Spam thread :)
HEEEEEEEEEEEEP !!!!!!!! sory
..naczy się tego... fajny ten temat by był... ale on miał być chyba o offtopie a Wy spamujecie :PBan dla wszystkich poprosze 
" I never seem to understand the time, the place and who I am... "
Mamy coraz fajniejszą piramidkeR1ppp wrote:naócz się pisać guombie ^^RuFFy wrote:QupaPITER90 wrote:kur** co tu tak głośno zamknijta się wszyscyR1ppp wrote:Wez się zamknijsiekiera wrote:kemot444 wrote:nara ale mi odpierdalalsiekiera wrote:JA najbardziej :pMaciek wrote:wszysci jesteśmy jebnięcisiekiera wrote:wy jacys spedaleni jesteścieError wrote:jak to ty jesteś na twoim avku to smieszny jesteśPITER90 wrote:ale masz śmiesznie jebiącego się na boki avatara. Mój pindol się tak na boki koleboce jak go sobie laski wyrywająsiekiera wrote:niecha każdy cytuje post poprzednikaBad Olo wrote:nie mowi się bezzartne - mowi się bez jaj
no fakt, to nie będzie ciekawy spamciekawsze i smieszniejsze sa spamy w najbardziej popularnych tematach
hahaha
no widzicie? ja najmniej
RuFFy wrote:Mamy coraz fajniejszą piramidkeR1ppp wrote:naócz się pisać guombie ^^RuFFy wrote:QupaPITER90 wrote:kur** co tu tak głośno zamknijta się wszyscyR1ppp wrote:Wez się zamknijsiekiera wrote:kemot444 wrote:nara ale mi odpierdalalsiekiera wrote:JA najbardziej :pMaciek wrote:wszysci jesteśmy jebnięcisiekiera wrote:wy jacys spedaleni jesteścieError wrote:jak to ty jesteś na twoim avku to smieszny jesteśPITER90 wrote:ale masz śmiesznie jebiącego się na boki avatara. Mój pindol się tak na boki koleboce jak go sobie laski wyrywająsiekiera wrote:niecha każdy cytuje post poprzednikaBad Olo wrote:nie mowi się bezzartne - mowi się bez jaj
no fakt, to nie będzie ciekawy spamciekawsze i smieszniejsze sa spamy w najbardziej popularnych tematach
hahaha
no widzicie? ja najmniej
oczywiście mój pomysł
Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
brawo za pomysl ale piszcie wiecej ciekawe co będzie po 100 postachsiekiera wrote:RuFFy wrote:Mamy coraz fajniejszą piramidkeR1ppp wrote:naócz się pisać guombie ^^RuFFy wrote:QupaPITER90 wrote:kur** co tu tak głośno zamknijta się wszyscyR1ppp wrote:Wez się zamknijsiekiera wrote:kemot444 wrote:nara ale mi odpierdalalsiekiera wrote:JA najbardziej :pMaciek wrote:wszysci jesteśmy jebnięcisiekiera wrote:wy jacys spedaleni jesteścieError wrote:jak to ty jesteś na twoim avku to smieszny jesteśPITER90 wrote:ale masz śmiesznie jebiącego się na boki avatara. Mój pindol się tak na boki koleboce jak go sobie laski wyrywająsiekiera wrote:niecha każdy cytuje post poprzednikaBad Olo wrote:nie mowi się bezzartne - mowi się bez jaj
hahaha
no widzicie? ja najmniej
oczywiście mój pomysł
[ladderbar]
http://world2.knightfight.pl/?ac=vid&vid=82018590
kliknij na tego linka i zrób co pisze!
MAMY EURO 2012!!!
Nie gram w trackmanię. Żadną. A więc http://smoki.nightwood.net/index.php?ref=70003 i udławcie się jajem.
http://world2.knightfight.pl/?ac=vid&vid=82018590
kliknij na tego linka i zrób co pisze!
MAMY EURO 2012!!!
Nie gram w trackmanię. Żadną. A więc http://smoki.nightwood.net/index.php?ref=70003 i udławcie się jajem.
na IE coś się stronka jebie przy tylu postachkemot444 wrote:brawo za pomysl ale piszcie wiecej ciekawe co będzie po 100 postachsiekiera wrote:RuFFy wrote:Mamy coraz fajniejszą piramidkeR1ppp wrote:naócz się pisać guombie ^^RuFFy wrote:QupaPITER90 wrote:kur** co tu tak głośno zamknijta się wszyscyR1ppp wrote:Wez się zamknijsiekiera wrote:kemot444 wrote:nara ale mi odpierdalalsiekiera wrote:JA najbardziej :pMaciek wrote:wszysci jesteśmy jebnięcisiekiera wrote:wy jacys spedaleni jesteścieError wrote:jak to ty jesteś na twoim avku to smieszny jesteśPITER90 wrote:ale masz śmiesznie jebiącego się na boki avatara. Mój pindol się tak na boki koleboce jak go sobie laski wyrywająsiekiera wrote:niecha każdy cytuje post poprzednikaBad Olo wrote:nie mowi się bezzartne - mowi się bez jaj
hahaha
no widzicie? ja najmniej
oczywiście mój pomysł
[ Dodano 18 kwietnia 2007, 14:44 ]dalej, ciagniemy do 1kkemot444 wrote:brawo za pomysl ale piszcie wiecej ciekawe co będzie po 100 postachsiekiera wrote:RuFFy wrote:Mamy coraz fajniejszą piramidkeR1ppp wrote:naócz się pisać guombie ^^RuFFy wrote:QupaPITER90 wrote:kur** co tu tak głośno zamknijta się wszyscyR1ppp wrote:Wez się zamknijsiekiera wrote:kemot444 wrote:nara ale mi odpierdalalsiekiera wrote:JA najbardziej :pMaciek wrote:wszysci jesteśmy jebnięcisiekiera wrote:wy jacys spedaleni jesteścieError wrote:jak to ty jesteś na twoim avku to smieszny jesteśPITER90 wrote:ale masz śmiesznie jebiącego się na boki avatara. Mój pindol się tak na boki koleboce jak go sobie laski wyrywająsiekiera wrote:niecha każdy cytuje post poprzednikaBad Olo wrote:nie mowi się bezzartne - mowi się bez jaj
hahaha
no widzicie? ja najmniej
oczywiście mój pomysł
Siekiera=Siekierka
- [f1] kubica
- Jeździ konno
no i co z tego ale SPAM to SPAMsiekiera wrote:na IE coś się stronka jebie przy tylu postachkemot444 wrote:brawo za pomysl ale piszcie wiecej ciekawe co będzie po 100 postachsiekiera wrote:RuFFy wrote:Mamy coraz fajniejszą piramidkeR1ppp wrote:naócz się pisać guombie ^^RuFFy wrote:QupaPITER90 wrote:kur** co tu tak głośno zamknijta się wszyscyR1ppp wrote:Wez się zamknijsiekiera wrote:kemot444 wrote:nara ale mi odpierdalalsiekiera wrote:JA najbardziej :pMaciek wrote:wszysci jesteśmy jebnięcisiekiera wrote:wy jacys spedaleni jesteścieError wrote:jak to ty jesteś na twoim avku to smieszny jesteśPITER90 wrote:ale masz śmiesznie jebiącego się na boki avatara. Mój pindol się tak na boki koleboce jak go sobie laski wyrywająsiekiera wrote:niecha każdy cytuje post poprzednikaBad Olo wrote:nie mowi się bezzartne - mowi się bez jaj
hahaha
no widzicie? ja najmniej
oczywiście mój pomysł
[ Dodano 18 kwietnia 2007, 14:44 ]dalej, ciagniemy do 1kkemot444 wrote:brawo za pomysl ale piszcie wiecej ciekawe co będzie po 100 postachsiekiera wrote:RuFFy wrote:Mamy coraz fajniejszą piramidkeR1ppp wrote:naócz się pisać guombie ^^RuFFy wrote:QupaPITER90 wrote:kur** co tu tak głośno zamknijta się wszyscyR1ppp wrote:Wez się zamknijsiekiera wrote:kemot444 wrote:nara ale mi odpierdalalsiekiera wrote:JA najbardziej :pMaciek wrote:wszysci jesteśmy jebnięcisiekiera wrote:wy jacys spedaleni jesteścieError wrote:jak to ty jesteś na twoim avku to smieszny jesteśPITER90 wrote:ale masz śmiesznie jebiącego się na boki avatara. Mój pindol się tak na boki koleboce jak go sobie laski wyrywająsiekiera wrote:niecha każdy cytuje post poprzednikaBad Olo wrote:nie mowi się bezzartne - mowi się bez jaj
hahaha
no widzicie? ja najmniej
oczywiście mój pomysł
ja wczle nia spamuje ja pisze niepotrzebne rzeczy[f1] kubica wrote:no i co z tego ale SPAM to SPAMsiekiera wrote:na IE coś się stronka jebie przy tylu postachkemot444 wrote:brawo za pomysl ale piszcie wiecej ciekawe co będzie po 100 postachsiekiera wrote:RuFFy wrote:Mamy coraz fajniejszą piramidkeR1ppp wrote:naócz się pisać guombie ^^RuFFy wrote:QupaPITER90 wrote:kur** co tu tak głośno zamknijta się wszyscyR1ppp wrote:Wez się zamknijsiekiera wrote:kemot444 wrote:nara ale mi odpierdalalsiekiera wrote:JA najbardziej :pMaciek wrote:wszysci jesteśmy jebnięcisiekiera wrote:wy jacys spedaleni jesteścieError wrote:jak to ty jesteś na twoim avku to smieszny jesteśPITER90 wrote:ale masz śmiesznie jebiącego się na boki avatara. Mój pindol się tak na boki koleboce jak go sobie laski wyrywająsiekiera wrote:niecha każdy cytuje post poprzednikaBad Olo wrote:nie mowi się bezzartne - mowi się bez jaj
hahaha
no widzicie? ja najmniej
oczywiście mój pomysł
hahaha
no widzicie? ja najmniej
oczywiście mój pomysł
Siekiera=Siekierka
popierdolone ^^siekiera wrote:ja wczle nia spamuje ja pisze niepotrzebne rzeczy[f1] kubica wrote:no i co z tego ale SPAM to SPAMsiekiera wrote:na IE coś się stronka jebie przy tylu postachkemot444 wrote:brawo za pomysl ale piszcie wiecej ciekawe co będzie po 100 postachsiekiera wrote:RuFFy wrote:Mamy coraz fajniejszą piramidkeR1ppp wrote:naócz się pisać guombie ^^RuFFy wrote:QupaPITER90 wrote:kur** co tu tak głośno zamknijta się wszyscyR1ppp wrote:Wez się zamknijsiekiera wrote:kemot444 wrote:nara ale mi odpierdalalsiekiera wrote:JA najbardziej :pMaciek wrote:wszysci jesteśmy jebnięcisiekiera wrote:wy jacys spedaleni jesteścieError wrote:jak to ty jesteś na twoim avku to smieszny jesteśPITER90 wrote:ale masz śmiesznie jebiącego się na boki avatara. Mój pindol się tak na boki koleboce jak go sobie laski wyrywająsiekiera wrote:niecha każdy cytuje post poprzednikaBad Olo wrote:nie mowi się bezzartne - mowi się bez jaj
hahaha
no widzicie? ja najmniej
oczywiście mój pomysł
hahaha
no widzicie? ja najmniej
oczywiście mój pomysł
Nie ładniej "pojebane" napisac? ^^szopinski_pl wrote:popierdolone ^^siekiera wrote:ja wczle nia spamuje ja pisze niepotrzebne rzeczy[f1] kubica wrote:no i co z tego ale SPAM to SPAMsiekiera wrote:na IE coś się stronka jebie przy tylu postachkemot444 wrote:brawo za pomysl ale piszcie wiecej ciekawe co będzie po 100 postachsiekiera wrote:RuFFy wrote:Mamy coraz fajniejszą piramidkeR1ppp wrote:naócz się pisać guombie ^^RuFFy wrote:QupaPITER90 wrote:kur** co tu tak głośno zamknijta się wszyscyR1ppp wrote:Wez się zamknijsiekiera wrote:kemot444 wrote:nara ale mi odpierdalalsiekiera wrote:JA najbardziej :pMaciek wrote:wszysci jesteśmy jebnięcisiekiera wrote:wy jacys spedaleni jesteścieError wrote:jak to ty jesteś na twoim avku to smieszny jesteśPITER90 wrote:ale masz śmiesznie jebiącego się na boki avatara. Mój pindol się tak na boki koleboce jak go sobie laski wyrywająsiekiera wrote:niecha każdy cytuje post poprzednikaBad Olo wrote:nie mowi się bezzartne - mowi się bez jaj
hahaha
no widzicie? ja najmniej
oczywiście mój pomysł
hahaha
no widzicie? ja najmniej
oczywiście mój pomysł
czy to ma czemuś służyćR1ppp wrote:Nie ładniej "pojebane" napisac? ^^szopinski_pl wrote:popierdolone ^^siekiera wrote:ja wczle nia spamuje ja pisze niepotrzebne rzeczy[f1] kubica wrote:no i co z tego ale SPAM to SPAMsiekiera wrote:na IE coś się stronka jebie przy tylu postachkemot444 wrote:brawo za pomysl ale piszcie wiecej ciekawe co będzie po 100 postachsiekiera wrote:RuFFy wrote:Mamy coraz fajniejszą piramidkeR1ppp wrote:naócz się pisać guombie ^^RuFFy wrote:QupaPITER90 wrote:kur** co tu tak głośno zamknijta się wszyscyR1ppp wrote:Wez się zamknijsiekiera wrote:kemot444 wrote:nara ale mi odpierdalalsiekiera wrote:JA najbardziej :pMaciek wrote:wszysci jesteśmy jebnięcisiekiera wrote:wy jacys spedaleni jesteścieError wrote:jak to ty jesteś na twoim avku to smieszny jesteśPITER90 wrote:ale masz śmiesznie jebiącego się na boki avatara. Mój pindol się tak na boki koleboce jak go sobie laski wyrywająsiekiera wrote:niecha każdy cytuje post poprzednikaBad Olo wrote:nie mowi się bezzartne - mowi się bez jaj
hahaha
no widzicie? ja najmniej
oczywiście mój pomysł
hahaha
no widzicie? ja najmniej
oczywiście mój pomysł
niczemuRuFFy wrote:czy to ma czemuś służyćR1ppp wrote:Nie ładniej "pojebane" napisac? ^^szopinski_pl wrote:popierdolone ^^siekiera wrote:ja wczle nia spamuje ja pisze niepotrzebne rzeczy[f1] kubica wrote:no i co z tego ale SPAM to SPAMsiekiera wrote:na IE coś się stronka jebie przy tylu postachkemot444 wrote:brawo za pomysl ale piszcie wiecej ciekawe co będzie po 100 postachsiekiera wrote:RuFFy wrote:Mamy coraz fajniejszą piramidkeR1ppp wrote:naócz się pisać guombie ^^RuFFy wrote:QupaPITER90 wrote:kur** co tu tak głośno zamknijta się wszyscyR1ppp wrote:Wez się zamknijsiekiera wrote:kemot444 wrote:nara ale mi odpierdalalsiekiera wrote:JA najbardziej :pMaciek wrote:wszysci jesteśmy jebnięcisiekiera wrote:wy jacys spedaleni jesteścieError wrote:jak to ty jesteś na twoim avku to smieszny jesteśPITER90 wrote:ale masz śmiesznie jebiącego się na boki avatara. Mój pindol się tak na boki koleboce jak go sobie laski wyrywająsiekiera wrote:niecha każdy cytuje post poprzednikaBad Olo wrote:nie mowi się bezzartne - mowi się bez jaj
hahaha
no widzicie? ja najmniej
oczywiście mój pomysł
hahaha
no widzicie? ja najmniej
oczywiście mój pomysł??
Siekiera=Siekierka
co się stao ?

- ADIo
- Zaczyna szaleć na ulicach
Niech się bawiąCoof wrote:ale zabawe sobie znaleźliście :/
Piszę wam-Yard się w końcu wkurzy i zamknie ten temat
Last edited by ADIo on 19 April 2007, 21:03, edited 1 time in total.
czyli Segregat0r
www.google.com/profiles/adamprucnal
Ta zabawa to bezsens i w ogole powinni ten temat zamknac, bo jest nie na miejscu :> Równie dobrze mozecie zalozyc temat nabijalnia i zezwolic tam na nabijanie postow jeden pod drugim bez tresci. zal

- ADIo
W cale nie. Bo tu włąsnie chodzi o to, że każdy może sobie bezkarnie spamować i nikomu to nie porzeszkadza. Chyba, że Tobie, ale i tak nie musisz odwiedzać tego tematu:P.
czyli Segregat0r
- Sk84funPrzemo
A ja na to 
siekiera wrote:niczemuRuFFy wrote:czy to ma czemuś służyćR1ppp wrote:Nie ładniej "pojebane" napisac? ^^szopinski_pl wrote:popierdolone ^^siekiera wrote:ja wczle nia spamuje ja pisze niepotrzebne rzeczy[f1] kubica wrote:no i co z tego ale SPAM to SPAMsiekiera wrote:na IE coś się stronka jebie przy tylu postachkemot444 wrote:brawo za pomysl ale piszcie wiecej ciekawe co będzie po 100 postachsiekiera wrote:RuFFy wrote:Mamy coraz fajniejszą piramidkeR1ppp wrote:naócz się pisać guombie ^^RuFFy wrote:QupaPITER90 wrote:kur** co tu tak głośno zamknijta się wszyscyR1ppp wrote:Wez się zamknijsiekiera wrote:kemot444 wrote:nara ale mi odpierdalalsiekiera wrote:JA najbardziej :pMaciek wrote:wszysci jesteśmy jebnięcisiekiera wrote:wy jacys spedaleni jesteścieError wrote:jak to ty jesteś na twoim avku to smieszny jesteśPITER90 wrote:ale masz śmiesznie jebiącego się na boki avatara. Mój pindol się tak na boki koleboce jak go sobie laski wyrywająsiekiera wrote:niecha każdy cytuje post poprzednikaBad Olo wrote:nie mowi się bezzartne - mowi się bez jaj
hahaha
no widzicie? ja najmniej
oczywiście mój pomysł
hahaha
no widzicie? ja najmniej
oczywiście mój pomysł??
aaaaaaaaaaaa Debileeeeesiekiera napisał:
RuFFy napisał:
R1ppp napisał:
szopinski_pl napisał:
siekiera napisał:
[f1] kubica napisał:
siekiera napisał:
kemot444 napisał:
siekiera napisał:
RuFFy napisał:
R1ppp napisał:
RuFFy napisał:
PITER90 napisał:
R1ppp napisał:
siekiera napisał:
kemot444 napisał:
siekiera napisał:
Maciek napisał:
siekiera napisał:
Error napisał:
PITER90 napisał:
siekiera napisał:
Bad Olo napisał:
nie mowi się bezzartne - mowi się bez jaj
no fakt, to nie będzie ciekawy spam ciekawsze i smieszniejsze sa spamy w najbardziej popularnych tematach
niecha każdy cytuje post poprzednika
ale masz śmiesznie jebiącego się na boki avatara. Mój pindol się tak na boki koleboce jak go sobie laski wyrywają
jak to ty jesteś na twoim avku to smieszny jesteś
hahaha
wy jacys spedaleni jesteście
wszysci jesteśmy jebnięci
JA najbardziej :p
nara ale mi odpierdalal
no widzicie? ja najmniej
Wez się zamknij
kur** co tu tak głośno zamknijta się wszyscy
Qupa
naócz się pisać guombie ^^
Mamy coraz fajniejszą piramidke
oczywiście mój pomysł
brawo za pomysl ale piszcie wiecej ciekawe co będzie po 100 postach
[ Dodano 18 kwietnia 2007, 14:44 ]
kemot444 napisał:
siekiera napisał:
RuFFy napisał:
R1ppp napisał:
RuFFy napisał:
PITER90 napisał:
R1ppp napisał:
siekiera napisał:
kemot444 napisał:
siekiera napisał:
Maciek napisał:
siekiera napisał:
Error napisał:
PITER90 napisał:
siekiera napisał:
Bad Olo napisał:
nie mowi się bezzartne - mowi się bez jaj
no fakt, to nie będzie ciekawy spam ciekawsze i smieszniejsze sa spamy w najbardziej popularnych tematach
niecha każdy cytuje post poprzednika
ale masz śmiesznie jebiącego się na boki avatara. Mój pindol się tak na boki koleboce jak go sobie laski wyrywają
jak to ty jesteś na twoim avku to smieszny jesteś
hahaha
wy jacys spedaleni jesteście
wszysci jesteśmy jebnięci
JA najbardziej :p
nara ale mi odpierdalal
no widzicie? ja najmniej
Wez się zamknij
kur** co tu tak głośno zamknijta się wszyscy
Qupa
naócz się pisać guombie ^^
Mamy coraz fajniejszą piramidke
oczywiście mój pomysł
brawo za pomysl ale piszcie wiecej ciekawe co będzie po 100 postach
dalej, ciagniemy do 1k
na IE coś się stronka jebie przy tylu postach
no i co z tego ale SPAM to SPAM
ja wczle nia spamuje ja pisze niepotrzebne rzeczy
popierdolone ^^
Nie ładniej "pojebane" napisac? ^^
czy to ma czemuś służyć ??
niczemu

ten temat jest po to zeby zeby gdzies mozna było pisać bez sensu, posty napisane tutaj będą odjete od post counta, jak zrobie nienaliczanie z tego tematu, jeśli ktos nie chce tych glupot czytac, mozna tu nei zagladac po prostu