tej sytuacji... Mam jednak nadzieję, że następnym razem rozpierdoli całą światową konkurencję. Nicość Power!!
Nie zazdroszczę Nothingowi w tej sytuacji... Mam jednak nadzieję, że następnym razem rozpierdoli całą światową konkurencję. Nicość Power!!
Dajże spokój. Pod względem grywalności i rozgrywki zespołowej CS miażdży crysisy. Grafika to nie wszystko 

ej szkoda notha, jakie top3, top 1 to już na 100% wiadomo, musial się chlopak wkurzyc

tak to jest jak się szasta kasą i omija regulaminy. a Ci co stosują się do nich cierpią. swoją drogą czy CS nie ma ograniczeń? chyba PEGi nałożyło tam 16+ 
A kto by się tam przejmował PEGI na ESWC skoro leją ciepłym moczem na własny regulamin? 

tak jak pisalem wczesniej, CS tez jest 16+, i to jeszcze na ogolno swiatowej imprezie chlopak gra

O 10.30 ma się zaczac TA w trackmanii.
nie ma gdzies jakiś wynikow już? bo na tej stronce jeszce z TM nie ma

"Un peu plus de détails sur la première partie du Time Attack. Bergie et Moriah sont à dix centièmes d'écart. Viennent ensuite à environ cinquante centièmes de ces deux joueurs respectivement Tamarillo, vini et Grand. Fruit et Munkeholm semblent peiner et se retrouvent à plus d'une seconde des premiers. Mikus ferme la marche. La deuxième partie démarre dans une dizaine de minutes" - ostatni w swojej grupie, grubo ponad pol sekundy na kazdej mapie stracil.
wiesz, na dedi ma... 12-15 czas na rundach^^ wiec może być lipa w 1 rundzie już
jaka lipa nie zapeszaj
mikus to jeszce wygra zoabczysz
, a nie ma gdzie np jakieś video live zeby ich ogladac? i czy w dalszych rozgrywkach będzie jakieś video live?

Teraz pozostaje tylko relacja pisemna\.
A z tego co przetłumaczył translator to Mikuś jest w tyle;/
ps: Frag eXecutors przegrali swój mecz 12:18
A z tego co przetłumaczył translator to Mikuś jest w tyle;/
ps: Frag eXecutors przegrali swój mecz 12:18
tlumacze troszke w 1 poscie jak coś -,-
-
Scooter Fox
- Zaczyna szaleć na ulicach
Rekordy na dedi wskazywały wyraźnie na niekorzyść Mikusia, ale to jeszcze o niczym nie przesądza.
Poza tym bardzo mi się podoba, że na live.eswc.com są wyniki wszystkich gier, tylko nie Trackmanii.
Poza tym bardzo mi się podoba, że na live.eswc.com są wyniki wszystkich gier, tylko nie Trackmanii.

FX'i po bardzo wyrównanym meczu wygrywają z mousesports
Teraz z evil geniuses o wyjście z grupy grają.