Wygraj koszulkę TMNF.pl - Losowanie wsród użytkowników.
Zapraszam wszystkich chętnych do udziału w mini konkursie www.TMNF.pl !!
W najbliższą niedzielę rozlosujemy 2 koszulki wśród zarejestrowanych użytkowników!
Wystarczy tylko napisać komentarz pod newsem aby wziąć udział w losowaniu!
http://www.tmnf.pl/index.php?readmore=88
Zapraszam :]
W najbliższą niedzielę rozlosujemy 2 koszulki wśród zarejestrowanych użytkowników!
Wystarczy tylko napisać komentarz pod newsem aby wziąć udział w losowaniu!
http://www.tmnf.pl/index.php?readmore=88
Zapraszam :]
-
ziomek_pol_
- Zaczyna szaleć na ulicach
Ja ze swojej strony też zachęcam do brania udziału w konkursie ^^
jeśli się nie wygra, jest możliwosc kupna? Np. z dołączonym nickiem, to by był miód
.
W najbliższym czasie pojawi się chyba taka możliwość - po zakończeniu konkursu zapytamy na stronie, jak zbierze się większa grupa osób (koło 10) to spokojnie będzie dało się załatwić, pojedynczo oczywiście też ale cena będzie trochę wysoka.
- OrdonekQ7
- Moderator
Nie lepiej by było złożyć zamówienie na, powiedzmy z 10 naraz? Cena by była wtedy mniejsza i byś obadarował te osoby. ^^

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
A jak materiałowo to wygląda? i czy kolor można sobie wybrać?
W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
-
ziomek_pol_
- Zaczyna szaleć na ulicach
Kolor tylko czerwony z białymi nadrukami (chyba, że coś się zmieniło w ostatniej chwili). Jeśli chodzi o jakość materiału to jest bardzo dobra, to samo nadruki, koszulkę mam 2 tygodnie i dosyć mocno ją eksploatuje i nie ma nawet najmniejszych śladów zużycia 
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
To może po losowaniu zróbcie zapisy kto chce taką koszulkę. Podajcie jakieś ceny i git.
Przy okazji, podajcie na PW jakiś namiar do firmy, która wykonuje te koszulki. W WDD też chcemy sobie zrobić takie, ale gdzie bym nie wysłał projektu to jestem olewany. Może ta firma postąpi inaczej. Thx
Przy okazji, podajcie na PW jakiś namiar do firmy, która wykonuje te koszulki. W WDD też chcemy sobie zrobić takie, ale gdzie bym nie wysłał projektu to jestem olewany. Może ta firma postąpi inaczej. Thx

C13
Ordon miszczu a nicki to sam dorobie korektorem ? Ale oczywiście czystych trochę na zapas tym razem wiecej zakupie.
Jeszcze nie jestem pewien co do koloru ale bardzo możliwe że uda się załatwić wybór...
Jeszcze nie jestem pewien co do koloru ale bardzo możliwe że uda się załatwić wybór...
Wyniki są już na stronie :>
Zapisy dla zainteresowanych koszulkami na forum na www.tmnf.pl