Grupy&Regulamin Fifa Online
styś 0:0 robot
Nie dalo się grać. 10 w obronie i wes tu się przedrzyj...
Nie dalo się grać. 10 w obronie i wes tu się przedrzyj...

Jarosiek 5:3 Rip. Niesamowite kontry z obu stron i 8 goli.
http://img51.imageshack.us/i/screen3jm.jpg/
http://img51.imageshack.us/i/screen3jm.jpg/
Stys, mało mnie obchodzi jak przebiegał twój mecz, to samo Maciek - szczególnie wtedy kiedy podajecie wyniki wyłącznie tu, a nie na pw bądź gg, myslicie ze będę się przekopywal przez tony stron tematu? Wynikow podanych wyłącznie tu nie będę wpisywal do tabeli,
(Dodano 06 lipca 2010, 14:52)
(wyniki znowu zaktualizowane : ) )
(Dodano 06 lipca 2010, 14:52)
(wyniki znowu zaktualizowane : ) )
Kurde musiałbym wygrać z matem co najmniej 6:0 a mat z fistem przynajmniej 1:0. potem musiałby się potknąć na 1:0 z mtikiem żebym ja mógł być spokojny o wyjście z grupy. sobie nagrabiłem ale szanse są

W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
Szampon w Grupie D jest błąd.Lox ma porażkę,ale nikt nie ma zwycięstwa.To nie dziwne?
Fakt, też to zauważyłem, ale i tak będzie aktualizowana także nie masz co się martwić Julek.
Btw mam nadzieję że w te 2 dni grupa A wyrobi się.
Btw mam nadzieję że w te 2 dni grupa A wyrobi się.
Wiedziałem, ze coś jest źle, ale jakoś mnie to nie martwiło, poprawie, ale już nie dzisiaj, bo mecz.
Gr.A
Pyszo 3-3 Nothing
Wierzysz mi na słowo fist, czy mam ci screena wysłać?
Pyszo 3-3 Nothing
Wierzysz mi na słowo fist, czy mam ci screena wysłać?
Jaki łoszukanjeeeeeec.
4-2 dla mnie.
4-2 dla mnie.
Wierze w to k**wa, że na tej samej stronie napisałem wyraźnie że wyników wpisanych WYŁĄCZNIE tutaj nie będę wpisywał ; ) Tak ciężko napisać na gg?
okazało się, ze nas rozłączyło w 70 minucie, przy stanie 2-2
a potem graliśmy z kompami, lol, wiec dogrywamy teraz te 20 min
(Dodano 07 lipca 2010, 10:19)
to 2-2 jednak, i nawet ci na gg napisałem
(Dodano 07 lipca 2010, 10:19)
to 2-2 jednak, i nawet ci na gg napisałem
Mac 1 - 1 Psik
Doliczony czas gry to istny Fergie Time, 2 rzeczywiste minuty zanim Psik wyrównał, po czym zaraz po rozpoczęciu gwizdek kończący mecz...Ta gra wkurwia mnie jak nic innego
Doliczony czas gry to istny Fergie Time, 2 rzeczywiste minuty zanim Psik wyrównał, po czym zaraz po rozpoczęciu gwizdek kończący mecz...Ta gra wkurwia mnie jak nic innego
jakie dwie minuty :E przeciez pojawiłą się jedynka na górze a ja sprint jednym zawodnikiem pod bramke
to chyba nie powinno się wtedy przerwać ...
No jedna minuta ta w grze trwała jak 2 rzeczywiste
Miałeś w tym czasie 2 rożne, ja wybijałem jak najdalej i dopieeeeeero potem ty atak zrobiłeś i 1-1 ;e
a tam i tak farta masz ze nie było 4-1 ;d
Sędzia jest sprawiedliwy
. nie to co polska piłka.
Btw Można by było uaktualnić . Sporo meczów się odbyło od ostatniego i popędzać tych co nie zgarali.
Btw Można by było uaktualnić . Sporo meczów się odbyło od ostatniego i popędzać tych co nie zgarali.

chyba wyszedłem z grupy ;o

--->