temat HI-FI, kto się jeszcze interesuje tym?
Żony szukaj, już wszyscy maja żony i dzieci, a ty co HIFI ?
*... i wszystko jasne.
napisalem coś o sprzecie hi-fi na temacie o sprzecie hi-fi.
jestem trochę zirytowany czytajac wasze reakcje.
czy wy jesteście we mnie zakochani, czy z kad ta ciekawosc nad moim zyciem prywatnym?
mowilem wam już kilka razy przez prywatne wiadomosci na pm, gg itp, ze wole dziewczyny.
i tak dziekuje grzecznie za zainteresowanie moja osoba.
jestem trochę zirytowany czytajac wasze reakcje.
czy wy jesteście we mnie zakochani, czy z kad ta ciekawosc nad moim zyciem prywatnym?
mowilem wam już kilka razy przez prywatne wiadomosci na pm, gg itp, ze wole dziewczyny.
i tak dziekuje grzecznie za zainteresowanie moja osoba.
My ci tylko mówimy że to Hifi to powinieneś sobie odpuścić, bo masz ważniejsze rzeczy w zyciu! np. nauka driftu
:D
*... i wszystko jasne.
zfiniszowalem kino domowe.
na prawej stronie pod tv było widac kable i mi to strasznie przyzkadzalo.
kupilem wiec w baumarkcie jakieś drewno, polakierowalem i nakleilem nakleike onkyo z ebayu.
teraz może być
jeszcze mysle o tuningu subwoofera, lub nawet nad zmiana.

na prawej stronie pod tv było widac kable i mi to strasznie przyzkadzalo.
kupilem wiec w baumarkcie jakieś drewno, polakierowalem i nakleilem nakleike onkyo z ebayu.
teraz może być
jeszcze mysle o tuningu subwoofera, lub nawet nad zmiana.

domyslam się, ze to jest jakas obrazka.mor_olo wrote:I tak jesteś leszcz.
na szczescie nawet nie znam tego slowa, wiec żyje dalej spokojnie
a ja jem loda i się nie podziele
W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
^^Jakub wrote:domyslam się, ze to jest jakas obrazka.mor_olo wrote:I tak jesteś leszcz.
na szczescie nawet nie znam tego slowa, wiec żyje dalej spokojnie
*... i wszystko jasne.
@pitman
swintuch, dawaj mi polizac
swintuch, dawaj mi polizac
no, może jeszcze coś tam liźniesz ale jak coś to się jeszcze na łazanki załapiesz, a czekam teraz na bób.

W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
hmm, no fajnie, tylko, ze ty już zezarles, a ja jeszcze dawno nie 

ahaaaaa to ty taki, najpierw ja swojego wpieprzyłem a teraz każesz patrzeć jak sam je zżerasz ty pazerny cfaniaku 
nie nie.
pochwaliles się, chciałeś, zebym był zasdrosny.
pokazalem wiec, ze TY masz być BIAACZ
pochwaliles się, chciałeś, zebym był zasdrosny.
pokazalem wiec, ze TY masz być BIAACZ
dobra nieważne, powiedzmy że wina leży po obu stronach. deal?

wracając do tematu to wypatrzyłem taką fajną Diorę, sorry dla mnie inne sprzęty jak diora nie istnieją, mogą być dużo lepsze ale diora to diora
napatrzcie się
http://www.youtube.com/watch?v=Z0ec21fnAKY
chciałbym wyłowić komplet, rozglądam się na allegro.
wracając do tematu to wypatrzyłem taką fajną Diorę, sorry dla mnie inne sprzęty jak diora nie istnieją, mogą być dużo lepsze ale diora to diora
napatrzcie się
nom, tez lubie jak tak robi dzwieki jak się naciska.ALTUS wrote:dobra nieważne, powiedzmy że wina leży po obu stronach. deal?![]()
napatrzcie się
niesttey zdecydowales się na digitalny sprzet
ale czy ja dobrze na tym filmiku widziałem???? tam leżały pudełka na dyskietki.....wow to gość ma pewnie sentyment co dobre, amiga te sprawy ahh..... cdtv
jakub wiesz że polskie sprzęty są najlepsze nie? ;p
http://www.youtube.com/watch?v=_ct4_ID2 ... re=related
jakub wiesz że polskie sprzęty są najlepsze nie? ;p
http://www.youtube.com/watch?v=_ct4_ID2 ... re=related
no wątpie w to zeby ktoś nie miał c64/amigi/pegasusa/spectruma/atari czy innych sprzętów z tutejszych. choć z wymienionych do mojego pokolenia nalezy tylko pegasus (contra,mario) to nie obce sa mi pozostałe bo psx na lata 97-2k2 było poza materialnym zasiegiem, ale w psx gralem u wujka, a amige pierwsza dostalem w 97' za dobre oceny wtedy mordowalem settlers,cannon fodder, sensible soccer obie czesci, mortal kombat ofkrs. w niecały rok u wuja pojawła się wersja cdtv, która potem ja dostalem bo mu się psx wlasnie zamazyl. sory za pismo, parę browkow robi już sowoje, ale o tym i o innych rzeczach już były dyskujse m. in moje z jakubem o break dance, o amigo o flying steps o innych sprzetach komputerowych.... 
Pamiętam jak zrobiłem na Amidze kalkulator w basicu,
to było coś... A teraz?
I gierki... Grał ktoś w Death Mask?? W sensible wymiatałem, własna drużyna zrobiona z AC Milan była najlepsza, George Weah - król strzelców
Aha i miałem fajny rekord strzelonych bramek - 42:1 w meczu z komputerem
Ale miałem uszkodzona 2 dyskietkę i nie szło przejść całego sezonu w karierze :/
PS sory za spam, załóżmy jakiś temat o tym bo mógłbym pisać i pisać :p
I gierki... Grał ktoś w Death Mask?? W sensible wymiatałem, własna drużyna zrobiona z AC Milan była najlepsza, George Weah - król strzelców
Aha i miałem fajny rekord strzelonych bramek - 42:1 w meczu z komputerem
PS sory za spam, załóżmy jakiś temat o tym bo mógłbym pisać i pisać :p