MŚ2010

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

MŚ2010

Post by Maciuś »

Nie wiedziałem komu tutaj kibicować, jednak w sumie ciesze się, że Urugwaj wszedł dalej. Może dla przebiegu półfinału Holandia-Urugwaj to gorzej, bo będą musieli sobie radzić bez Suareza i być może bez Lugano, ale należy im się, w strefie medalowej już są i to chyba dla nich najważniejsze ;)
skt7
Pirat drogowy

MŚ2010

Post by skt7 »

Zbakany wrote:
oddo wrote:uff ale mi dobrze, polfinal taki jak chciałem. Ghana ma za swoje :) I HUJ brawo dla goalkeepera Urugwaju
Tego z Ghany co strzelał karnego bez rozbiegu to jako trener bym Go zrugał. Jak można tak lekceważyć i tak lekko strzelać karne :evil: :?:
A pamiętasz jak ronaldinho w ten sposób strzelał bramki zza pola karnego? :D
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
mor_olo
RoKsTaR

MŚ2010

Post by mor_olo »

skt7 wrote:
Zbakany wrote:
oddo wrote:uff ale mi dobrze, polfinal taki jak chciałem. Ghana ma za swoje :) I HUJ brawo dla goalkeepera Urugwaju
Tego z Ghany co strzelał karnego bez rozbiegu to jako trener bym Go zrugał. Jak można tak lekceważyć i tak lekko strzelać karne :evil: :?:
A pamiętasz jak ronaldinho w ten sposób strzelał bramki zza pola karnego? :D
Dzięki krótszemu rozbiegowi łatwiej przerzucić mur. Dlatego jak chcesz lobować, bramkarza lub mur, zrób 2,3 kroki i uderz mocno piłkę ,poleci ładną parabola, natomiast taki sam strzał z długim rozbiegiem zakończy się bardziej płaskim strzałem.
Też uważam, że zjebał ten strzał.
*... i wszystko jasne.
Fistashi
Pirat drogowy

MŚ2010

Post by Fistashi »

Pierwsze zdanie - 'Niemcy będą musieli zmierzyć się z maestrią futbolu argentyńczyków i geniuszem Leo Messiego' - no k**wa mać, i już nienawidze śmiecia.....
Leo Messi nie pokazujący NIC na tych mistrzostwach i Niemcy które grają ładniej i bardziej ofensywnie, ale k**wa nie, bo dla niego niemcy graja defensywny futobl a Albisrelestes są zajebiści i ch**... Jak k**wa komentatorzy potrafia zjebac mecz..

(Dodano 03 lipca 2010, 15:03)
GOLOGLOGLOLOGLOLOLOLOLOLOOL

(Dodano 03 lipca 2010, 15:05)
ale k**wa za***iscie klepa graja szkopy :D to jest piekny futbol a nie przreklamowane Argentyny :D
Image
Image
Image
[ladderbar]
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

MŚ2010

Post by Kiciak »

o fist no co ty podoba ci się to?:O przecie podania nic nie daja! obrona się gra! fist nie jesteś soba!
Image
Image
Image
ziomek_pol_
Zaczyna szaleć na ulicach

MŚ2010

Post by ziomek_pol_ »

piękny futbol czy nie, ale niemcy wygrywają i to najważniejsze ^^
Image
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

MŚ2010

Post by Kiciak »

jeb** niemcow

ale z drugiej strony: Out

MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA

dziekuje dobranoc
Image
Image
Image
Lox
Moderator

MŚ2010

Post by Lox »

ciekaw jestem co out napisze (albo i nie) xd

niby niemców nie lubię, ale grają naprawdę zajebiście i jestem pod wrażeniem. no i cieszy mnie, że póki co europa rozjeżdża amerykę ^^
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

MŚ2010

Post by Jakub »

sialalalalalalalalalaaaaaaaaaaa

dziś będzie zabawnie w berlinie :)
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

MŚ2010

Post by Kiciak »

Loxley wrote:niby niemców nie lubię, ale grają naprawdę zajebiście i jestem pod wrażeniem.
i k**wa musze się zgodzic :<
Image
Image
Image
stys
Pirat drogowy

MŚ2010

Post by stys »

Nie rozumiem tego, szwabów wprost nie cierpię. nie mają znanych graczy, może balack close podolski lahm coś jeszcze?

I wgl co to? Niemcy? Mieszanka czarnych zółtych i białych... Reprezentacja wielu narodów
Image
Image
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

MŚ2010

Post by Jakub »

to jest naprawdę coś niesamowitego.

wiadomo, ze bym był za polska, jakby brala udzial, ale jednak ta młoda drużyna niemiecka budzi super klimat w niemczech.

tu widac turkow z flagami niemieckimi, polacy za za nimi, no w ogole wszyscy.

udalo im się jakos, ze nawet zyjaci w niemczech ludzie z innych krajow się ciesza z gry niemcow.

to nic nie ma do roboty z jakimis szwabami, to jest nowoczesna, otwarta, multikulturalna i najwazniejsze super szybko i ofensywnie grajaca drużyna i wcale się nie wstydze im kibicowac.

...oczywiście tak dlugo, jak nie graja przeciwko polakow :)
I wgl co to? Niemcy? Mieszanka czarnych zółtych i białych... Reprezentacja wielu narodów
bo tak wygladaja wlasnie niemcy.
wyobrazenie tego kraju w twojej glowie jako kraj nazi niestety jest tylko resultat twojej fantazji.
Last edited by Jakub on 03 July 2010, 17:10, edited 1 time in total.
Memorial
Doświadczony driver

MŚ2010

Post by Memorial »

stys wrote:Nie rozumiem tego, szwabów wprost nie cierpię. nie mają znanych graczy, może balack close podolski lahm coś jeszcze?

Gdyby Polska grała tak jak niemcy to w reprezentacji nie było by zadnego Polaka ! teraz tylko 2 tak zrobilo, bo niby poco tacy slowacy albo czesi mieli by brac obywatelstwa skoro chuja Polska gra, gdyby polska byla na poziomie to w calej kadrze nie było by zadnego rodowitego Polaka ! prosteeeee

btw. DEUTSCHLAND DEUTSCHLAND ! rozjebali ich jak 3 ligowego przecietniaka !
Jack Bauer
Moderator

MŚ2010

Post by Jack Bauer »

Po tym co widziałem dzisiaj w wykonaniu Niemców jestem już w 80% pewny, że zdobędą MŚ. Jeżeli Hiszpania zagra dzisiaj słaby mecz z Paragwajem to śmiem przypuszczać, że to Niemcy zagrają w finale z Holandią.
Image
Mighty Stefan
Jeździ konno

MŚ2010

Post by Mighty Stefan »

Memorial: Jak czytam Twoje teksty to mi się robi niedobrze...Takiego pierdolenia, to nie czytałem od Twojego poprzedniego postu...

Odnośnie Niemców, to bardzo mnie zdziwiło, gdy w radiu usłyszałem, że jest 1:0, a jak wychodziłem sobie z pracy i usłyszałem, że skończyło się 4:0, to nie wiedziałem czy smiać się, czy płakać... Odnosnie mistrzostwa świata, to nie byłbym takim optymistą, gdyż Niemcy mają tendencje, na tym mundialu, do grania w kratkę - raz dobrze, raz średnio na jeża...
Memorial
Doświadczony driver

MŚ2010

Post by Memorial »

Mighty Stefan wrote:Memorial: Jak czytam Twoje teksty to mi się robi niedobrze...Takiego pierdolenia, to nie czytałem od Twojego poprzedniego postu...

Odnośnie Niemców, to bardzo mnie zdziwiło, gdy w radiu usłyszałem, że jest 1:0, a jak wychodziłem sobie z pracy i usłyszałem, że skończyło się 4:0, to nie wiedziałem czy smiać się, czy płakać... Odnosnie mistrzostwa świata, to nie byłbym takim optymistą, gdyż Niemcy mają tendencje, na tym mundialu, do grania w kratkę - raz dobrze, raz średnio na jeża...
Niestety to jest forum i każdy ma swoje własne zdanie :0 a czy to ci się podoba czy nie to już twoj osobisty problem :)
Mighty Stefan
Jeździ konno

MŚ2010

Post by Mighty Stefan »

Dobrze, ale jak chce poczytać sci-fi lub fantasy, to sięgam po Tolkiena, Herberta, czy nawet pismo święte... W dodatku jest to napisane poprawnie ortograficznie i gramatycznie, i autorzy mają więcej niż 15 lat...
ALTUS
Doświadczony driver

MŚ2010

Post by ALTUS »

Jedyne czego możemy zazdrościć Niemcom to ich szkółek trenerskich i skautingu, co te orliki mogą zdziałać skoro polska myśl szkolenia batem jest wganiana to głów chłopaków i macie na to przykłady w Niemczech czy we Francji, Holandii. w Niemczech Trochowski jest kimś, a mieszkając w Tczewie nie miałby szans się przebić do Ekstraklasy. Jego matka pisała prośby do PZPNu żeby zainteresowali się nim to w chuja sobie lecieli, i sobie przygrali. pi***olony beton. A teraz sprawa Kościelnego wychodzi, gdzie są ci niby k**wa skauci, to Obraniak tak się zobowiązał że obdzwoni do niego i do jeszcze kolegi, nie pamiętam nazwiska. To Ludo się interesuje tą sprawą co powinni robić ludzie od werbowania i załatwiania pieprzonej biurokracji przyznawania obywatelstwa. Ciśnienie mi się podniosło :roll:

Boenisch, Lukasiewicz, Kościelny, Aquafresca, Szetela. Ten ostatni już nie ma szans grać dla nas. Ciekawe o ilu jeszcze się dowiemy jak media nagłośnią ich sprawę :x
W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
stys
Pirat drogowy

MŚ2010

Post by stys »

Zbakany wrote:Po tym co widziałem dzisiaj w wykonaniu Niemców jestem już w 80% pewny, że zdobędą MŚ. Jeżeli Hiszpania zagra dzisiaj słaby mecz z Paragwajem to śmiem przypuszczać, że to Niemcy zagrają w finale z Holandią.
No to teraz zabłysłeś :) Hiszpanie zagrali słaby mecz z Szwajcarią, i co pozniej też grali słabo? Niemcy przegrali z serbią? i co grali słabo? taki tok rozumowania jest kompletnie bezsensowny
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

MŚ2010

Post by Maciuś »

Znowu pierdolone skurwysyny mają farta... Znowu z bólem serca muszę napisać, że będę kibicował Niemcom w półfinale, niech rozpierdolą tych cwaniaków 10-0. Dziękuje, dobranoc, jestem wkurwiony jak nigdy.
Post Reply

Return to “Off-Topic”